Војната на патиштата

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам зошто овие снимки не ги однесе во полиција, во Британија на пример тоа е доволен доказ за да завршиш со парична казна, па дури и затворска казна

Dangerous driver is first to be jailed by dashcam footage after motorist video of his reckless overtaking moves that forced a Ford Transit off the road

Не знам дали го виде Дефендерот на снимката чиј е.

Сведоците потврдија дека „туарегот“ го прегазил Билински, обвинетиот не чувствува вина

Нормално не чуствува вина живееме у банана држава и затоа .

Best quotes

''Возачот е на слобода, студирал на стоматолошкиот факултет и работел во стоматолошка ординација во сопственост на неговиот брат.''

„Туарегот“ којшто го возел Мекиќ не бил негов, а сопственикот на џипот не е достапен. Самиот Мекиќ тврдеше дека не можел да стапи во контакт со него, бидејќи не му „дигал“ телефон. ''

„Обвинетиот ниту го запрел возилото на пешачки премин, а не ги пропуштил и пешаците кои го минувале пешачкиот преми. Возилото било техничко исправно, со исправен систем за управување и сопирање, а обвинителството располага со доволно докази со кои ќе докаже дека Мекиќ го сторил кривичното дело“, рече обвинителката.''

let's find out....

Интересно е како на фб гнасново го бранат само босанчероси и пувала од околните села, без навреда. Дури и пласираат приказни дека детево било удрено од црвена хонда.... Ајде да претпоставиме дека било така, што бараше ондак селендрава да глуми шокиран и психички повреден месец дена?

Возачот кој ја прегази Фросина: Не сум виновен, поминав на зелено
Знаеме дека не си виновен, ебате беља.

„Истрагата е насочена против лицето кое се пријавило, но има јаки сомнежи. Недостигот од папиларни линии, бришење на воланот, наоѓање разни отпечатоци на седиштата. Не се совпаѓаат папиларните линии на воланот со папиларните линии на убиецот. Сто отсто друг е“, рече Цековски во септември во изјава за медиумите.

„Истрагата е насочена против лицето кое се пријавило, но има јаки сомнежи. Недостигот од папиларни линии, бришење на воланот, наоѓање разни отпечатоци на седиштата. Не се совпаѓаат папиларните линии на воланот со папиларните линии на убиецот. Сто отсто друг е“, рече Цековски во септември во изјава за медиумите.
Кој сака нека е возачот ќе си одговара според закон тешко на семејството на Фросина.

А сум купувал и препродавал автомобили и на нив имало отисоци од сите сопственици па ако моменталниот сопственик направил беља најверојатно по отисоците треба претходниот сопственик да одговара.

Кој сака нека е возачот ќе си одговара според закон тешко на семејството на Фросина.

А сум купувал и препродавал автомобили и на нив имало отисоци од сите сопственици па ако моменталниот сопственик направил беља најверојатно по отисоците треба претходниот сопственик да одговара.

зошто би ги бришел отпечатоците од воланот тогаш?

За таквите како него само доживотен, зошто таквите како него кои ќе згаснат нечиј живот треба само доживотна бидејќи тој никаде не чуствува вина ниту пак се кае уште по тоа лицето се познава дека е чурук чоек. :mad::mad::mad::mad::mad:

видете само што фаца е и се ќе ви стане јасно

Другарките на девојчето не отишле да сведочат , оти имале колоквиуми. Каков изговор , ми се дига цел дигестивен систем. Курветинки белосветски , ако не сведочат многу работи ќе бидат очигледни.

Другарките на девојчето не отишле да сведочат , оти имале колоквиуми. Каков изговор , ми се дига цел дигестивен систем. Курветинки белосветски , ако не сведочат многу работи ќе бидат очигледни.
Така е.
Мора газот да го извлече синот на функционерот.[DOUBLEPOST=1456401442][/DOUBLEPOST]
За таквите како него само доживотен, зошто таквите како него кои ќе згаснат нечиј живот треба само доживотна бидејќи тој никаде не чуствува вина ниту пак се кае уште по тоа лицето се познава дека е чурук чоек. :mad::mad::mad::mad::mad:
Доживотен, затоа што за 20.000 евра прифатил да биде обвинет за некое гомце со плава крв се извлече од вината.

Osudeno e kopileto samo na edna godina robija. Krv da im iznaebam i na sudijata so mu ja dal taa presuda i na mrsulkoto.

Osudeno e kopileto samo na edna godina robija. Krv da im iznaebam i na sudijata so mu ja dal taa presuda i na mrsulkoto.
Тоа е за случајот во Влае.
Возачот се покајал (ваљда искрено), не бил за ништо никад осудуван, единствен извор на приходи у фамилија бил, детето му било болно од нешто рак ли, или нешто такво срање. Ова според инфоата по медиумите.
Ваљда затоа добил толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom