Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Имам собрано монети од (1, 2, 5, 10, 50) цело шише, каде би можел да ги “укрупнам“ без да ме отераат упм?
:D

Имам собрано монети од (1, 2, 5, 10, 50) цело шише, каде би можел да ги “укрупнам“ без да ме отераат упм?
Во банка каде на друго место тоа им е работа и не смее да те отера упм само кажи и дека собрал братчето или синчето и сакало бакноти

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Kade vo Skopje mozam da najdam 'nose guard' za fudbal igranje

images

Vo banka sekako... Inaku i jas imav sobereno taka cela limenka od Shtok, izlegoa nekoi 7000 den. i mi gi smenija site vo prodavnica kaj mene u maalo...

Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk

Во Тинекс , Веро , Кам не иди у банка по ново наплаќаат провизија за крупнење на ситни пари.

Posteri maiden,metallica itn. po skopjevo?

Sent from my LG-H500 using Tapatalk

Каде може да најдам ранец (како куфер) за на грб? За патување, како мал багаж да го собира. Нешто идеално би ми било вакво како на сликава. И прифатлива цена секако.
c77f4c4b0d610a3a6a165835f40d6464.jpg

Слаткарница низ Центар што работи денеска и даваат слатки за носење? :D Бар ко немам партнерка, благо да си апнам. :pos:

Приличнo сум нoв и не гo знaм нaјдoбрo фoрумoв, пa зaтoa тукa ќе прaшaм. Случaјнo некoј дa не прoдaвa Beats Pill? Дoкoлку имa некoјa пoсебнa темa зa прaшaњевo, упaтете ме!

znam deka e malce glupavo prasanjevo i ne znaev kade da prasam , no ne sum nekoj star i nemam voopsto iskustvo so toa ... znaci sakam da ve prasam dokolku nekoj primer od srbija saka da mi prati pari preku western sto informacii treba da mu dadam ime , prezime ... adresa ??

Здраво дечки!
Каде можам да најдам dr martens обувки во Скопје?

Tnx

znam deka e malce glupavo prasanjevo i ne znaev kade da prasam , no ne sum nekoj star i nemam voopsto iskustvo so toa ... znaci sakam da ve prasam dokolku nekoj primer od srbija saka da mi prati pari preku western sto informacii treba da mu dadam ime , prezime ... adresa ??
Име презиме адреса број на пасош или лична карта зависи со што документ планираш потоа да ги подигнеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom