88ми американски филмски награди (Оскари 2015, 28 Февруари)

• Креатор на темата Креатор на темата Zlatikevichius
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Изгледа само мене Бруклин ми беше мех. А толку сакав да ми се свиѓа и на негледано се колнев дека е подобар од Спотлајт (што го свиѓав), ама разоќарао ме. Освен Сиршето за глума и визуелно симпатичен, друго не понуди филмот. Приказната - шта да ти причам, гледам на летербокс сите сте пишале за неа, мене не ми беше ништа нарочито, далеку поинтересни причи имало што не се спомнати, а не пак номинирани. Почиња океј, тера до негде океј и после заглавува у cheesy romance. Очекував повеќе од филм кој рчнува во имигрантскиот живот, а е номиниран за Оскар. :(

Никој не праша и никој не кажа: ќе пренесува ли некоја од македонскиве телевизии годинава?

+1...и кога не го гледав досега во кино, ќе го чеам блуреј, не си го зафркнувам на скринери.
Да да на Bluray ќе го чекам и јас. Едино ми е криво што не го изгледав во кино пред оскариве за да имам претстава што се случува. Само тој, The Big Short и Joy не ми се гледани. Али ОК пак ги поминав повеќето па ќе ми биде поинтересно следењето оваа година.[DOUBLEPOST=1456619812][/DOUBLEPOST]На Сител ќе даваат реклами а на паузите оскар. :pos:

Па и не морале баш Brooklyn да го номинираат. Океј е све, убав филм, добро напраен, ама досаден е малце, не нуди ништо посебно, апла рамнодушен филм. Исто ко 45 Years.
Убаво девојчево :love:

Ти си единствен на кој му се свиѓа Сирша. Е-дин-ствен!
Не е, и јас ја свијџам. :cautious: Не е класична љепотица ко Белучи, па сите да паѓаат на газ, али има нешто симпатично у неа, у нејзиниот поглед што ми се свиѓа.. :LOL:

Еве пред оскарите да се потсетиме на сите Оскаровски победници. Јас се наежив кога ми се вратија сеќавања на некои перформанси. Кои се најдобрите освојувачи на Оскар според вас?

АКТЕР:

АКТЕРКА:

Ќе даваат и на ХРТ иначе, ќе има и реприза утре вечер мислам. Може репризата да ја оставам, тешко да издржам до сабајле. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom