Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и Наполи ги тепаше Јуве у првиот дел на сезоната, и тоа играше апла подобро од Јуве тогаш него Јуве од нив прошлиов викенд. Ја не знам што толку летнаа во облаци, во ред, фаворити се за Скудето, најсилен тим имаат, но никако не смее да се отпише и Наполи, барем не сега за сега. А на Јуве тек допрва тешкото му доаѓа, почињаат и европските настапи, згуснат распоред, ќе биде пеколно.Реал лани имаше 22 по ред , на крајот само тоа и им остана.
Значи не зборувам дека Јуве не заслужува титула , далеку од тоа. Али нема да биде незаслужено и Наполи да освои. После толку год конечно имаат тим и уиграност да стигнат до тоа. И двете екипи имаа пад у форма , Јуве на почетокот додека ја темпираше , Наполи нешто подоцна. Долга е сезоната , победа у директно дерби немора да значи шампион.
Џабе коа другите не ја заслужуват титулата, шонеејасно?!Па и Наполи ги тепаше Јуве у првиот дел на сезоната, и тоа играше апла подобро од Јуве тогаш него Јуве од нив прошлиов викенд. Ја не знам што толку летнаа во облаци, во ред, фаворити се за Скудето, најсилен тим имаат, но никако не смее да се отпише и Наполи, барем не сега за сега. А на Јуве тек допрва тешкото му доаѓа, почињаат и европските настапи, згуснат распоред, ќе биде пеколно.
Митјиланд нема толку лоши играчи колку шо е непознато името за нас, до шо ги имам изгледано во ЛЕ играт поубав фудбал од неколку екипи од топ 5 лигите шо се во нокаут фаза моментално.[DOUBLEPOST=1455890373][/DOUBLEPOST]
Кај виде ти дека некој вели дека Тотенхем е појак тим од Наполи ?Тотенхем појак од Наполи???!!! No way! Наполи се појака екипа по мене. Вчера Тотенхем спаси гз со мртвион судија во нивна корист. Црвен не им досуди и непостоечки пенал. Тотенхем не е слаба екипа, ама па ако ви е мерило Премиер лигата тоа што се при врвот....у пичку матер со онаква лига кај што најтрофејните клубови се изгубени во свемир. Паднато е нивото на ПЛ и дефинитивно Примера има понезгодни тимови кои можат да им направат проблеми на тимовите од Италија.

Гледам дека сите се поде*авате со Митјиланд јас глава сечам дека никој од вас нема изгледано ни еден натпревар од нив.
Срамота е шо изгуби Јунајтед од нив, да 10 класи е над Митјиланд ама моментално во Јунајтед ништо не функционира и кога можеа да изгубат од Сандерленд за викендот зошто да не и од екипата шо ги испадна Саутемптон во квалификациите.
Можи ке ми се нафрлат сега Џонтра и компанија за ова шо ќе го пишам ама сериозна сумМитјиланд нема толку лоши играчи колку шо е непознато името за нас, до шо ги имам изгледано во ЛЕ играт поубав фудбал од неколку екипи од топ 5 лигите шо се во нокаут фаза моментално.
Па кога играат против Јунајтед нормално дека ќе излгедаат како Барса. Се виде капацитетот на Митјеланд кога Наполи со втор состав ги згази во групната фаза.И мене ме потсеќаат на барса кога ги гледам Митјиланд.
Стефи ама како е можно ова мене не ми е јасно.сериозна сумМитјиланд нема толку лоши играчи колку шо е непознато името за нас, до шо ги имам изгледано во ЛЕ играт поубав фудбал од неколку екипи од топ 5 лигите шо се во нокаут фаза моментално..

Читаш ама не дочитваш.Стефи ама како е можно ова мене не ми е јасно.
Митјиланд беа у група со Чукарички, Славен Белупо и Наполи и сакаш да ми кажеш дека покрај толку квалитетни утакмици што се играат само у четврток ти си одлучила да гледаш Митјиланд-Глумово.
Не е возможно ова, просто неизводливо, па газдата нивни коа прашал против кој играме у Четврток и тие му кажале шефе дома со Побожје овој им рекол а извинете нема да можам да гледам состанок иам.
Или ќе ми кажеш сеа дека и Данско првенство пратиш и одма дизбришам ник и профил и живот.![]()
Како што безвезна беше титулата есенски првак така безвезни ќе се 15-те победи по ред ако заклучно со 38-мо коло Јувентус не е прв. Засега според поените и играта исто покажаа Наполи и Јувентус, разликата меѓу нив е само ЕДЕН ЕБАН БОД. Не знам од каде дрскоста да заклучувате дека Наполи не направил ништо кога само еден поен е позади Јувентус, и тоа во тема на ЛЕ каде што фокусот требаше да биде врз дебаклот на Јунајтед.Не затоа што Јуве направи, затоа што другите ништо не направија, и немат ни да направат.