Top Gear

зш не би ја гледале ако е интересна, не значи дека ако е топ гиар и кларксон и другите треба да се вечни, ќе ја гледаме и нивната емисија, што више тоа боље
Реално емисијата е Кларксон.
Исто како шо заминаја сите во пакет така и публиката ќе замини полека полека.

Да бидиме реални ТопГиар не беше шоу за автомобили туку стендап на Кларксон
Прашање е дали ќе биди стендап на Џои.

tumblr_m46mn4pxM71roflf5.gif

Црнецов Рори или како и да се викаше со Ролс Ројсов ми беше ептен дебилен.
Мет Ле Бланк, ме интересира како ќе се покажи.
Истото важи за Еди Џордан, очекувам дека ќе има свое мини шоу.

Имаат големи чевли за полнење.
Уште седам на ставот дека ТопГеар = Кларксон Стендап
Ме интересира овие двајца шо можат да направат во врска со тоа.

Ова е бе катастрофа
Дури сега BBC ќе пропадне. Top Gear им беше најпрофитна емисија, сега и тоа го изгубија.

Fake and gay. Овој chris evans е најантипатичното ликче на Тв, уште па пробува да го глуми Кларксон...

Само што ја изгледав првата епизода и искрено , разочаран сум . Топ Гир по мене го изгуби оној шмек што го имаше со Кларксон , Меј и со Хамонд . Не може бе со истите фори , што пробува водителов , да го копира Кларксон ? Сега што треба да правиме , да споредуваме кој од "заменскиве " водители кого менува o_O

Инаку продукциски серијата е направена беспрекорно , онака како што BBC знае да направи емисија . Сепак , ќе им дадам шанса на "заменскиве" а во меѓувреме ќе чекам со нетрпение да ги видиме на Амазон "оригиналните" :toe:

Страшно иритантни и без смисла за хумор Крис Еванс и Еди Џордан. Мизерија. Ги гледам само заради Џои, Крис Харис и таа Германката. Овој Харис ми има некако смисла за презентирање затоа и ми се допаѓа.

харис е про за коли го пратам одамна неговиот канал на јутуб, добар дрифтер плус, другиве имаат нула познавање од автоиндустријата и тоа е голем минус, многу е глупо да ставиш луѓе кои не се во оваа бранша да водат една ваква емисија.

Ја гледав само првата засега. Еванс е ужасно лош. Џои е просечен.
Ме интересира да видам шо има Еди Џордан да понуди и ќе гледам уште една само поради него.

Инаку, Се гледа дека продукцијата е иста. Камери, ефекти чуда, се е исто, ама нема живот, Еванс се обидва да е Кларксон. Епик Фејл. Барем нека проба да е оргинален и нека клај малку карактер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom