Фан Клуб: Интер

Абе смешно е да речеш Паласио му дал многу на тимот а тимот завршувал 8мо и 9то место а збориме за Интер. Срамота е за такво нешто да добива кредити а моментално има 5 играчи што се подобри од него, да не речам една класа боље играчи пошто ќе ми смислиш после сум рекол дека напаѓачите наши се класа.

Ај сеа ќе го поштуваме сите Паласио, легенда ќе го праиме пошто дал по 19 гола у најслабите сезони во историјата на клубот.
Ти не му даваш грам поштовање на Хуан кој е веќе 4-5 години во екипа, заменик капитен и уште за некој настап ќе стане најмлад играч во Интер кој стигнал до 100 утакмици а мене ме замараш што јадам гомна за фудбалскиот мртовец Паласио.
За некоја година ќе ти биде срам да кажеш дека Паласио бил најбоље играч у Интер.

Конструктивно би дискутирал до сабајле, ама со разумен човек. А ти за жал не си. Или не разбираш што ми беше всушност целата поента околу Паласио, или ме контраш фор ноу факинг ризн. :kafence:

Последно уредено:
Ок, иди дискутирај коСтруктивно до сабајле.
Фала што нема да ме замараш во иднина. (y)

Ок, иди дискутирај коСтруктивно до сабајле.
Фала што нема да ме замараш во иднина. (y)

А то не ти гарантирам. :kuracc:
Ти реков ќе те ругам до пензија!

Ова беше за сега. Нагризи го!

Не ги разбираш работиве али ќе се трудам до крај за тебе! :pijani:

#ForzaInteristi

И не биди пичка, цитирај ме!

И ок сум ја утнал Н од "конструктивено", од моб сум јеботе ми гризиш куров и брзам.

А то не ти гарантирам. :kuracc:
Ти реков ќе те ругам до пензија!

Ова беше за сега. Нагризи го!

Не ги разбираш работиве али ќе се трудам до крај за тебе! :pijani:

#ForzaInteristi

И не биди пичка, цитирај ме!
Ќе ме ругал до пензија. :pos::pos::pos:
Зашто не го поштувам Паласио, играчот што дал многу за Интер? :pos::pos::pos:

Нагризи го, уау. Добар си, не се пали многу, иди напиј се една чаша вода.
Еве те цитирав. (y)

Ќе ме ругал до пензија. :pos::pos::pos:
Зашто не го поштувам Паласио, играчот што дал многу за Интер? :pos::pos::pos:

Нагризи го, уау. Добар си, не се пали многу, иди напиј се една чаша вода.
Еве те цитирав. (y)

Ма не бре само за Паласио, да ти го ебам и Паласио и тебе покрај него!

За се со задоволство би те ругал...
Занети, Жезус.. апсолутно за се! :cool:[DOUBLEPOST=1454865812][/DOUBLEPOST]Ти дишам на врат во темава мајчин. :kuracc:
Пази како ги споделуваш мислењата и пази што зборуваш, преиспитај се по неколку пати па после стегни "испрати мислење".

#кисземигобезраце

Последно уредено:
:pos::pos::pos:
Греота човек си ти пријателе, барал коСтруктивна дискусија со разумен човек а се служи со фори од 2003та, земи ми го без раце, пуши ми го и слично.:confused:

И не ми диши веќе во врат, ти смрди здивот на сперма хехе.

Инаку Манчерини е задоволен од играта само не вежбале доволно одбрана од прекини бидејќи до голот со Алекс немале таков проблем... Али сега коа ќе земе и ќе ги изнавежба на сите ќе им ја скршиме кичмата... Идеме со Фиорентина и го правиме завршниот удар, кршиме кичми, империјата го возвраќа ударот.

:pos::pos::pos:
Греота човек си ти пријателе, барал коСтруктивна дискусија со разумен човек а се служи со фори од 2003та, земи ми го без раце, пуши ми го и слично.:confused:

И не ми диши веќе во врат, ти смрди здивот на сперма хехе.

Ја излижав од кај мајка ти откако и сфршив, смраду! :P

Не знам кој се служи со пцовки цело време, неписмен еден! Јас ризикував и само слегов на твое ниво. Не е мој стил.

Али ако веќе сакаш да бидам некултурен ок, слегувам на твое ниво не е проблем.
И онака немаш коментар на форумов без пцовка.

Ја излижав од кај мајка ти откако и сфршив, смраду! :P

Не знам кој се служи со пцовки цело време, неписмен еден! Јас ризикував и само слегов на твое ниво. Не е мој стил.

Али ако веќе сакаш да бидам некултурен ок, слегувам на твое ниво не е проблем.
И онака немаш коментар на форумов без пцовка.
Абе копиле, ај врати се 2-3 страни назад и види кој прв употреби пцовки и навреди.

ако не ти текнува, просс пиша.

Иначе ме пратиш што коментирам по форумов а? Идол сум ти. Убаво. :backa:

Бараш коСтруктивни дискусии а глуп си ко нога и неписмен ко коњ, свршив со в се пишува а не со ф. :icon_lol::kuracc:

Абе копиле, ај врати се 2-3 страни назад и види кој прв употреби пцовки и навреди.

ако не ти текнува, просс пиша.

Иначе ме пратиш што коментирам по форумов а? Идол сум ти. Убаво. :backa:

Бараш коСтруктивни дискусии а глуп си ко нога и неписмен ко коњ, свршив со в се пишува а не со ф. :icon_lol::kuracc:

Ти идол, никогаш.
Не си ми интересен верувај, и онака тупиш со исти финти цело време а мене ми велиш што само еднаш слегов на твое ниво. Гледам како се спомнуваат твоиве мега пцовки низ цел форум. Интересен му си на цел форум и те мезат ваљда.

И не ми глуми про. по македонски, да не ти барам правописни грешки.
Батали тоа С и Ф/В, ти кажав дека од моб кога пишувам и правам еден куп грешки ноу биг дил, не се само тие! :rolleyes: Башка тоа пишувам понеКош ко шо изговарам, прилепски бе смрад!
Али барем збам што зборувам, не трескам глупости ко тебе и не давам епик феил фудбалски прогнози.
ex. Жезус класа биче итн. :D[

Ти идол, никогаш.
Не си ми интересен верувај, и онака тупиш со исти финти цело време а мене ми велиш што само еднаш слегов на твое ниво. Гледам како се спомнуваат твоиве мега пцовки низ цел форум. Интересен му си на цел форум и те мезат ваљда.

И не ми глуми про. по македонски, да не ти барам правописни грешки.
Батали тоа С и Ф/В, ти кажав дека од моб кога пишувам и правам еден куп грешки ноу биг дил, не се само тие! :rolleyes: Башка тоа пишувам понеКош ко шо изговарам, прилепски бе смрад!
Али барем збам што зборувам, не трескам глупости ко тебе и не давам епик феил фудбалски прогнози.
ex. Жезус класа биче итн. :D[
Барај, и така само тоа праиш. Копаш стари мислења за да се праип паметен. Нема поголемо дно од тоа.
Очаен човек си искрено, уште прв пат коа влегов тука те приметив, ако си ваков и у живо тогаш жал ми е за тебе и за тие што ти се блиски, ако уопште некој може да се дружи со пациент као тебе.

И ај откачи ми се жити се, очигледно не се согласуваме и никад нема да се согласуваме, така да терај си. Ако ти е интересно да ми се качуваш на кур слободно досаѓај, нема да ти враќам.

Позз.

Барај, и така само тоа праиш. Копаш стари мислења за да се праип паметен. Нема поголемо дно од тоа.
Очаен човек си искрено, уште прв пат коа влегов тука те приметив, ако си ваков и у живо тогаш жал ми е за тебе и за тие што ти се блиски, ако уопште некој може да се дружи со пациент као тебе.

И ај откачи ми се жити се, очигледно не се согласуваме и никад нема да се согласуваме, така да терај си. Ако ти е интересно да ми се качуваш на кур слободно досаѓај, нема да ти враќам.

Позз.

Очигледно си слаб на психа што вака бегаш и не трпиш ремет сине! :icon_lol:
Индиректно ми велиш "те молам не биди последен со коментар, не можам да поднесам ме стега во гради"
Ова ли е, признај?

Не друже, сакаш да реметиш и караш по членови кои не знаат/сакаат да вратат.

Караш мајки и се живо, ова за тебе е дело на интелигентен човек? Не изненадуваш верувај, од прв момент знам која пореметена адолесценција имаш доживеано што дури фски во мозок ти имаат излезено, а некој мора да ти ги стегне!

А тоа што велиш дека копам мислења уназад не е точно. Едноставно неизбежно е да не те примети и запамти човек кога рецимо го критикуваш Занети а го правиш Жезус класа.
Фудбалериве како пример ги земам во случајов, не дека само за нив двајца се фатив, ти имаш истресено и повеќе...

btw признај дека те треснав од земја со "сперма" финтава?
:pos:

Не, мора вака со вакви ко тебе, со културно и долично однесување не се разбирате. А морам да ти признаам дека жалам што се служам со твој речник и слегувам на твое ниво. :unsure:

Еј ај прекинете двата со расправиите...за глупости од преѓе се расправате..Паласио,Кондогбија,Хесус,Занети,Манчини,Мело Медел....на куро ни се качивте на сите со глупостите...факт е дека неколкуте победи кои беа под чисти среќни околности во првиот дел од сезоната ни ги качија апетитите и сите очекувавме дека сепак тимот ќе се надогради и ќе почни да реди лесни победи,но факт е дека Интер моментално нема квалитет да издвојува лесни и ношалатни победи како Наполи и Јувентус па затоа овие киксови ги гледаме како светско чудо и пцуеме по се и сешто..

Реално е дека и овие бодови што ги имаме се премија за овој тим и за тренерот што ни е на клупа..премногу незаслужени и фантомски победи имавме во првите 15-16 кола и сега сето тоа ни се враќа бидејќи немаме никаков концепт и игра....

Дај нека подзамети модератор овде,жално е ова веќе.Изгубивме памет сите [emoji4]

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Очигледно си слаб на психа што вака бегаш и не трпиш ремет сине! :icon_lol:
Индиректно ми велиш "те молам не биди последен со коментар, не можам да поднесам ме стега во гради"
Ова ли е, признај?

Не друже, сакаш да реметиш и караш по членови кои не знаат/сакаат да вратат.

Караш мајки и се живо, ова за тебе е дело на интелигентен човек? Не изненадуваш верувај, од прв момент знам која пореметена адолесценција имаш доживеано што дури фски во мозок ти имаат излезено, а некој мора да ти ги стегне!

А тоа што велиш дека копам мислења уназад не е точно. Едноставно неизбежно е да не те примети и запамти човек кога рецимо го критикуваш Занети а го правиш Жезус класа.
Фудбалериве како пример ги земам во случајов, не дека само за нив двајца се фатив, ти имаш истресено и повеќе...

btw признај дека те треснав од земја со "сперма" финтава?
:pos:

Не, мора вака со вакви ко тебе, со културно и долично однесување не се разбирате. А морам да ти признаам дека жалам што се служам со твој речник и слегувам на твое ниво. :unsure:
Сине. :D
Кој ремет бе пријателе, ремет е да ми речеш земи го без раце. Браво ме изремети.
Па и фората со сперма, ме тресна од земја :pos::pos::pos: шмукаш сперма а? :pusigo:

Ај жити се објасни каква пореметена адолесценција имам доживеано о ти Зигмунд Фројд, баш ме интересира.

Ја може се служам со пцовки ама во дискусија со одреден член ко што ја имавме јас и ти денеска никогаш прв не почнувам со навреди и пцовки а денеска ти прв почна со просс. Ова ко мало дете звучам коа се жали, он прв почна. :D
Па сеа види кој на чие ниво се спуштил.

Еве биди последен со коментар, напиши уште нешто и да завршиме. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom