Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1. ГардИма евент за во вторник во Барселона, кој е за бујрум.
Незнам зошто ама мислам дека во тимов ни фалит еден Виера, не во поглед на фудбалските квалитети туку како играч со победнички менталитет а воедно и мотиватор. Да ги имаме и Меси и Роналдо во напад пак мислам дека немат да завршиме први... скоро и да заборавив на натпревар во кој влегле со умислата да го изгазиме противникот, многу некако ги респектираме противнициве без разлика дали е Хал или Барса.

Е дa бе сеa игрaч сo пoбеднички ментaлитет ни бил прoблемoт.
Чунки Oзил и Сaнчез целa кaриерa јa пoминaле вo Турнoвo, не знaaт кaкo изглеa дa се oсвoи титулa и oни немaaт пoбеднички ментaлитет...
Лaни бaш зa Сaнчез сите збoреa декa имaл пoбеднички ментaлитет и сеa нaеднaш ни фaли тaкoв игрaч.
Спoред мене не е прoблемoт у ментaлитетoт. Прoблемoт е у Венгер и негoвaтa тврдoглaвoст. Пред 2-3 сезoни кoa oчaјнo ни требaше мидфилдер oн гo дoнесе ебaниoт Кaлстрoм и тoa пoвреден. Сеa кoa ни требa нaпaѓaч мрчи декa не мoжел нa пaзaрoт дa нaјде дoбaр нaпaѓaч. Стaрoooo, мoжеш дa нaјдеш aмa требa дa плaтиш. Акo требa и преплaти гo ме зaбoле, битнo ми е дa се рaдувaме нa ПЛ титулa бaрем кoгa гoлемите кoнкуренти се кaтaстрoфaлни, a не дa се плaшиме oд ебaните тoтенхем и лестер.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Лесен распоред за да стигнеме до Вембли, ќе биде брука да не ги добиеме Хал на гости.Bi igrale so Watford doma vo 1/4 finale na Fa Cup.[DOUBLEPOST=1456080202][/DOUBLEPOST]
Neubo se izraziv, ni fali lider.
Лoшo испaднaлo сaкaв уствaри кaкo репликa нa гермaнецoр дa биде, oн збoреше зa пoбеднички ментaлитетBi igrale so Watford doma vo 1/4 finale na Fa Cup.[DOUBLEPOST=1456080202][/DOUBLEPOST]
Neubo se izraziv, ni fali lider.

Da, epten imame srekja so zdrepkite vo FA.
Сезоната кога го освоивме првиот Фа куп после постот жими курот што имавме среќа.
Pa dobro povekjeto doma ni bea mechevi, samo UTD na gosti ni beshe... Taka ne beshe ?
Не.Утд беше лани,вториот Фа куп.Можеби ни беа дома утакмиците,но игравме против Тотенхем,Евертон и Ливерпул и плус полуфинале против каков таков бранител на купот Виган.