O welll za nekogo i te kako ...slava,socijalni mrezi, sledaci...moznost so copy paste debata da zarabotis smart ass efekt pa i vrvot da go dopres .te. gostin vo emisijata Jadi burek kaj Janko...eheee!Еве до што доведе хистеријата што ја предизвикаа теориите на заговор и обвинувањата за дури и за кривото мочање на масонеријата и ционистите.
Затоа што како ќе докажат дека рамна земја се врти околу сонцето? Како ќе лажат за гравитација? Земјата е рамна, све се врти околу земјата. Земјата е центар на универзумот. Толку ли ти е тешк ода сватиш дека ќе не можат да те лажат на друг начин.[DOUBLEPOST=1455028688][/DOUBLEPOST]A zasto ako zemjata e topka ne moze da e kreirana od nekoj? Zaso ako e topka nema kreator tuku samo ako e ramna?
Ти кажав јас, друштвото рамна земја е отворено, праша ги и кажи ни тука што ти одговориле.@ZOTE, не ми одговори како се пресметува периметар на кружен лак.
Значи и ти не ми одговори. Веруваш во тоа дека формата на земјата е како пица?Не сум сигурен дали си сериозен или се мајтапиш, сакам да верувам дека се мајтапиш...во спротивно те жалам
Затоа што како ќе докажат дека рамна земја се врти околу сонцето? Како ќе лажат за гравитација? Земјата е рамна, све се врти околу земјата. Земјата е центар на универзумот. Толку ли ти е тешк ода сватиш дека ќе не можат да те лажат на друг начин.[DOUBLEPOST=1455028688][/DOUBLEPOST]
Ти кажав јас, друштвото рамна земја е отворено, праша ги и кажи ни тука што ти одговориле.
https://wiki.tfes.org/Talk:Flat_Earth_Society
имаш и нивни форум, отвори тема и прашај ги.
Го гледаше видеото?@ZOTE A drugite planeti ramni se?
де бе ти толку не свати дека со балоните сакаат да ги заменат "сателитите?" И после ќе ви речат еве сега не ни требаат сателите вака е поефтино.Zote ne mi odgovori na prasanjeto....Jas na primer poveke ti veruvam tebe i dokazite tvoi....NASA se amerikanci niv ne im veruvam. Kade moze da gi vidam balonite sto ni davaat GPS signali?
Abe citam jas ama me bunis...ima li vakvi baloni ili se spremaat da gi smenat?Прегледај го приврзокот 138715
Прегледај го приврзокот 138716[DOUBLEPOST=1455029303][/DOUBLEPOST]
де бе ти толку не свати дека со балоните сакаат да ги заменат "сателитите?" И после ќе ви речат еве сега не ни требаат сателите вака е поефтино.
Читаш што пишува?
Q. If the planets are round, why isn't the earth?@ZOTE A drugite planeti ramni se?
Znaci temata treba da se preimeni vo "The whole universe is a lie"Го гледаше видеото?
Прегледај го приврзокот 138715
Прегледај го приврзокот 138716[DOUBLEPOST=1455029303][/DOUBLEPOST]
де бе ти толку не свати дека со балоните сакаат да ги заменат "сателитите?" И после ќе ви речат еве сега не ни требаат сателите вака е поефтино.
Читаш што пишува?
Oh, my godQ. If the planets are round, why isn't the earth?
A. The earth is not a planet.
http://wiki.tfes.org/Planets
Kaко не ти е срам вака јавно да се бламираш? Си слушнал ли за Фукоово нишало и за Кориолисов ефект? Можеш ли да ги објасниш?Затоа што како ќе докажат дека рамна земја се врти околу сонцето? Како ќе лажат за гравитација? Земјата е рамна, све се врти околу земјата. Земјата е центар на универзумот. Толку ли ти е тешк ода сватиш дека ќе не можат да те лажат на друг начин.
Emi ako ne e planeta sto e togas?