- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 3.430
- Поени од реакции
- 2.113
Тебе да не не ти одговара такаАбе престани да ги урочуваш, како некоја баба си. Ги урочи и Лестер и Тотенхем колово![]()
Колку шо знам за Јунајтед си.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тебе да не не ти одговара такаАбе престани да ги урочуваш, како некоја баба си. Ги урочи и Лестер и Тотенхем колово![]()
Добро, како не те мрзеше да ги прајш овие чуда?

Многу лош ракопис.

А Торес го сакаш.Од никогаш ама баш од никогаш не сум го ценела Агуеро како играч, не знам оти.
Ептен на нерви ми оди, и никогаш нема да го достигни нивото на Меси и Роналдо.
Шо е играч е тој да не превземи одговорност кога на тимот не му оди туку се шлапа на терен како мува без гла.
Битно ќе му дај 5 гола на Вила сабота и најјак ќе е .

А Торес го сакаш.
Јебем ти логика/[/quot
Одбивен ми е Агуеро не дека не е квалитетен напаѓач, има разлика. Ама мислам дека нема да го достигни нивото на Меси, Роналдо итн. Прво ради шо игра во Сити, второ повредите и трето плачипичка е, ги нема тие лидерски способности.
Не мора да е јак играчот за да ти биди омилен бе Џонтра. Не можи секој Меси да го сака![]()
овие на крај бетер од нас ќе бидат,демек шампиони оваа година ништо од тоа.Незнам зошто уште го чуваат Венгер дај му таму шутот доста му е веќе.Го правиме првенството извесно...