- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 7.561
- Поени од реакции
- 17.594
Пепе се вратил во тимот, Рамос и Карвахал суспендирани, но што е со Модриќ?
повреден е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пепе се вратил во тимот, Рамос и Карвахал суспендирани, но што е со Модриќ?
Бејл денес го гледав на тренинг мислам..гол дал нешто,имаше видео на странта од реалБејл од 2-3 до 7 недели ќе стигне
бензема 3 недели викаат кој знае кога ќе се врати
20 повреди досега, бетер од виљареал станавме јебем ти докторите
Бејл денес го гледав на тренинг мислам..гол дал нешто,имаше видео на странта од реал
и пред роналдо реал постоеше иначе..Едни од најлошите навивачи на Реал Мадрид сте..Иско не чинел,Роналдо не чини,Касиљас не ви одговарал,Данило не чинел,Хамес не чини.Во Реал не се битни титулите,туку парите од маркетинг,дресови,адидаси и слични срања..Го плукате Роналдо,а ако не е Роналдо кој ќе дава голови во Реал?Бензема?Што голот го промашува од 3 метра..Бејл,на 2 утакмици ќе изигра добро,на 7 го нема никаде?Ако Роналдо си замине од Реал има да плачете,моментално соодветна замена за него не постои.Ќе станеме како Бетис,или Леванте,со по 30 голови во сезона постигнати.
и пред роналдо реал постоеше иначе..
Еве Даглас Коста да играше за Реал, и уште еден асален напаѓач да имавме, рецимо Левандовски или Дибала, ќе ти се срушеше целиот свет за Роналдо. Ама очигледно е толку пратиш Реал па не си видел колку бриљира Роналдо како поминува времето.Едни од најлошите навивачи на Реал Мадрид сте..Иско не чинел,Роналдо не чини,Касиљас не ви одговарал,Данило не чинел,Хамес не чини.Во Реал не се битни титулите,туку парите од маркетинг,дресови,адидаси и слични срања..Го плукате Роналдо,а ако не е Роналдо кој ќе дава голови во Реал?Бензема?Што голот го промашува од 3 метра..Бејл,на 2 утакмици ќе изигра добро,на 7 го нема никаде?Ако Роналдо си замине од Реал има да плачете,моментално соодветна замена за него не постои.Ќе станеме како Бетис,или Леванте,со по 30 голови во сезона постигнати.
Еве Даглас Коста да играше за Реал, и уште еден асален напаѓач да имавме, рецимо Левандовски или Дибала, ќе ти се срушеше целиот свет за Роналдо. Ама очигледно е толку пратиш Реал па не си видел колку бриљира Роналдо како поминува времето.
ти си гледал некоја друга утакмица, или некои други утакмици..пред 2-3 години изгледа. не сегаNema sorabotka so igracite.Nemoze se sam da pravi.Sam ja resi Roma ako ja gledase utakmicata, od solo akcija dade gol. Ali nema vrska, ke placete koga ke si zamine.
О све ти ебем кумановско-српскоАман ова Роналдово... Ни Тетексфан не објавува толку селфиња![]()