+1...и кога не го гледав досега во кино, ќе го чеам блуреј, не си го зафркнувам на скринери.Само уште јас и wot не го гледавме The Revenant а? :S
:S
патриотската Сител, as usualНикој не праша и никој не кажа: ќе пренесува ли некоја од македонскиве телевизии годинава?
Да да на Bluray ќе го чекам и јас. Едино ми е криво што не го изгледав во кино пред оскариве за да имам претстава што се случува. Само тој, The Big Short и Joy не ми се гледани. Али ОК пак ги поминав повеќето па ќе ми биде поинтересно следењето оваа година.[DOUBLEPOST=1456619812][/DOUBLEPOST]На Сител ќе даваат реклами а на паузите оскар.+1...и кога не го гледав досега во кино, ќе го чеам блуреј, не си го зафркнувам на скринери.
Па и нема потреба.и Joy не ми се гледани.
Ти си единствен на кој му се свиѓа Сирша. Е-дин-ствен!Убаво девојчево
Ооозбилно?Ти си единствен на кој му се свиѓа Сирша. Е-дин-ствен!
Не е, и јас ја свијџам. Не е класична љепотица ко Белучи, па сите да паѓаат на газ, али има нешто симпатично у неа, у нејзиниот поглед што ми се свиѓа..Ти си единствен на кој му се свиѓа Сирша. Е-дин-ствен!
Не е. Имам еден другар што е ептен затрескан по неа одамна.Ти си единствен на кој му се свиѓа Сирша. Е-дин-ствен!