Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.278
малце е подуена, мора да се признае....Па гледаш дека е рамно како тепсија! Каде виде "кривина"?!
малце е подуена, мора да се признае....Па гледаш дека е рамно како тепсија! Каде виде "кривина"?!
Јас ти ги кажувам фактите за планетите и ѕвездите. Како можеш да ја негираш вистината и да викаш за нешто што го гледаш дека нема цврсто тело дека е налудничаво? Зашто сакаш со вреѓање да го омаловажиш тој факт? Па ти немаш против аргумент. Јас не го коемнтирам нивното тумачење, тоа останува да го видиме на дело како ќе биде. Ова се факти за ѕвездите и планетите што ги изнесов овде, а не како наса не лаже дека изгледаат. И затоа мене ми е јасно како тие ѕвезди ќе паднат од небото. Што јас погрешно кажувам?[DOUBLEPOST=1455998041][/DOUBLEPOST]Сакаш ли да кажеш дека твоите налудничави и протестантско-фундаменталистички толкувања на Светото Писмо се поточни од толкувањата на Светите Отци?
[DOUBLEPOST=1455998083][/DOUBLEPOST]NASA has been busted so many times faking photos, especially of Saturn and Jupiter. This one is my favorite. When you turn up the brightness, it looks like they edited the picture with MS Paint. lolна сликите се гледа сенката од топчестата земја на месечината шо е еден од доказите за обликот на нашата планета, имаш иљадници фотографии и снимки од месечина од слетување на месечина, на месечината е поставено огледало кое се користи за ласерско мерење на тој сателит.....
Ти не го коментираш нивното толкување, но твоето толкување е сосема поинакво од толкувањето на Светите Отци.Јас ти ги кажувам фактите за планетите и ѕвездите. Како можеш да ја негираш вистината и да викаш за нешто што го гледаш дека нема цврсто тело дека е налудничаво? Зашто сакаш со вреѓање да го омаловажиш тој факт? Па ти немаш против аргумент. Јас не го коемнтирам нивното тумачење, тоа останува да го видиме на дело како ќе биде. Ова се факти за ѕвездите и планетите што ги изнесов овде, а не како наса не лаже дека изгледаат. И затоа мене ми е јасно како тие ѕвезди ќе паднат од небото. Што јас погрешно кажувам?
Зотке, еве ви најдов поефтинко, види шо се ти се нуди:Јас ти ги кажувам фактите за планетите и ѕвездите.
21000m e nisko... može i raketa da te soboriЗотке, еве ви најдов поефтинко, види шо се ти се нуди:
http://www.rusadventures.com/tour27.shtml
ПОЛА САТ летање до 21.000 метри над земјата
- MiG-29: Flight to Stars more than 30 minute
- video recording of flight from the cockpit by means of a camera in front of you
- video recording and photographing from the cockpit of during MiG-29: Flight
ВИДЕО снимање
ВИДЕО И ФОТОГРАФИРАЊЕ
Зотке, ти имаш прилика во цел еден век од постоење на друштвото на пљоснати земљани да лично појдиш и се увериш и снимиш планетата дал е топка или пљосната
овие се 14.000 долари, или 12.000 евра
Вреди ли љубовта и преданоста кон бога една таква мала материјална жртва??
Јас ти ги кажувам фактите за планетите и ѕвездите. Како можеш да ја негираш вистината и да викаш за нешто што го гледаш дека нема цврсто тело дека е налудничаво? Зашто сакаш со вреѓање да го омаловажиш тој факт? Па ти немаш против аргумент. Јас не го коемнтирам нивното тумачење, тоа останува да го видиме на дело како ќе биде. Ова се факти за ѕвездите и планетите што ги изнесов овде, а не како наса не лаже дека изгледаат. И затоа мене ми е јасно како тие ѕвезди ќе паднат од небото. Што јас погрешно кажувам?[DOUBLEPOST=1455998041][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1455998083][/DOUBLEPOST]NASA has been busted so many times faking photos, especially of Saturn and Jupiter. This one is my favorite. When you turn up the brightness, it looks like they edited the picture with MS Paint. lol
ако е зоте в авион ќе го чува божјата рука и два антиракетни ангели21000m e nisko... može i raketa da te sobori
marambo,@ZOTE
кои факти бре човек. ни низ телескоп си погледал, ни со авион си летал, ни од брод си го видел морето, ни на антарктикот си бил, ни во вселената...
какви факти, какви сознанија имаш ти за светот?
излези од дупката малку прошетај види го светот
Немаш потреба да ја видеш земјата од вселената за да знаеш дека има сферичен облик. Единствено потребно нешто е да не бидеш ретардиран.од која височина над Земјава имаш видено дека има топчест облик?...
Дај елаборисај, да не останиме неинформисани и неписмени.
му кажуваат гласовите во главата[DOUBLEPOST=1456000701][/DOUBLEPOST]@ZOTE
кои факти бре човек. ни низ телескоп си погледал, ни со авион си летал, ни од брод си го видел морето, ни на антарктикот си бил, ни во вселената...
Мики госпот дали знае дека земјата е со топчест облик?marambo,
од која височина над Земјава имаш видено дека има топчест облик?...
Дај елаборисај, да не останиме неинформисани и неписмени.
Па гледаш дека е рамно како тепсија! Каде виде "кривина"?!
Дечко, ако не гледаш видеата се снимани со телескоп, не се фотошопирани како што се сликите на наса. Па сега вие можете да викате дека црното е бело и да се инатите, или да се кезите кога немате против аргумент.[DOUBLEPOST=1456001902][/DOUBLEPOST]
Факти и Аргументи кажувал он....
Абе....
Доста само ме клеветиш и сакаш да ме наместиш како противник на Господ. Ти ја браниш НАСА и нејзината официјална наука која е заснована на лага.Ти не го коментираш нивното толкување, но твоето толкување е сосема поинакво од толкувањето на Светите Отци.
Чие толкување е релевантно: TВОЕТО или на СВЕТИТЕ ОТЦИ?
Случајно да не спаѓаш помеѓу овие?
2. Tимотјаните 4
3. Оти ќе дојде време, кога луѓето нема да го слушаат здравото учење, но водени по своите похоти, ќе си изберат учители да им го залажат слухот;
4. тие ќе го одвратат слухот свој од вистината и ќе се обрнат кон бајки.
3 ἔσται γὰρ καιρὸς ὅτε τῆς ὑγιαινούσης διδασκαλίας οὐκ ἀνέξονται, ἀλλὰ κατὰ τὰς ἐπιθυμίας τὰς ἰδίας ἑαυτοῖς ἐπισωρεύσουσι διδασκάλους κνηθόμενοι τὴν ἀκοήν, 4 καὶ ἀπὸ μὲν τῆς ἀληθείας τὴν ἀκοὴν ἀποστρέψουσιν, ἐπὶ δὲ τοὺς μύθους ἐκτραπήσονται.
А ти што си видел низ телескоп? Ти си бил на антартик? Ти си летал со миг29 на 65 илјдаи стапки? Кои факти ги имаш ти? И веруваш на НАСА. Тоа се твоите факти?[DOUBLEPOST=1456002200][/DOUBLEPOST]@ZOTE
Еве ти објасни м икако одржуваат хигена горе во станицата? како мочаат, како одат во голема нужда, и најважно од се, е како се тушираат кога таму има бестежинска состојба? Како? Ти знаеш што значи да не се бањаш 200 дена? Ти знаеш низ каков отвор мочаат? Ти знаеш каде ги складираат гомната?Fish-eye lenses... a toa stanicata e hologram ustv...
Некој мора ова да ти го каже, првите кои тврдеа дека лансираа сателит во орбита околу земјата и кои тврдија дека пратија први човек во вселената кој вртел околу планетата земја - се РуситеДечко, ако не гледаш видеата се снимани со телескоп, не се фотошопирани како што се сликите на наса. Па сега вие можете да викате дека црното е бело и да се инатите, или да се кезите кога немате против аргумент.[DOUBLEPOST=1456001902][/DOUBLEPOST]
Доста само ме клеветиш и сакаш да ме наместиш како противник на Господ. Ти ја браниш НАСА и нејзината официјална наука која е заснована на лага.
Јас не гледам каде виде дека јас кажав нешто спротивно. Ти ги кажав какви се ѕвездите и планетите. Тие се сијалички ако вака ти е полесно, и ќе паднат кога ќе дојде Христос. Што е тука погрешно со светото псмо ил исо светителите само ти си знаеш изгледа.