Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Гарсија лопез племето да ти ебам местачко мајмун еден од овој најде да губиш кретен еден сервис не можеше да задржиш да умриш на терен во следниот меч гнаса една ! Го фаќам Милер на 3.40 коефициент за да сврти при 1-0 што губеше во сетови овој мајмунов ме ебе на 1.50 коефициент .
Зошто играш кога не ги познаваш тенисерите како играат?

Зошто играш кога не ги познаваш тенисерите како играат?
Го пишав дека му се врати во прв сет од веќе изгубен сет е затоа .. не можи до толку да е абдал сервис да не може да земе . Во прв сет зема 4 гема со ред во втор губи 4 гема со ред плус не го даваа на стрим никаде .

Го пишав дека му се врати во прв сет од веќе изгубен сет е затоа .. не можи до толку да е абдал сервис да не може да земе . Во прв сет зема 4 гема со ред во втор губи 4 гема со ред плус не го даваа на стрим никаде .
Епа зошто го ставаш кога не го гледаш мечот? Претпоставувам не ни знаеш како играат Чунг и Лопез, што тенисери се...

Епа зошто го ставаш кога не го гледаш мечот? Претпоставувам не ни знаеш како играат Чунг и Лопез, што тенисери се...
Знам дека е земјаш овај Гарсија ама видов дека е фаворит и откако зеде 4 гема по ред во прв сет и го доби 7-5 го пуштив Милер лагано влезе со сепи овај сељаков изгуби .

Знам дека е земјаш овај Гарсија ама видов дека е фаворит и откако зеде 4 гема по ред во прв сет и го доби 7-5 го пуштив Милер лагано влезе со сепи овај сељаков изгуби .
осеќаш дека страшно ја загадуваш темата ?

Рамос има проблеми со левото рамо некни со Естрела какви глупости правеше,па побара медицински тајмаут добиваше масажа,заигра нешто подобро,но не доволно добро и импресивно,јас мислам дека ќе загуби и денес ако е Куевас на ниво

по мене денес за играње се Роџер/Текау,Куевас,Бемелманс и Монфилс али не на голем влог
Монфилс никако, повреден беше против Вазелин претходнава недела, а Гулбис е во доста добра форма, го гледав и со Гаске и со Халис, одлично изигра. Еве и во квалификациите топ, не би го пипал јас.

Фриц ќе победи иако квотата е мизерна. Во сала ќе е многу моќен, бомба серва, бомба удари, може да гура далеку овде пошо е смешен ждребот.
Белеманс кец е, подлогава е МРАЗ, бркајте овери на турниров.

Монфилс никако, повреден беше против Вазелин претходнава недела, а Гулбис е во доста добра форма, го гледав и со Гаске и со Халис, одлично изигра. Еве и во квалификациите топ, не би го пипал јас.

Фриц ќе победи иако квотата е мизерна. Во сала ќе е многу моќен, бомба серва, бомба удари, може да гура далеку овде пошо е смешен ждребот.
Белеманс кец е, подлогава е МРАЗ, бркајте овери на турниров.
па затоа и влечи толкав коефициент Монфилс стаклениО , во супер тип е дури 1.76 мислам што е сепак одличен коефициент за двобојов.........на ситно ги пуштив четирите,барем ќе ја пратам преку пренос формата на овие 8мина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom