Кавадарчанец
Бадр Хари фан
- Член од
- 18 декември 2007
- Мислења
- 4.156
- Поени од реакции
- 28
Нешовски повторно влезе во игра :back:
имаше доста дечки од family ама не се навивашеej ke ima denes family so Feni?(jas bi sakal):smir:
Ќе дркаш на него еден ден :baeh:
Зоте ти си најголемиот дебил на форумов. Што тресеш, што идеш само контра!? Што се праиш дека знаеш нешто, кога појма си немаш од животот.
Како можеш да кажеш дека Хил играл кај Тодоров во првата полусезона, кога Хил дојде во јануари во МЗТ кога тренер беше Лазовски. Труп еден не пишувај више на оваа тема
Нешовски и Кралевски сеа на лето у репрезентација ке идат бе што зборете вие имаат повик за Полска да идат али у МЗТ Боби и мрази и затоа не играат од следната сезона ке идат некаде во Европа
Најверојатно среда во Кавадарци а можно е и во четврток денеска ќе дознаеме и ќе постирам ќе ви кажам точно во колку часот и која ден ќе се игра утакмицата..:salut:Честито победа на Мзт кога се игра следната?
Фени Индустри
МЗТ Скопје
14.0520:002-1Јасмин
На телевизија нема да ја даваат тоа го знам но дали некој знае дали има пренос во живо на постигнати кошеви, мислам резултат во живо дали ќе има негде да се прати?
da na fibaeurope.com
Ti si eden neviden moron.....pa gledash deka si igra majtap so tebe....kakva Fibaeurope..kakvi bakraci....Јас нe можам да се снајдам на странава, може точен линк да ми дадеш каде точно се наоѓа тоа?
п.с. има само за нацинален тим и за клубови ама кога играле во странски купови. домашна кошарка ништо не најдов.
Ti si eden neviden moron.....pa gledash deka si igra majtap so tebe....kakva Fibaeurope..kakvi bakraci....
Zar stvarno pomisli deka ke ima tamu ....
ccccc.
Ti si eden neviden moron.....pa gledash deka si igra majtap so tebe....kakva Fibaeurope..kakvi bakraci....
Zar stvarno pomisli deka ke ima tamu ....
ccccc.