- Член од
- 3 март 2013
- Мислења
- 2.678
- Поени од реакции
- 1.357
Алоо началниче , никој ни ме притиска, ни ми се заканува да одам по семинари ,собири,митинзи.тое лично мој став, доброволно. За разлика од вас каде ве влечат за уши, успат еден сендвич и по една Кока кола 2ца да ја делити. Е тоа е разликата кај вас е присилно , кај нас е доброволно. Има разлика нели?Лажен триумфализам е ваша практика, вие сте тапкачите во гради. Од толку тапкање во гради ви паднаа и прслучињата, па цел народ виде дека сте обични уплашени пичкици.
Единствена опозиција во светот која со гајди и тапани слави одложување на избори. Единствена опозиција во светот која наводно ја има поддршката од народот, а бега од избори. Кое дно, човече... пичкици слават дека испаднале поголеми пичкици од претходно. Зарем тоа е нешто за гордеење, па нели ја имате довербата од 400 000 независни?
Џабе покажувате муда, кога не се ваши. Прочитана книга сте. Спремни сте да се испазарите и да ги излижете сите газови во светот, само за да дојдете на власт без избори. Што правиме кога ќе ви снема изговори!?
Потрчко си. Те влечат за уши по митинзи и семинари, а не ти даваат ни сендвич.
Клиентелизмот нема никогаш да се искорени, џабе ламентирате за демократија и владеење на правото, провидни сте. Кур ве боли за демократија, чекате само да се смени власта за да ве вработат со врски.
За тебе знам дека не работиш, чекаш да победите на избори на кои не сакате да се појавите, за да те вработат. За мајка ти и татко ти, видовме колку не зависат од партија.
Друго, Јас никаде не напишав дека ја имаме подршката од 400 000 немешај баби жаби, реков да не летате само, има една вели ,,кој високо лета,
ниско паѓа" исто ќе е и со вас.
Прочитав нешто муда,пи*ки. Ја видовме вашата муда "нема-
има"познати зборови нели?и уште попознати ке бидат допрва. Друго, прочитав бегање од избори, последниот.закон шо се измени ке ти го даде одговорот на ова прашање. Е нема да има, еми ќе има?
Знам зошто не го сакате Заев, ги направи голи фамилијата без моќ, за само неколки месеци. Ги избрка од власт и ги седна да одговорат за огромните криминали во така партизирана држава. И ќе одговарат.
Гвујо го тера филмот на Бранко на крајот од политичката кариера. Тој така тогаш палеше гаснеше се , и нормално замина во историјата. Исто се случува и со Гујчо сега скрос исто. И нормално и тој ке замини тамукај шо му е местото. Знеш колку се шансите Грујо да се врати на премиерското место после цела изолација и критики и вета шо беа упатувани кон него и кон Македонија од сите држави во светот??? Размисли.голем си.. Алооо началниче ова не е Марс, луѓе живеат тука.
Тој народот од уста шо не го вадите тој ке ви пресуди.
А за тоа дали јас ке влезам со врски или не. Можеш да етикираш кога ќе се вработам.
Последно уредено: