RomanistaRIM
ASR1927
Реал најпреценета екипа во историјата на фудбалот.Јуве комотно пак ќе ги победи на Реал без мака, дури Рома ако ги среди проблемите што ги имаше со нападот на Олимпико, може да го тресне Реал таму.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со Сала Рома може само Палермо да го тресне... нажалост..Реал најпреценета екипа во историјата на фудбалот.Јуве комотно пак ќе ги победи на Реал без мака, дури Рома ако ги среди проблемите што ги имаше со нападот на Олимпико, може да го тресне Реал таму.
Ние спремни сме туку за играчите не знам.Интераши, се спремате за утре...?
![]()
@Castiel На ова мислев СК кога ти реков дека Миха не е лош тренер и дека ќе ве стегни. Почнавте фудбал да играте и ве стегна како екипа.![]()
Реал најпреценета екипа во историјата на фудбалот.Јуве комотно пак ќе ги победи на Реал без мака, дури Рома ако ги среди проблемите што ги имаше со нападот на Олимпико, може да го тресне Реал таму.
А кој имаме креативец во екипа па друга да биде средината? Не ми е јасно што очекувате од ваков фонд на играчи. Хонда башка крило игра не средина. И да стегнати сме дефанзивно сме многу посигурни од што бевме. Па и затоа пораз немаме толку време.Брат какво стегање бе види ги арчат време против еден торино.
Стегната екипа у 60та ќе напраеше 2-0 и лагано ќе си ја доведеше утакмицата кон крај.
Плус, со сила ја праи дефанзивна средината, неможеш од Хонда и Бертолачи да бараш деструктивни обавези.
Овие па торино сакативе и 24 крила и 18 напаѓачи да ставеа у игра пак ќе беа неспособни гол да дадат.