Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја неам таков проблем кај мене и до 38 поединци си играат Лампард и со 40 си игра у Њу Јорк плус освоив ЈСЛ, Лав Куп, Супер Куп(Србски) и ЛШЕвее има зафрканции се пензионира роналдо на 01.06.2017 ...
Најновиот крак стави го, познат баг е ова што одат на пензија на 31-2 години.До која сезона сте дечки ?? Еве ја завршив вторава и почнаа да се пензионираат играчиве на 31-32 години некои од б екипата што се и на 25 почнаа..

Дај линк ако сакаш ама џабе веќе сејфнавНајновиот крак стави го, познат баг е ова што одат на пензија на 31-2 години.![]()
За другиве да не се пензионираат барем 
Дури ноќеска ќе се приберам, од Замунда 2016 торентот најди гоДај линк ако сакаш ама џабе веќе сејфнавЗа другиве да не се пензионираат барем
![]()

Првата сезона ако градиш тим целосен ќе ти биде дебаклЈас немам мака со пензионирања досега. Него забележвам не е битна тактиката оваа годиан колку што е градење на тимот, интересно.
Само ме нервира багот со повампирените голмани упм да фатат и нормално со 1 шут 1 гол ќе дадат и оди после бркај се ко ние со топка да не играме туку со топкиште и се ни фаќат а додека тие пак со топченце некое ко да играт ....

Знам искусив веќе со Астон Вила. Сега сум со Болоња првата сезона освоив Куп и Супер куп , oваа сезона финале играв во Лига Европа (Изгубив од Ливерпул во продолженија 2-1) , ми крашна играта 2 пати иначе подобри играчи имав договорено -.-Првата сезона ако градиш тим целосен ќе ти биде дебакл![]()