Breaking Bad

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Jaс и скоро и да не гледам серии. Брејкинг Бед имам изгледано две три епизоди од прва сезона и толку. Порано можеби гледав повеќе серии и тоа на тв Млади Бунтовници и уште некој балкански на кој не се сеќавам на имињата.

Од турски серии само онаа со султанот ја гледав и тоа ради досада дома кога сум и кога гледаше мајка ми а не дека ми се гледа. Драган Вучиќ многу пати имам фатено и гледано, но воопшто не гледам ништо лошо во тоа да се гледаат турски серии, Вучиќ квизови, индиски, шапански и било какви други серии кој имаат сапунска содржина.

Секој си бира да си гледа тоа што му се гледа и за вкусови не се дискутира многу.

Сега може некој ќе си рече што барам да коментирам во темава кога не ја гледам серијава а ? :icon_lol: На темава налетав да видам само дали има запознаено дека ќе оди на МРТ 1 и се погоди пост како за мене за да искоментирам.
ne gledal niso loso vo turski serii i dragan vucic he says...

Член од
2 јули 2015
Мислења
31
Поени од реакции
26
Иако е закон со тоа шо МТВ ке ја дава серијава, нели имаат научено дека народов нема ништо друго да глеа осим турски/индиски/српски срања у форма на шоу. Знам дека доста серии шо се америчка продукција не догледаа една сезона на нашиве програми. Забораив која серија беше, ама знам дека едно пола сезона дотераа и скина конци. Ама ќе видиме :)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
И сеa испaднa декa е лoшo шo МТВ ќе јa дaвaaт ББ ?
Амa ствaрнo не ве сфaќaм...
Акo никoј не глеa турски серии и aкo никoј не гo интересирa шo ќе дaвaaт, тoгaш зoштo се буните сите зa турските серии, нели не глеaте телевизијa ?

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
Акo никoј не глеa турски серии и aкo никoј не гo интересирa шo ќе дaвaaт, тoгaш зoштo се буните сите зa турските серии, нели не глеaте телевизијa ?
Не гледаме, ама ја слушаме Фериде како плаче цела епизода од мајките/бабите кои го рокаат телевизорот на цел глас.

H

HoT IcE

Гостин
Знае некој од кога ќе почне ББ на МТВ да ги оправам моиве малце у живот кога се работи за телевизија.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.733
Поени од реакции
11.610
Знае некој од кога ќе почне ББ на МТВ да ги оправам моиве малце у живот кога се работи за телевизија.
И мене поради истата причина на мртво ме интересира од кога ќе почне :icon_lol:

Член од
2 јули 2015
Мислења
31
Поени од реакции
26
Почекајте бе луѓе кај се брзате. Им треба време на нашиве продуценти да ги најдат совршените гласови за ликовите за надсинхронизација.
Како севикам?
Хајзенберг?
Ток мутака.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
При дефицит на квалитетни серии, пак ја почнав денес. Прва сезона изгледана. Имам доста работи заборавено од пред 6 години, добро е вака да се потсетиш на геинјалниот сетап од раните сезони.

Ф

Фил Ајви

Гостин
прво да заврши BCS па тогаш таман, имам заборавено повеќе од 50% и се повеќе се зголемува процентот, што е добра работа..

Kajgana Shop

На врв Bottom