Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Колку се ретардирани кај да се обратам да му изнакарам де впичка и вуста

Веќе и второто место ни е под знак прашалник

А да олабавите малку и да прекинете со навредите? Ко мали деца се однесувате, еден асален пост нема кој да пише во последно време. Да му се згади на човек да влегува во темава.

Не ми се верува дека ќе го пишам ова, али фали Бејл. Каков Васкез какве пичке материне.

Зошто иско изигра 75 минути ???
Од 52 минута се дерам дома ќе ни израмнат ама нема кој да дај гол за нас после, вади иско клавај Хамес... И така испадна, Хамес покорисен во 10 минути отколку Иско 70мин. Зидан еби се со твојот иско.

Screenshot_1.png
Како да не се нервирам бе ...Не можам да му пишам на манекенот на фб да му кажам дека ме кошташе 340 евра .

Не ми се верува дека ќе го пишам ова, али фали Бејл. Каков Васкез какве пичке материне.
Васкез беше добар не заебавај...Малага сезонава не еба и во двата натпревари.[DOUBLEPOST=1456074025][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 139663
Како да не се нервирам бе ...Не можам да му пишам на манекенот на фб да му кажам дека ме кошташе 340 евра .
Колку пати да ти кажам и на тебе и на другите дека клуб за кој навиваш не се игра на спортска ?
Јас Реал у живот не би го ставил па и да има 10 коефициент со факинг Еибар на Бернабеу.
За памет нека ти е.

А да олабавите малку и да прекинете со навредите? Ко мали деца се однесувате, еден асален пост нема кој да пише во последно време. Да му се згади на човек да влегува во темава.
Коцката е страшна работа, пробај да ги разбереш. Ги заболе стап нив за Реал, пцујат зашто изгореа пари.

Абе Роналдо дојде пред утакмица и виде дека чекате вие на спорска и затоа не го даде пеналот..

НЕЕЕЕЕЕМ да мислите дека тој сакаше да даде,нееее....намерно ова,за вас.

ебате тардите, само пцуете као мали деца..демек он не сакаше да даде гол.. да да....
намерно, ради спорската на 2-3ца овде...

Абе Роналдо дојде пред утакмица и виде дека чекате вие на спорска и затоа не го даде пеналот..

НЕЕЕЕЕЕМ да мислите дека тој сакаше да даде,нееее....намерно ова,за вас.

ебате тардите, само пцуете као мали деца..демек он не сакаше да даде гол.. да да....
намерно, ради спорската на 2-3ца овде...
Не е за тоа бе туку дека врска немаа цела утакмица .. се виде без напаѓач како се игра го нема педофилот нема победа ни голови каков таков со него се игра подобро ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom