Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Info: Preston-Charlton X2
Premnogu ja tovarat pobeda na Preston taka da ne me iznenaduva ova. Vikaat 2 ke bide ali za "posigurno" neka stoi i X

Галинари 21.5 +
Сакраменто примаат доста поени од негова позиција каде што Геј не игра одбрана ич, т.е. цела екипа не игра одбрана па во ваква брза игра треба да префрли братов Галинари.
Дејвис ми иде на 27.5+ Ашик нема да игра вечерва па најверојатно понесен од претходната утакмица каде даде 59 поена ќе има пак таков процент на погодени шутеви !
Исто и Си Џеј Мекалум во пакет со Лилард треба да експлодираат против Бруклин !

Info: Preston-Charlton X2
Premnogu ja tovarat pobeda na Preston taka da ne me iznenaduva ova. Vikaat 2 ke bide ali za "posigurno" neka stoi i X
Уште твојава ја чекам за добивка, али со црвениов изгледа ќе го јадам подебелиот.

Лотарија на Портландија
Портланд над 11.5 победа
Лилард над 26.5
Мекколум над 21.5

Стани си сабајле, види си дека си добитен.

На крај не го одиграв Дејвис ги одиграв Портланд т1+111.5 Вол 19.5+ , Вучевич 18.5+, Галинари 21.5+ и Геј 19.5 -

Леле што се дешаваше кај нас во кладилница вечерва .. на едно чоече само Јуве 2+ полувреме за 30к го зафркна на 100ка уплата а после тоа на двајца оваа гг
http://www.rezultati.com/utakmica/4pJ85bP0/#detalji
Пратете во 92 што се деси .

ЧИЛИЌ КРВ ДА СЕРЕШ! ТИ ЕБАМ МЕСТАЧОТ, ОД АВИОН СЕ ВИДЕ ДЕКА САКАШЕ ДА ИЗГУБИШ!
НУБ!

еее ВОЛ даби вол те ебал !! 0-5 од игра одличен си само така продолжи ќе дадеш 20 поена следната утакмица !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom