НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Има право на тоа,ако сака ќе бара и после 30 секунди, е сега што нас тоа не ни чини е друга работа.Едноставно не сака, излежавање и несериозен пристап у утакмица, за мене тоа е тренер.

Каков трол му удри и на Сегер сега, абе како на новинариве им се прави муабет со него, нон стоп се иживљава со нив[emoji3] [emoji3]

Why did u put out Tony Parker and bring in Patty Mils after one minute?
- Cuz i wanted to.
Is Tony Parker Ok?
- Yeah, hes fine, great guy.

Последно уредено:
Три ноќи у ред не спијам, да ти ебам утакмиците од 4 и 30, али душа не ми дава да си легнам баш ме интересира како ќе одговорат ОКЦ после бруката што ги задеси вчера...
Кари се загревал нормално

Три ноќи у ред не спијам, да ти ебам утакмиците од 4 и 30, али душа не ми дава да си легнам баш ме интересира како ќе одговорат ОКЦ после бруката што ги задеси вчера...
Кари се загревал нормално[/quote
Вака од прилика:popce:,али секако вреди да се гледа, што му знаеш може ќе му текне пак да обара некој рекорд:D

Поп е Бог, и на цела НБА лига сеуште ѝ е интересен, очекувам НОП да ги задеси истото што ги задеси вчера кај Харден и компанија.

Олдрич-Ленард, какво дуо са, машини човече:cuc:

А сега, спектаклот на вечерта што најверојатно ќе заврши како најголемиот дел од спектаклите од кои дел беа ГСВ, со blowout :D

Кингси со победа во Далас, после 22 порази во низа. Победа против над .500 тим во брутален распоред, back-to-back натпревар браво

Прво полувреме само 2 разлика за ГСВ, а ОКС имаат само 5 направени фаули. Да сум им тренер ќе ги тепам со таблата за цртање тајм аути, им ебам тоа пичките од играчи, сите до еден.

"Curry making it STEPHORTLESS" - Charles Barkley :D

Никаква одбрана не играат тандер, на почетокот изгледаше како да играат ама јас мислам дека гсв беа во грч, откако се распиштолија Кари и Томпсон ништо не можат да одбранат. Во напад само изолации и централен pick and roll, имаат среќа што стеф не се замара у одбрана иначе ке беше 15 до сега.

https://www.facebook.com/nba/videos/vb.8245623462/10153807100038463/?type=2&theater[DOUBLEPOST=1457071231][/DOUBLEPOST]Дурант и Вестрбрук ќе имаат кошмари, на неколку пати им ја искрши кичмата.Е ова се добива ако некој се реши да му се залепи на Кари и да му нападне дриблин.А ако го остаеш се знае, па ти види сеа.

Последно уредено:
https://www.facebook.com/nba/videos/vb.8245623462/10153807100038463/?type=2&theater[DOUBLEPOST=1457071231][/DOUBLEPOST]Дурант и Вестрбрук ќе имаат кошмари, на неколку пати им ја искрши кичмата.Е ова се добива ако некој се реши да му се залепи на Кари и да му нападне дриблин.А ако го остаеш се знае, па ти види сеа.

Со некоја брза 4ка или 45-ка може да се одбрани, со удвојување, 1 на 1 никако

Заспав не ја глеав, али пак у 4/4 да ти се деси тотален колапс браво. Шампиони ќе биле, мрш таму бе убаво лани не си трошевте време у плејоф

Само мене не ми е смешен Поповиќ веќе со ова интервјуава или? Почиња иритантен и досаден да ми станува...

Што стана досаден и иритантен да, ама па и мислам као протест му е тоа што ги прават за време на тајмаут. Може на крај на полувреме или почеток на второ да ги прават на пример.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom