Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби против други (послаби) тимови ќе пројде влечкање на терен (кое и ти ќе го забележеше доколку си ја гледал утакмицата), али против Атлетико не.

Ова на клипов против Атлетико повеќе е недисциплина. И да тепаше Реал повторно ќе имаше помалце км претрчано. Тоа ми е муабетот.

Во секоја друга ситуација ќе речев дека е местена за Атлетико да земе три бода и по некоја чудесија да успее да и ја земе титулата на Барселона. Ама ваквиот пристап кон играта се провлекува цело време, не е само утакмицата со Атлетико. Искрено ме разочара Зидан, јас мислев ќе биде авторитет ама и тој им оди по гз. У суштина во тимов ништо не функционира, да почнеме од нападот, на кој ќе му ја дадеш у напад? Роналдо прима топка и уште пред да го допре противнички играч се спрема да падне. Ако не падне или ќе му ја земат или ќе даде безвезе пас. Баш читав статистики за него на утакмицава со Атлетико, кај што си соборил личен рекорд, со изгубени рекордни 27 топки. Бензема е неписмен и се плетка со топка, он стандард си ја држи таа форма, чат пат ќе даде некој добар пас или ако начека отпадок у 16 ник па да ја забие, толку е од него. Хамес е премногу мек, и ако би бирал меѓу него и Иско би сакал он да си иде, а еден од овие двајца ќе оди сигурно. Едноставно ја нема пргавоста и агресивноста за Ла Лига. Не е ова ниту премиер лига, ниту серија а, тука ти вршат притисок 90 минути, ти одат со отворени ѓонови и тако даље. Ми делува премногу резервирано, ко да се пази. Крос е изгубен у свемир, не е до толку лош играч, колку што веројатно не успеа да се вклопи во Мадрид. Изгледа се точни гласините дека сака да си оди па не се ни многу замара, гледа дека е екипата распад систем и пробува и он да се вклопи во тоа сивило. Лука е исто многу паднат, доцни со пасови, често му ја одземаат, мислам дека на 30 години човекот нема капацитет да биде главниот мотор на Реал. Данило е ко паднат од Марс, кога го гледам како води топка или дава пасови изгледа ко да допира фудбал после три години, има прв допир на слон и е тешка сивоња. Кој го донесе у Мадрид свака му част. За Ковачич имам надеж, само треба да му се даваат повеќе минути. Истото важи за останатите. Ако Флорентино и Зидан имаат бар малку љубов кон клубот, ќе ги седнат сите овие. Сезоната е и така отидена у курац и сега може да се испробуваат милион мали експерименти, па макар и 4 ти да завршат.

Ова на клипов против Атлетико повеќе е недисциплина. И да тепаше Реал повторно ќе имаше помалце км претрчано. Тоа ми е муабетот.
Па километрите се одраз на недисциплината, за која не можеш да дадеш статистика, за трчањето можеш. Мене тоа ми е муабетот.

Бензема 3 недели аут, Бејл којзнае.. Замислете Нејмар и Суарез да им беа повредени на Барса.

Да, да. Увек други са криви, он никад! Па он ги прае тоа што се играчите. Он им дава слобода, по негова наредба некои играчи се недопирливи, што му доаѓа исто дека ги прае поголеми од самиот клуб. Па сега Роналдо му е крив што им го плесна у фаца.
Мрш бе мамето да ти го ебем, давај оставка и да не те гледам више.

Еве ви го уште еднаш голот на Гризман, со детален приказ каде се наоѓаат 4ца играчи на Реал во тој момент (тројца од средниот ред и еден од одбраната)

@apidrone тоа е тоа видео за кое зборувавме погоре. Легачи, мрзи, незаинтересирани, у газ ебани од црнци

да се надоврзам со ново видео..

https://www.facebook.com/MadridistasUnidos7/videos/438154886309259/

ова е тоа што се бара..играчи што ќе играат како Касемиро.
Не за џабе лани ли кога беше,Гути изјави дека само Касемиро игра за дресот со срце, и се бори,другите се ради тоа што мораат.

Касемиро треба под итно да иде од Реал. За негово добро.
Го вратија од Порто за да грее клупа, а беше у топ форма и клучен играч таму. Очигледно е дека у Реал игра тој што продава дресови, а не тој што ги поти истите. Затоа ќе останемо клуб за потсмев и Барса со играчи ко Серхи факинг Роберто ќе ни зема титула. Рамос да го поживи Господ, да не беше неговиот гол ќе останевмо 15 године со една титула у Лига.
И џабе мењавање и тренер и купуење играчи и све. Дур не се смени цела филозофија у клубот џабе е све. Све дур парете са на прво место, стај му курот на клубов. А не веруем дека некад ќе се смени тоа, зошто Реал стана машина за паре и не веруем дека некој ќе го смени тоа.

Касемиро треба под итно да иде од Реал. За негово добро.
Го вратија од Порто за да грее клупа, а беше у топ форма и клучен играч таму. Очигледно е дека у Реал игра тој што продава дресови, а не тој што ги поти истите. Затоа ќе останемо клуб за потсмев и Барса со играчи ко Серхи факинг Роберто ќе ни зема титула. Рамос да го поживи Господ, да не беше неговиот гол ќе останевмо 15 године со една титула у Лига.
И џабе мењавање и тренер и купуење играчи и све. Дур не се смени цела филозофија у клубот џабе е све. Све дур парете са на прво место, стај му курот на клубов. А не веруем дека некад ќе се смени тоа, зошто Реал стана машина за паре и не веруем дека некој ќе го смени тоа.
пореален коментар за случувањата у реал -здравје...тоа е тоа.. нема шо да се натегаме..посебно болдираното.

Пред 2-3 години РОналдо објавуваше слика еднаш годишно(така е зборов) играше фудбал ко професионалец се трудеше алчен за успех беше сеа секоја ден по 10 фотки и не чинел мармаладот епа не чинел Овие работи кога ќе се искоренат фудбалер е манекен ли е

Пепе се вратил во тимот, Рамос и Карвахал суспендирани, но што е со Модриќ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom