88ми американски филмски награди (Оскари 2015, 28 Февруари)

Кој е вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    93
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.164
Поени од реакции
10.129
Изгледа само мене Бруклин ми беше мех. А толку сакав да ми се свиѓа и на негледано се колнев дека е подобар од Спотлајт (што го свиѓав), ама разоќарао ме. Освен Сиршето за глума и визуелно симпатичен, друго не понуди филмот. Приказната - шта да ти причам, гледам на летербокс сите сте пишале за неа, мене не ми беше ништа нарочито, далеку поинтересни причи имало што не се спомнати, а не пак номинирани. Почиња океј, тера до негде океј и после заглавува у cheesy romance. Очекував повеќе од филм кој рчнува во имигрантскиот живот, а е номиниран за Оскар. :(

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.829
Поени од реакции
36.871
Никој не праша и никој не кажа: ќе пренесува ли некоја од македонскиве телевизии годинава?

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
+1...и кога не го гледав досега во кино, ќе го чеам блуреј, не си го зафркнувам на скринери.
Да да на Bluray ќе го чекам и јас. Едино ми е криво што не го изгледав во кино пред оскариве за да имам претстава што се случува. Само тој, The Big Short и Joy не ми се гледани. Али ОК пак ги поминав повеќето па ќе ми биде поинтересно следењето оваа година.[DOUBLEPOST=1456619812][/DOUBLEPOST]На Сител ќе даваат реклами а на паузите оскар. :pos:

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па и не морале баш Brooklyn да го номинираат. Океј е све, убав филм, добро напраен, ама досаден е малце, не нуди ништо посебно, апла рамнодушен филм. Исто ко 45 Years.
Убаво девојчево :love:

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.164
Поени од реакции
10.129
Ти си единствен на кој му се свиѓа Сирша. Е-дин-ствен!
Не е, и јас ја свијџам. :cautious: Не е класична љепотица ко Белучи, па сите да паѓаат на газ, али има нешто симпатично у неа, у нејзиниот поглед што ми се свиѓа.. :LOL:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.829
Поени од реакции
36.871
Еве пред оскарите да се потсетиме на сите Оскаровски победници. Јас се наежив кога ми се вратија сеќавања на некои перформанси. Кои се најдобрите освојувачи на Оскар според вас?

АКТЕР:

АКТЕРКА:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.736
Поени од реакции
43.861
Ќе даваат и на ХРТ иначе, ќе има и реприза утре вечер мислам. Може репризата да ја оставам, тешко да издржам до сабајле. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom