Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Слован Братислава на одлично водство од 2:0 се ебаваа у последните две четвртини примаа 2 гола. У пичку матер ме кутнаа на одлично ливче.

Де бакер мајката вгаз да ти ебам го чекам да тепа тој се куропецава излага на мрежа ако абер нема од игра на мрежа ..

Леле која глупост ја направив .. направив кешаут на 40% од уплатата а ја имав Спортинг 3+ и заборавив дека има bore draw на бет365 ќе ми ја рачунаа 1 коефициент .. кој тиквар сум значи !
Bore draw не се дава ако си играл 3+ :facepalm:

Губеа ко магариња прво полувреме после ја свртија нормално само да ме паднат да би им камења на гла паѓале.

3b596dda7be1588f15f6b26b9768f014.jpg

Како може бе вакви смешни тенисери да постојат бе го чекам габашвили сет да земе ејј кретенов пропушти 2 мини брејка во тајбрејкот во втор сет и на крај ги изгуби сервите да му се помочам во него мајката да му ебам .

За утре Фогини, Бемелман, Стрицова и Бекер.

Untitled.png
Да ти ебам тој Џеј ар смит мораше 3ка да мавниш последен напад .. 28 има и тројка закачи кретенот.

Ti ebam Ellisot glup ti ebam,celo vreme go poigrava George,a celo vreme se mislev za J.R.Smith ili za Hill ..sutiraj govedo ..

Гомнарот полџорџ :mad:
:cenzura:

П:гомце:О:гомце:Л Џ:гомце:О:гомце:Р:гомце:Џ

Последно уредено од модератор:
Valanciunas 11.5+
Randolph 13.5+
Bryant 15.5+
M.Ellis 14.5+ evrotip .
Steta sto nemozam da izlezam od rabota,inace bi uplatil na 1000den .
Pak samo edno ..si legnav,zasto osven Valanciunas nikoj ne bese na pat da prefrli,sega gi gledam poenite po redosled,i na kraj poslednata,dal uste samo 2 poena za 2 cetvrtini .

Гарсија лопез племето да ти ебам местачко мајмун еден од овој најде да губиш кретен еден сервис не можеше да задржиш да умриш на терен во следниот меч гнаса една ! Го фаќам Милер на 3.40 коефициент за да сврти при 1-0 што губеше во сетови овој мајмунов ме ебе на 1.50 коефициент .

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom