Scirea
ZARDOZ
- Член од
- 4 август 2010
- Мислења
- 28.151
- Поени од реакции
- 91.275
Па и затоа пораз немаме толку време.
Сеоски Јувентус :-P
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и затоа пораз немаме толку време.
Точно ама со ова екипа неможиш поинаку толку е, да беше пример Пипо немаше да победите денес ни со 1-0 со гла гарантирам. Како и да е вади резултати, досега му успева и дава резултати.Брат какво стегање бе види ги арчат време против еден торино.
Стегната екипа у 60та ќе напраеше 2-0 и лагано ќе си ја доведеше утакмицата кон крај.
Плус, со сила ја праи дефанзивна средината, неможеш од Хонда и Бертолачи да бараш деструктивни обавези.
Овие па торино сакативе и 24 крила и 18 напаѓачи да ставеа у игра пак ќе беа неспособни гол да дадат.
Овој па да не кажам што...Секако дека Рома ќе го тресни Реал на Бернабеу,..наместо да тресиш глупости по форумите да ти се смеат луѓето оди рекреирајсе надвор и прави нешто корисно за тебе што можи да те расположи .
И Јуве кога сакат мојт, ама несакат.Моментално Реал се распашана команда на чело со "најдобриот " играч Кристиано, скоро да ги изгубија и тие 10 % шанси за титула ако воопшто ги имаа и сигурно не му е сеедно. Гарант ќе има влијание на мечот ама сепак 0-2 во гости е премногу поготово кога е Рома Реал во прашање. Две екипи можат да победат на Бернабе кога сакат, Барса и Атлетико, за жал Рома е далеку од нив моментално.
A БаернИ Јуве кога сакат мојт, ама несакат.

Секако дека Рома ќе го тресни Реал на Бернабеу,..наместо да тресиш глупости по форумите да ти се смеат луѓето оди рекреирајсе надвор и прави нешто корисно за тебе што можи да те расположи .

Dali Roma so Spaleti e najdobar klub na svetot?Дајте бе нова анкета.За кого навивате у Италија, на пример.Оваа на нерви ми оди.