Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Много јасно..

Бај д веј дошло до кошкање меѓу Страшета и Мандиќа у кое Мандиќ га изеја подебел крај с'с 2 шамара изедени од тетина на капетана. :D

Toooo Teca, trebaja e za takvo gomno povise da ga izudara. Abe nikoj ne ga brani tecu, amo u tvoj grad, u tvoj klub nekoj da te pravi budalu, treba edn zdrav cutek da izede....
Inace bez drugoga centra i sas onoj gomno u prvi pet tesko ce bide...

Па нели Бјелиќ се враќа да покрие празнину у рекет?

Оно уствари ни он не е центар, кд боље се погледне само овј Андрејевиќ беше класичан центар ама сга и без њега oстанасмо

Андрејевиќ не беше ништо посебно али ке фали играч нормално, увек ни е проблематична 5ка, од 2009-ту навамо..Ако се врати Бијелиќ ке биде добро иако тј е некое сељаче од Беране сигурно, много е изгубен :D Барем ке може да седне да земе душу Жаре. Иначе целу репрезентацију гу собрасмо, ако не направимо нешто поозбиљно од лани(барем едну победу у финале или титулу) не гу гледам Македонију више :D

Добар е Андрејевиж грешиш много , само за тој што не га уклопи Страшо (а кога уклопија он?) не значи дека не е добар знаеш како играше против Луковиќа у Струмицу док беше. И Дубљевиќ да му е страшо тренер нема да е добар.

Денс беше мавање по чаршију,Течо сас авто,док Мандиќа га возеше спид такси мислу,потера се настави накуде Зелени Рид.

Денс беше мавање по чаршију,Течо сас авто,док Мандиќа га возеше спид такси мислу,потера се настави накуде Зелени Рид.
Океј и сг ми што да правимо сс тој ? Не си интересан по 1527381 пут ти кажују

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

ДобрЕ акцие, белЕ чарапе, страшнЕ работе. Замарање само. Ајде нека се оправрља работа сс србиновскога. Свиѓаше ми се кд србиновски му се издра на мандалу а овј не направи ни фацу а не да коментира ;)

За љубители на Кумановску кошарку на К3 иде снимка од 3 лигу, Михајловски - Дино Баскет [emoji23]

9f966019a386b576f2c2dd9660744312.jpg

Мандиќа формалност га дели од потпис сас Асесофт.

Илиевски наведуе за екипу дека Нешовиќ, Пен и Тодоровиќ су повредени. (Нешовиќ ипак с одредену минутажу против Сигал). Имасва изузетно слабу реализацију за тројку на последни неколко меча. Од другу страну Радуловиќ покажуе повише од солидни бројке. Пресудно ќе биде да га затворимо рекет.
Ростер ни е поквалитетан, посебно на надворешни позицие, маст вин за посакувано второ место.

После Кожув идемо у на МЗТ, ама според мене овај утакница е много битна да се добие у Гевгелију они без Пена и Нешовиќа су пола тим, иако еве сга доведесва некои други играчи тј амер доста добар у одбрану и Радуловиќ класичан центар али мислу дека за њега Боки и Жарко су богови :)

Има ли некој информацију за Бјелиќа?

Абе Кожув нели га добисмо сг у 2016 годину веќ едн пут или грешка сам ? Мислу дека можемо да ги добиемо без заебанцију сга и смо појачани на тренерску функцију :D А против МЗТ ке бидне весело

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom