Фан Клуб: Интер

Не знам дали прашањево е за тука. Можно е и да ме искарате, но мислам дека сте најадекватни за да ми одговорите. Сигурно на темава постојат многу фанови на Интер ( секако, се наоѓа и по некој хејтер да ги нервира сите :icon_lol: )

Вака, дечко ми е огромен фан на Интер и сакам да го изненадам за Валентајн со нешто што е поврзано со овој клуб. Јас немам доволно познавање а сакам да биде нешто уникатно и афтентично. Ми текнува на маици, шољи и привезоци со Интер но тоа не е оргинален подарок. Што мислите вие? Било каква идеја е добродојдена. Може и во лична порака :)

Не знам дали прашањево е за тука. Можно е и да ме искарате, но мислам дека сте најадекватни за да ми одговорите. Сигурно на темава постојат многу фанови на Интер ( секако, се наоѓа и по некој хејтер да ги нервира сите :icon_lol: )

Вака, дечко ми е огромен фан на Интер и сакам да го изненадам за Валентајн со нешто што е поврзано со овој клуб. Јас немам доволно познавање а сакам да биде нешто уникатно и афтентично. Ми текнува на маици, шољи и привезоци со Интер но тоа не е оргинален подарок. Што мислите вие? Било каква идеја е добродојдена. Може и во лична порака :)
Однеси го у Милано на вечера. :smirce:

Стај си Дрес од Јувентус и речи му да ти прави нешто лудо .... ем најјакиот секс ќе го добиеш, ем он ќе биде среќен.

Главниот бил во посета и им рекол или играјте или нема плата :)
12717317_999841776769919_1370083778171801568_n.jpg

12742273_1093001880749950_9010615701248463378_n.jpg

Ми се свиѓа и ќе го пофалам што остана константен на поставата и системот на игра. Денес нека биде што биде само да не изгубиме и да не биде нерешено, па друго што сака нека биде :P

Денес лагано губиме 3-0.....прва измена при резултат 3-0 ќе биди хесус после во 88 го клава љајич и во 91 јоветич

Не ми е јасно како некои членови може да навиваат за Интер.

То си е негово мислење бе друже, без разлика дали ни се допаднало то нас или не... :)

Ма да јас мислам дека треба да оди со Јоветич или Љаич, па и Бијабијани оти да не.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom