Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Може ли да најдам стаклена фолија за Iphone 5s-ов асална,која што ке биде кај предната камера исечена односно да има простор,пошто сеа трет па треба да мењам,се мрси камерата нема воздух и ми се мати/мрси??

Последно уредено:
Може ли да најдам стаклена фолија за Iphone 5s-ов асална,која што ке биде кај предната камера исечена односно да има простор,пошто сеа трет па треба да мењам,се мрси камерата нема воздух и ми се мати/мрси??
Па подобро да нема дупка, потешко ќе ја исчистиш ако е со дупка[DOUBLEPOST=1456791084][/DOUBLEPOST]
Не чепкам вакви кинези, нити користам ... незнам што да ти кажам, почекај има форумџии доста што се по вакви марки

Епа која е твојата препорака тогаш,да ги мењам на секој 2 месеци или уопште да не ставам? пошо вака не се трпи ептен е како core plus камерата

Епа која е твојата препорака тогаш,да ги мењам на секој 2 месеци или уопште да не ставам? пошо вака не се трпи ептен е како core plus камерата
Ти имаш со дупка или без? што ти прави ако е без дупка? ти се одлепува темперед гласот или ?

Ти имаш со дупка или без? што ти прави ако е без дупка? ти се одлепува темперед гласот или ?

Имам без дупка на битка ми го лепеа , претходно на првата ми имал некој стаено обична фолија па стаклена и сеа човеков ги извади двете ми стаи нова,и месец дена немаше проблем коска си беше камерата после тоа почна да прима воздух и сеа како на краевите има како лој , а камерата постепено почна да си се замаглува

Добар е телефонот но веќе е стар.

(Ако сакаш да флешуваш ,
Кај Меизу немаш кастм ромови,така да принуден си да користиш стриктно сток фирмвери)

Користам Meizu три години ,досега ниеден единствен проблем нити софтвер/фирмвер ниту хардвер,муабетот ми е ,дека не е типичен Кинез,туку е сериозен high end бренд.
(Сум имал Meizu MX4 ,MX5,моментално користам M1 note и meizu metal)

Имаш за оваа цена и посолидни Китајци доколку си нарачаш од нет.

Sent from my m1 metal using Tapatalk

Дечки од каде е најпаметно да се купи НОВ Iphone ?

Добар е телефонот но веќе е стар.

(Ако сакаш да флешуваш ,
Кај Меизу немаш кастм ромови,така да принуден си да користиш стриктно сток фирмвери)

Користам Meizu три години ,досега ниеден единствен проблем нити софтвер/фирмвер ниту хардвер,муабетот ми е ,дека не е типичен Кинез,туку е сериозен high end бренд.
(Сум имал Meizu MX4 ,m1 metal,моментално користам M1 note и meizu metal)

Имаш за оваа цена и посолидни Китајци доколку си нарачаш од нет.

Од кај ги нарача m1 metal и MX5 и колку те чинеа со се давачки и дали ти правеа проблем на царина.Планирам да нарачам од нет Металот или LEtv 1s.максумум до 250еур со сите давачки.Или ако имаш предлог за друг кинез со слични перформанси .

Еден другар има проблем, кога пушта видео од gallery ептен му се затемнува екранот. Што може да е? Некоја опција, некаде.. каде?
LG Spirit е телефонот
[edit]Run your finger up the left side to increase brightness.
ова ќе да е

Од кај ги нарача m1 metal и MX5 и колку те чинеа со се давачки и дали ти правеа проблем на царина.Планирам да нарачам од нет Металот или LEtv 1s.максумум до 250еур со сите давачки.Или ако имаш предлог за друг кинез со слични перформанси .
fastcardtech има момемтално ептен ефтини цени,али знае и да се чека по 7-10.дена дур да ја пратат пратката,
а знаат и да кажат
"упс,ни снема на лагер"па да нудат замена или да се чека лагер.

Меизу metal и mx5 нарачани од aliexpress
(продавница
shenzhen top-one trading co. ltd -
од оваа продавница од Али редовно нарачувам,над 10 телефона до сега досега ниеден проблем)
(Добра продавница од Али е и
shenzhen chigon technology co. ltd

За царина/данок како ќе ти се погоди среќата/лотарија.

Ако те "репнат" ќе платиш околу 1600-2000.ден за телефон од
150-200.евра.

Моментално според мене бест-бај буџет Китаец е Xiaomi Redmi Note 3,
Јас би го земал редми ноте 3 пред LeTV највеќе ради подршката за фирмвер ,иначе и LeTv не е за фрлање.
(Пред него/рн3 ,
бест бај беше Meizu Metal)

Последно уредено:
Дечки од каде е најпаметно да се купи НОВ Iphone ?
Ако се купува у странство ,
од apple store нормално :)

Ако се купува во МК,

iButik
iStyle
Duna
Mobelix
Ledikom
По тој редослед.

fastcardtech има момемтално ептен ефтини цени,али знае и да де чека по 7-10.дена дур да ја пратат пратката,

Меизу metal и mx5 нарачани од aliexpress
(продавница
shenzhen top-one trading co. ltd -
од оваа продавница од Али редовно нарачувам,над 10 телефона до сега досега ниеден проблем)
(Добра продавница од Али е и
shenzhen chigon technology co. ltd

За царина/данок како ќе ти се погоди среќата/лотарија.

Ако те "репнат" ќе платиш околу 1600-2000.ден за телефон од
150-200.евра.

Моментално според мене бест-бај буџет Китаец е Xiaomi Redmi Note 3.
(Пред него беше Meizu Metal)

Од истата продавница имам и јас порачано 4 тел. Xiaomi Redmi Note 3, Xiaomi Redmi Note 2, Meizu m2, Lenovo K3. Само на редми нот 2 платив царина 1400ден.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Те цитирам за предходниот пост.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom