Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Абе срамота само ќе кажу не ги личи за клуб што га представљав најникакви смо у целу државу, замисли каква ни е држава колко треба да смо катастроа за тој

Kakv i da e straso bija trenjer, igrac ne smee takoj da zbori, a posebno takv trulez kako mandica, treba pod hitno da se namava i koske da mu se skrsiv...

ДА МУ ЕБУ МАМУ У ПИЧКУ НА ТОГА ШТО ГА СМЕНИ ТЕТИНА МИ,А И НА ТЕБЕ МАНДИЌУ ПИЧКО ЕДНА ЧЕТНИЧКА!
СРБИНОВСКИ ПУШИ ГА!

ДА МУ ЕБУ МАМУ У ПИЧКУ НА ТОГА ШТО ГА СМЕНИ ТЕТИНА МИ,А И НА ТЕБЕ МАНДИЌУ ПИЧКО ЕДНА ЧЕТНИЧКА!
СРБИНОВСКИ ПУШИ ГА!
Иди изд*кај га да се смириш, не си интересан више. Да беше толко исфрустриран ке пишеше одма такој да фак оф ако имаш нешто паметно да кажеш слободно, иди изми му ги ноге на течу ти

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Кур мој и ви што ке гледате па финале у Куманово,едини зналац е измаван,кој не правеше шаблонске измене и имаше фине акције.

Кур мој и ви што ке гледате па финале у Куманово,едини зналац е измаван,кој не правеше шаблонске измене и имаше фине акције.
За едно си у право дека не правеше шаблонски измене затој што измене како такви и не постоесва :D

Димитриевич: Mишко удри тог циганина!
Тодорович: Ај бе не заебавај да га ебу!

Тој су тија тактике на тајмаути :D
Тој е тај кумановска елитна фела на тренери xD

Ама педерски га поебале Страшу иако не га сакам не е убаво тој не личи на клуб. А Мандиќ гомна да еде

Разлика е очигледна после 2 тренинга, екипа е ко нова и работе брзо ќе дојдев на свое место. У стартну га врати Мандиќа, ограничи гу минутажу на Караџовскога, врати га Караколевога на 3-ку. Струмица не е мерило резултатски, важни су залагање и поставеност према игру. Крај на 3-ту четвртину им допуштисмо само 30 поена. Брз проток на топку надвор (асоцира на Кожув пред 2 сезоне), добри пасови у рекет и нагласен пик-н-рол. Остануе да намалив индивидуални турновери, имаше ги повише. Проблем ќе биде отсуство на Андрејевиќа, веќ против Кожув кој располага с 3 центра.
Не знам што се солидаризирате с бившега аматера на клупу што смо га плаќале 1000+ еур...на куп можеше солидно да се улови његова експертиза. Ракочевиќ исто имаја став дека напушта ако тренер остануе. Нема много мрдање и курчење куде Србиновскога, коначно после 5 сезоне добивамо тренера с капацитет да направи нешто повише. Авторитет не можеш да га базираш на да га ебу.

12787494_10208943720135325_1176367090_o.jpg

Сеоски сплеш браќа. :ojeaa::kafence:

За овија десно ли пишуеш?
Много јасно..

Бај д веј дошло до кошкање меѓу Страшета и Мандиќа у кое Мандиќ га изеја подебел крај с'с 2 шамара изедени од тетина на капетана. :D

Све тој убаво ама паркет у салу да сменив па почнаја да пропада знам кд трењеираше доле лош беше па га подзакрписва малце ама па биднаја катастрофа на повише места :/

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom