Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
My eyes...they bleedMeanwhile in GN
Supreme za 285 saata. Global do 500 saata sega mi e ushte po ostvarlivo![]()
bravoСи се думам ја така неколку денови више од кога е искочена операцијава дали да ја земам или не, и ај си викам денес ке ја купам и ке поиграм неколку мисии да видам онака од љубопитност дали се исплати или не да не ми дропне некоја кутија а и коинот е најдобар до сега и опааа гледај доле кој гзлар сум![]()
![]()
opaa pa i bayonetka matkas m9kaСи се думам ја така неколку денови више од кога е искочена операцијава дали да ја земам или не, и ај си викам денес ке ја купам и ке поиграм неколку мисии да видам онака од љубопитност дали се исплати или не да не ми дропне некоја кутија а и коинот е најдобар до сега и опааа гледај доле кој гзлар сум![]()
![]()
У датибам среќата 50-300 долари се движи.Си се думам ја така неколку денови више од кога е искочена операцијава дали да ја земам или не, и ај си викам денес ке ја купам и ке поиграм неколку мисии да видам онака од љубопитност дали се исплати или не да не ми дропне некоја кутија а и коинот е најдобар до сега и опааа гледај доле кој гзлар сум![]()
![]()
LIKE!Си се думам ја така неколку денови више од кога е искочена операцијава дали да ја земам или не, и ај си викам денес ке ја купам и ке поиграм неколку мисии да видам онака од љубопитност дали се исплати или не да не ми дропне некоја кутија а и коинот е најдобар до сега и опааа гледај доле кој гзлар сум![]()
![]()
Pushti neshto od srekjata navakaСи се думам ја така неколку денови више од кога е искочена операцијава дали да ја земам или не, и ај си викам денес ке ја купам и ке поиграм неколку мисии да видам онака од љубопитност дали се исплати или не да не ми дропне некоја кутија а и коинот е најдобар до сега и опааа гледај доле кој гзлар сум![]()
![]()
300? wut? Од 30 до 150.У датибам среќата 50-300 долари се движи.
Сору од после видов пак не се малку 150 евра300? wut? Од 30 до 150.
Мацко ggwp.![]()
Јас ниту една немам купено пари за CS GO нула а инвентори ми вреди 3 евраФала фала па ајде и на ваша глава хахаханајитересно е шо не ни очекував да ми даде нешто асално мислев ахх пак некој скин од 0.12 центи и доле буљав у тоа за експириенз и коа звукот од памет ме извади мислев на некој друг му дае хахаха, знае @Kris_GT како е он ги утепа пред 2 операции
@Терминаторо не е м9 обичен bayonet е casehardend со 30% плаво од позади и некој си 10% плаво на playside, да ми помине хајпов за калашов и ке се трејдам за Karambit | Stained FT