Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
12729220_10150987315379953_2379039558868132486_n.jpg

Бејл од 2-3 до 7 недели ќе стигне
бензема 3 недели викаат кој знае кога ќе се врати
20 повреди досега, бетер од виљареал станавме јебем ти докторите

Бејл од 2-3 до 7 недели ќе стигне
бензема 3 недели викаат кој знае кога ќе се врати
20 повреди досега, бетер од виљареал станавме јебем ти докторите
Бејл денес го гледав на тренинг мислам..гол дал нешто,имаше видео на странта од реал

Бејл денес го гледав на тренинг мислам..гол дал нешто,имаше видео на странта од реал

Да почна денес ете ја сликата над мојот коментар, ама не е во комбинација за со леванте
така да дур да заигра ќе бидат 7 недели( ако не и повеќе), а викаа 3 ќе отсуствувал

Едни од најлошите навивачи на Реал Мадрид сте..Иско не чинел,Роналдо не чини,Касиљас не ви одговарал,Данило не чинел,Хамес не чини.Во Реал не се битни титулите,туку парите од маркетинг,дресови,адидаси и слични срања..Го плукате Роналдо,а ако не е Роналдо кој ќе дава голови во Реал?Бензема?Што голот го промашува од 3 метра..Бејл,на 2 утакмици ќе изигра добро,на 7 го нема никаде?Ако Роналдо си замине од Реал има да плачете,моментално соодветна замена за него не постои.Ќе станеме како Бетис,или Леванте,со по 30 голови во сезона постигнати.

Едни од најлошите навивачи на Реал Мадрид сте..Иско не чинел,Роналдо не чини,Касиљас не ви одговарал,Данило не чинел,Хамес не чини.Во Реал не се битни титулите,туку парите од маркетинг,дресови,адидаси и слични срања..Го плукате Роналдо,а ако не е Роналдо кој ќе дава голови во Реал?Бензема?Што голот го промашува од 3 метра..Бејл,на 2 утакмици ќе изигра добро,на 7 го нема никаде?Ако Роналдо си замине од Реал има да плачете,моментално соодветна замена за него не постои.Ќе станеме како Бетис,или Леванте,со по 30 голови во сезона постигнати.
и пред роналдо реал постоеше иначе..

Абе океј, до негде е у право. Искрено, Реал е добро покриен на секоја позиција со по двајца играчи, одлични играчи. Не е до играчите колку што нема кој да ги стегне.
Прво, чуек ко Перез више никад не треба да биде претседател на Реал. На Реал му треба претседател кој ќе му даде одврзани раце на тренерот, па ако треба и да им плеска шамари на играчите. А не овој ги разгали, тренериве не смеат да им писнат. Претседател кој ќе се грижи само за тоа што се случива у клубот, а не да изиграва детиште кое игра фудбал менаџер. Пример, да имаше Мурињо ваков тим со глава гарантирам дека ќе освоеше минимум две титули. На овие играчи не им фали фудбалско знаење, ни малку. Само им фали некој ко Мурињо или Чоло, што ќе им ја расплаче мајката ако некој проба да се заебава.
Друго, џабе имаме по двајца играчи на секоја позиција кога се користат се едни па исти. И тоа го ставам на душа на Перез, пошто заради него некои играчи мора да бидат у стартна постава. Уопште не се ротира паметно. Пример - Касемиро. Па стај го место Иско или Џејмс против тимови ко Атлетико со кои треба борба на средина. Маме ќе им ебеше на средина, жими кур што ќе проаѓаа ко што проаѓа против тие што играа на средина. Не можеш од Иско и Џејмс да очекуеш такво нешто, уште помалку од Крос. Иако рака на срце, Крос беше може и најборбен на дербиво со Атлетико, на мое изненадуење.
И трето, нема дисциплина. Токму ради тоа го зедов Мурињо за пример. Играчите од клипот на кој се гледа како некои играчи буквално си џогираа по терен, ќе го запамтеа добро тој момент пошто ќе имаше рендање на велико. Ова сега, каша-попара. Свите кур ги боли.

Да закључим. На Реал не му треба нов тим, нови циркузи со умислени ѕвезде. На Реал единствено шо му треба е Перез да крши што побргу глава, да дојде претседател што нема да се меша у трансфери и тренер со цврста рука. Сума-сумарум тоа би било ѕоа според мене.

Еве Даглас Коста да играше за Реал, и уште еден асален напаѓач да имавме, рецимо Левандовски или Дибала, ќе ти се срушеше целиот свет за Роналдо. Ама очигледно е толку пратиш Реал па не си видел колку бриљира Роналдо како поминува времето.

Еве Даглас Коста да играше за Реал, и уште еден асален напаѓач да имавме, рецимо Левандовски или Дибала, ќе ти се срушеше целиот свет за Роналдо. Ама очигледно е толку пратиш Реал па не си видел колку бриљира Роналдо како поминува времето.

Nema sorabotka so igracite.Nemoze se sam da pravi.Sam ja resi Roma ako ja gledase utakmicata, od solo akcija dade gol. Ali nema vrska, ke placete koga ke si zamine.

Nema sorabotka so igracite.Nemoze se sam da pravi.Sam ja resi Roma ako ja gledase utakmicata, od solo akcija dade gol. Ali nema vrska, ke placete koga ke si zamine.
ти си гледал некоја друга утакмица, или некои други утакмици..пред 2-3 години изгледа. не сега

уствари кога ќе ги анализираш утакмициве со атлетико во последниве години откако се кренаа на наше ниво единствено Бенитез имаше соодветен план за игра
им бапнавме гол и после лагано ги бушевме на контра со одличните дијагонали на Касемеиро, само што тогаш нападот си ги промаши тие 3-4 супер прилики, па влезе тракторот Арбелоа кој згреши наједноставен можен пас и примивме пацерски гол во последните минути

колку ѕверска утакмица изигра Касемеиро, милион одзмени топки и уште толку прецизни дијагонали :cuc::cuc::cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom