Football Manager 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Deportivo v A.C. Milan_ Overview Overview.png Најмногу што мразам на играва е кога ќе се повампири голманот од противничката екипа па незнам овие 8 удари што се во рамки на гол ќе беа 3 чисти голови ако не се разбранеше тикваров Лопез ...

До која сезона сте дечки ?? Еве ја завршив вторава и почнаа да се пензионираат играчиве на 31-32 години некои од б екипата што се и на 25 почнаа..

салам крак за оваа има или уште зафрканции има?

Евее има зафрканции се пензионира роналдо на 01.06.2017 ...

Евее има зафрканции се пензионира роналдо на 01.06.2017 ...
Ја неам таков проблем кај мене и до 38 поединци си играат Лампард и со 40 си игра у Њу Јорк плус освоив ЈСЛ, Лав Куп, Супер Куп(Србски) и ЛШ

Кај мене Роналдо е 40 год уште игра во Спортинг. Инсталирајте си го последниот крак без retirement bug.

До која сезона сте дечки ?? Еве ја завршив вторава и почнаа да се пензионираат играчиве на 31-32 години некои од б екипата што се и на 25 почнаа..
Најновиот крак стави го, познат баг е ова што одат на пензија на 31-2 години. :)

Најновиот крак стави го, познат баг е ова што одат на пензија на 31-2 години. :)
Дај линк ако сакаш ама џабе веќе сејфнав :D За другиве да не се пензионираат барем :D

Дај линк ако сакаш ама џабе веќе сејфнав :D За другиве да не се пензионираат барем :D
Дури ноќеска ќе се приберам, од Замунда 2016 торентот најди го :)

Ауу како сум се изнервирал ... Живкович не сакаше да потпише нов договор а уште 2 години имаше од договорот и клауза од 24.5м и ете Баерн ја плати ...[DOUBLEPOST=1456833917][/DOUBLEPOST]Со овај краков нов имињава ми се измешаа ..

Добро само мене не ми се уклучува ФМ 2016 и со новиот крак?

Јас немам мака со пензионирања досега. Него забележвам не е битна тактиката оваа годиан колку што е градење на тимот, интересно.

Само ме нервира багот со повампирените голмани упм да фатат и нормално со 1 шут 1 гол ќе дадат и оди после бркај се ко ние со топка да не играме туку со топкиште и се ни фаќат а додека тие пак со топченце некое ко да играт ....

Јас немам мака со пензионирања досега. Него забележвам не е битна тактиката оваа годиан колку што е градење на тимот, интересно.

Само ме нервира багот со повампирените голмани упм да фатат и нормално со 1 шут 1 гол ќе дадат и оди после бркај се ко ние со топка да не играме туку со топкиште и се ни фаќат а додека тие пак со топченце некое ко да играт ....
Првата сезона ако градиш тим целосен ќе ти биде дебакл :D

Првата сезона ако градиш тим целосен ќе ти биде дебакл :D
Знам искусив веќе со Астон Вила. Сега сум со Болоња првата сезона освоив Куп и Супер куп , oваа сезона финале играв во Лига Европа (Изгубив од Ливерпул во продолженија 2-1) , ми крашна играта 2 пати иначе подобри играчи имав договорено -.-

1027984d1456802724-conqueror-ajax-v-bologna_-overview-overview.png

ете ми го тимот

1027985d1456802836-conqueror-sampdoria-v-bologna_-tactics-overview.png

7ми завршив, првата сезона 10ти. Сега скоро цел тим ми се пензиноираше сеа шо прам ни сам не знам, знам само поли го донесов за 3 милиони.

Препорачајте добар голман за на клупа со ЕУ потекло. За прв го зедов Тимо Хорн од Келн претходна сезона има клаузула од 8м и искина братот. Инаку со Валенсија играм и тој Рајан што е камен невиден е. А Алвес повреден ми беше пола сезона па го шитнав на крај за 25м.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom