Рамна Земја?

Член од
2 мај 2014
Мислења
73
Поени од реакции
43
Дали знаеш дека нема докази дека не удрил метеор? Имаше 1908 Тунгуска али сеуште не можат да најдат доказ дека тоа го направил метеор.
Нема докази дека не удрил метеор?
А тоа во Чељабинск што беше?
Ова видео не е никаков доказ?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278

Ова е божја молња со која го опоменува човештвото да се врати на старите закони и ги отфрли научниците, лекарите, професорите, СДСМ, сатанистите, ветеринарите и стите други кои имаат завршено школи каде масони предаваат масонска наука.
Се шо му треба на чоек е библија, таму има и за болести и за патувања и рецепти и упатства и насоки

Член од
16 декември 2012
Мислења
2.744
Поени од реакции
7.259
Ова е божја молња со која го опоменува човештвото да се врати на старите закони и ги отфрли научниците, лекарите, професорите, СДСМ, сатанистите, ветеринарите и стите други кои имаат завршено школи каде масони предаваат масонска наука.
Се шо му треба на чоек е библија, таму има и за болести и за патувања и рецепти и упатства и насоки
So ova bi trebalo duri i Miki da se slozi.

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
oти бе мики, сега сигурно некој исламски Мики у Пакистан се буди целио испотен од кошмарен сон кај шо е роден негде у Македонија и станал православен рисјанин, и така нерасонет се фрла на колења и уз Аллаху Уекбер упатува благодарност до бога шо тоа не е вистина
А шо мислиш, у кој бог верваат Марсовците?...

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.497
Поени од реакции
9.179
еве ти го одговорот

Please show me your formulae. As Kepler's laws fall over after 3 bodies, this will be interesting.

The OP demanded prediction mathematics for FET, for a problem he though RET had solved. However RET isn't even close. FET has no charge to answer. The movement of the heavens is too complex for anyone to predict mathematically. Everyone REr or FEr uses tables.
Не ти е срам да лажеш сило нечиста!

http://www.skyviewcafe.com/skyview.php

http://astropixels.com/ephemeris/ephemeris.html

Последно уредено:

MIKI1

Поставувач на неодговорени прашања.
Член од
10 јануари 2008
Мислења
20.396
Поени од реакции
3.398
So ova bi trebalo duri i Miki da se slozi.

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
Кој велит оти би требало да се сложа‘?...Еве, не се сложу‘ам: не можам да се сложам со погрешни нешта.

Член од
2 мај 2014
Мислења
73
Поени од реакции
43
Ве молам, дајте ми формула на небеските движења.
https://en.wikipedia.org/wiki/Kepler's_laws_of_planetary_motion
http://gsjournal.net/Science-Journals/Research Papers-Astrophysics/Download/3763

Еве ти, ама се сомневам дека ќе разбереш нешто...

И пак да повторам:

Те прашувам просто прашање и сакам да ми одговориш на прост македонски јазик.
Каде е Халеевата комета ако се е внатре во фирмаментот вклучувајќи ги сонцето, месечината и сите звезди?
Еве ти слика, нацртај ми на оваа слика точната позиција на Халеевата комета.
Не може тукутака да ја снема, некаде мора да се гледа, еве прашав неколку постари колеги, сите ми потврдија дека со свои очи ја виделе во 1986 година.

Сакам на сликава да ми нацрташ каде се наоѓа Халеевата комета.

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614
Сoглaснo лoгикaтa oд темите зa хoмoсексуaлнoстa, и тукa се нaметнувa прaшaњетo - дaли секoј штo сo гoлем жaр збoрувa прoтив верниците и религијaтa, е всушнoст лaтентен верник?o_O

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Сoглaснo лoгикaтa oд темите зa хoмoсексуaлнoстa, и тукa се нaметнувa прaшaњетo - дaли секoј штo сo гoлем жaр збoрувa прoтив верниците и религијaтa, е всушнoст лaтентен верник?o_O
За што друго некој би киснел на форум да им објаснува и дебатира со верниците? :LOL:

Член од
19 април 2013
Мислења
2.004
Поени од реакции
2.100
Сакам на сликава да ми нацрташ каде се наоѓа Халеевата комета.
Халеј си ја чува дома. Еднаш на 75 години ја пушта малку да се прошета по небото и пак си ја прибира.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

нели гледаш декја сите согореваат во атмосферата. на земја не стигаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom