Војната на патиштата

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Истиот е. Јас живеам на таа улица, имаше сообраќајка вчера, точно е, ама не видов што е тучата, во глобала не ме интересира кога има хаоси по улицава.
Сакаш да ми кажеш дека синот на функционерот кој поминуе од таму (заради кој се и извадени лежечките, а кој им се заканувал на луѓето), е тој е истиот тој за кој се смета дека ја згази таа од Паланка?
Ако е така, свака му част.

Сакаш да ми кажеш дека синот на функционерот кој поминуе од таму (заради кој се и извадени лежечките, а кој им се заканувал на луѓето), е тој е истиот тој за кој се смета дека ја згази таа од Паланка?
Za nego se zbori ama dali e tocno ne znam navistina

Za maltretiranjeto na žitel od DJORČE PETROV ne e ,,vinoven,, SIN NA FUNKCIONER, tuku FILIP VELJANOVSKI, narkoman i zavisnik od kokain, apsen vo Grcija pa osloboden so pari od AMSM, sin na TRAJKO VELJANOVSKI…

Objavija mediumite, ama da dopolnam malku i jas:

Po soobrakajna nesreća na ulica 4. Juli, zavčera okolu 22 h. (što e vo blizina na kućata na VELJANOVSKI!), pred da stigne policijata na lice mesto izlegol da pomogne na povredenite čovek koj e medicinsko lice. Pritoa došol FILIP VELJANOVSKI počnal da vrši uvid kako da e inspektor do MVR, čovekov mu odgovoril deka ova se slučuva poradi trgnatite ,,legnati policajci,, i razvivanje ogromna brzina na ovaa ulica. VELJANOVSKI JUNIOR tuka se našol prozvan i pogoden, mu se nafrlil na čovekot so navredi, mu se zakanuval i vednaš po telefon naračal negovo priveduvanje vo policija. Ama naračkata ne mu uspeala, tuku dobil informacija deka tie ke si go povikaat liceto vo stanica na ,,informativen razgovor,,.

Vo toj moment ne razmislile deka ova može da stigne i do mediumite i deka čovekot e malku poveke pismen otkolku što pretpostavuvaat. Zaboravile i deka MITKO ČAVKOV veke ne im e minister. Za da mu udolat na narkomanot Veljanovski, sepak na čovekot mu ispratile ITNA pokana da se javi vo policiska stanica, vrz osnova na poplaka! Eve detali što vsušnost se slučuvalo, gi dobiv od sestrata na prijaveniot:

,,Prvo ni dojde policija na vrata, sakaa da go privedat brat mi. Prašavme zošto!? ni rekoa deka sin mu na Trajko taka naredil ama da ne kažuvam nikomu, oti bea usrani vo gaki zatoa što se raspravav so niv na cel glas!!!!! Pokanata e za 22:11 vo 20 :30 časot!!!! Ke ve molam da go objavite ova zatoa što ova što se slučuva gi preminuva site granici!!!!! Pokanata e napravena otkako Filip Veljanovski došol kaj nas pred kuka i baral ime i prezime od brat mi!!!! Mu se sprotivstavila soprugata na brat mi i na nea i se zakanuval i deka ke ja iskrši od kutek!!!!! Bevme vo policiska stanica i go prijavivme za zakana i go dadovme vo medium megutoa bez ime i prezime bidejki site vo policiskata stanica veke bea informirani za situacijata. Filip vo prijavata protiv brat mi navel deka toj direktno se zakanuval na sobranieto na RM i na Trajko Veljanovski!!!!!!!! Vo nedela posle soslusuvanjeto na brat mi vo policija ke vi go pratam zapisnikot i podatocite od toj sto go soslusuval!!!!! Veke e dignata uzbuna u MVR!!!!! Rešeni sme sega da odime do kraj. Vo stanica dodeka bevme im se javija deka veke e izlezeno vo mediumi i ne ne primaa dva časa dodeka da se dogovorat, bea ubedeni deka ke si odime i ke se otkažeme od prijavuvanje!!!!!,,

Буревесник пишува ова

Знаеме добро кој е. Истиот кој доби шанса од партијата на власт за 20000 евра да не лежи затвор за тоа што згази девојче со 90 на саат, на Партизанска кај Силбо.

http://revolucionermk.com/foto-stra...tsentar-audi-a8-preleta-zhardinera-kaj-vlada/

Пет дечишта напикани во Ауди и ќе будалеат по улициве. Сигурно нема некој со Југо или Цитроен Ц3 да се глупира. Една иста категорија на луѓе ги прави диверзииве по улициве, па ретарди да беа ќе сфатеа каде треба да санкционираат.

Ете го прекрасниот закон што уште попрекрасно функционира.

Среќа нема жртви*

*Под жртви подразбирам невини пешаци или учесници во сообраќајот.

Парче кај рампа се направиле.

Лада преку две полни поминувала на булеварот и директно налетала на комбе.

Еден загинат на лице место и тоа најверојатно совозачот.

Сечеле пожарникарите за да ги извадат од колата.

Парче кај рампа се направиле.

Лада преку две полни поминувала на булеварот и директно налетала на комбе.

Еден загинат на лице место и тоа најверојатно совозачот.

Сечеле пожарникарите за да ги извадат од колата.
Еве и слика. Језива глетка
12322865_1056209444410247_1934030249709880170_o.jpg

Ладата целосно е во лента кај комбево и изгледа сакал шоферот да врти преку две полни накај споредната уличка кај Рампа.

Овој со комбево изгледа воопшто не го видел или очекувал ова па затоа јако го здрвил.

На крај изгледа совозачот изгуби живот поради будалаштината на возачот.

http://www.libertas.mk/fakte-автомобилот-во-кој-се-возел-министер/[DOUBLEPOST=1449325135][/DOUBLEPOST]
Ладата целосно е во лента кај комбево и изгледа сакал шоферот да врти преку две полни накај споредната уличка кај Рампа.

Овој со комбево изгледа воопшто не го видел или очекувал ова па затоа јако го здрвил.

На крај изгледа совозачот изгуби живот поради будалаштината на возачот.
90% од таксистиве треба да се вратат пак назад на полагање

Ај уште еднаш да видиме зошто има војна.

https://www.facebook.com/100006567482529/videos/1740026759559557/

Едно што луѓево не знаат да возат, второ што ретко кој има општа култура и едно основно ниво на општествена свест, а кога го нема тоа не можеш да очекуваш да има и сообраќајна култура. Еднаш кажав, да се исели што поголем дел од населението од државата е најдобро нешто што може да му се случи на ова парче земја.

Ај уште еднаш да видиме зошто има војна.

https://www.facebook.com/100006567482529/videos/1740026759559557/

Не знам зошто овие снимки не ги однесе во полиција, во Британија на пример тоа е доволен доказ за да завршиш со парична казна, па дури и затворска казна

Dangerous driver is first to be jailed by dashcam footage after motorist video of his reckless overtaking moves that forced a Ford Transit off the road

Со возилото на министерот за економија прегазени две жени
Објавеново 17:41 05 декември 2015| Прочитано14317|
print.png
Печати

Службеното возило на министерот за економија Беким Незири прегазило две лица, мајка и ќерка, во сообраќајка на мостот Гоце Делчев, потврди за Плус инфо висок извор од Министерството за внатрешни работи. Изворот нема потврда дека во возилото во моментот на несреќата бил и министерот Незири.

Според информациите од службата на информирање во МВР несреќата се случија во 12.23 часот, кога возило марка „пасат“ прегазило две женски лица. По сообраќајката двете прегазени лица биле однесени во болница, а по укажаната лекарска помош биле пуштени на домашно лекување. Возилото го управувало лицето А.Р. на возраст од 35 години.

Во текот на денот повеќе медиуми пренесоа дека информација дека службеното возило на министерот Незири прегазил мајка и дете. Според овие информации за време на сообраќајката во возилото бил и министерот, но возилото го управувал шофер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom