Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Гранит иако оваа година има добри партии мн стагнираше во развојот како фудбалер ма да има време за него но не вреди тон пари да се фрлат на него.
Диего Лопез - Голман
Гаитан - Сигурно би дошол во Ливерпул од Бенфика со гла гарантирам
Лавеци сигурно би дошол исто одвај чека да си оди од ПСЖ иако е постар и некој мислат дека се влечел како црево има доста фудбал останато во него мн ме потсеќа на Тевез ситуација
Бернардо Силва не е класа сеуште но детето ќе биде топ 5 во неговата позиција
Мутињо од Монако
Слободно - Џаби Алонсо (сииигурно би се вратил иако е стар би ви помогнал,) , Евер Банега, Касерес, Мати Фернандез - Фиорентина дури Барса беше заинтересирана за него, Томович исто од Фиорентина не заприлив бек едноставно неуморлив, Ван Дер Виел,

Еден тон ги има :)
Не е ова Италија бе бајо. Со овие играчи ѕам ќе свиткаме.
Лопез 100 години има, не ни брани во Милан веќе, кај ќе одиме со овој? Ни треба нешто младо и квалитетно.
Гаитан би дошол секако. Исто како што дојдоа Лалана и остала багра. Нема да донеси ништо ново.
Лавеци исто е веќе остарен. не дојде во најдобрите години сега ќе идел.
Алонсо потпиша нов договор со Баерн. Плус остаре веќе нема шанса да игра во Англија посебно не кај Клоп кој бара многу трчање.
Останативе не постојат. Излишно е да се коментира.

Чаби Алонсо го пишуваш Џаби, со Џ. Деви, чао, не постоиш брат :)
На Вајсмилер му реплицирав и ми се еба мамата :)[DOUBLEPOST=1454896489][/DOUBLEPOST]
Не е ова Италија бе бајо. Со овие играчи ѕам ќе свиткаме.
Лопез 100 години има, не ни брани во Милан веќе, кај ќе одиме со овој? Ни треба нешто младо и квалитетно.
Гаитан би дошол секако. Исто како што дојдоа Лалана и остала багра. Нема да донеси ништо ново.
Лавеци исто е веќе остарен. не дојде во најдобрите години сега ќе идел.
Алонсо потпиша нов договор со Баерн. Плус остаре веќе нема шанса да игра во Англија посебно не кај Клоп кој бара многу трчање.
Останативе не постојат. Излишно е да се коментира.
Doooobroo

Абе коа сте кај голмани оној Бутланд не ви е опција? После Чех,Куртоа и Де Геа ваљда он доаѓа по тоа шо сум глеал и читал мислења.
Не го даваат Стоук. Сигурно едно 30-40 милиони фунти ќе бараат

Ауу многу е тоа бе, ќе крпите со Мињоле уше 5 години:Д Нов договор -.-[DOUBLEPOST=1454897084][/DOUBLEPOST]
Иди понуди го сеа Томович у фан клуб Валенсија.
Ти го нудам фри трансфер дома гол да ти шета кај тебе в соба :D

ohh pak transveri pak zelbi i pak prosecni igraci koi nikako ne vredat za parite sto gi davame ,sakam transver od 70-80 pa i 90 mil be taa e sea cena za top igrac,so ke mi se prosecni mivki od southampton eve so niv do koe deredze sme ,mi trba toni kros be mi treba mihtarian ,humels ,rojs ,obamejang,laveci go kazavte ,karasko,jan oblak ,ter stegen,otamendi,stouns,nekoj klasa stoper mozam da recam garaj ke 100 podobar od ovie segasnive da ne pram muabet za agerne mi se zboruva ,manolas od roma ako e grk ,ednostavno ako sakame da sme klasa klub treba da imame klasa fudbaleri osvem kutinjo i staridz i da clajn se drugo e za vo rekata mozda ovaj firmijo ko poaren mi se gleda i henderson ovie pet se arni treba da im najdat uste pet uste podobri od niv i golman oti gotovo nekni tri pati zivcite mi gi iskina tapcolje,spored mene ako liverpul se oslobodi od Lalana ,skrtel,moreno,ajb,benteke,minjole,
alen,oridzi,igs,markovic ,can,ture,lukas ,sako a dovedi ova sto vi pisav barajte uspeh od klop se dtugo e zaludno trosenje vreme i pari setete se kakov sostav imavme kade zavrsija igracite na liverpul cavi alonso maskerano arbeloa tores ,luis suarez ,sterling ,site izosvoija tituli i zaedno ke osvoea ama koj da i zadrzi nit pa nekoj se potrudi

Ориги и Ингс ги става во причинители за моменталната позиција, браќата заедно немаат изиграно 3 утакмици а и на тие што ги имаат изиграно, давале повеќе голови него останатите играчи.

Сега бараш класа играчи, а од друга страна го ставаш Фегули во ист кош со Ројс, Геце......
Форстер можеби за тебе е во топ 3 ама е далеку од тоа што ни треба. Само во ПЛ има неколку подобри голмани од него. ДДГ, Куртоа, Чех па ќе ги ставам овде и Харт и Лорис. Каков црн топ 3 не ме заебавај. Ни треба некое германче од по 22-23 години што ќе се усовршува.
Џака викаш дека ќе биди идна супер ѕвезда. Еднаш класа бараш и го токмиш со Гундоган, после ќе бидел идна ѕвезда.Можи и Грујич ќе биди. Немам против и да дојди Џака ама имаш ставено во ист кош квалитетни играчи со многу понеквалитетни како да е сеедно кој ќе дојди сите се исти. Исто како да речам ни треба некој како Суарез, Меси, Ајб.
Пак ќе се навратам на Фегули. Сериозно бе брат? Факинг Фегули? Ако си почнал со Ројс, Геце продолжи со такви играчи. Ова како управата наша го бараат Санчез, нудат 35 милиони и кога ги одби се префрлија на Ето и Балотели кои коштаа 0 односно 16.
Vaka da ti odgovoram :) ke pocnam so forster...kako prvo gledam i shto e dostapno i shto e vo moznostite da se kupi...forster ke kosta 20mil funti ako ne i poveke...loris kurtoa hart ceh se nedostapni...i pak ke kazam top 3 golman vo premier...ako ti teknuva lani pred povredata soton imase najdobra odbrana i toa ne zaradi fonte i yosida itn...ajde sega za dzaka :) prvo igra na razlicna pozicija od gundogan i vtoro ako dojde hendo ke treba da sedne na klupa...seuste e "talent" no mnogu podoteran od dzuric i silen e bas shto ni treba za premier ligata... Feguli :) zosto bas on so gece i rojs...zatoa shto od dvajcata eden da dojde ke bide extra plus e sloboden plus eden od najdobrite igraci na valensija pred da dojde smrdezot nevil...barame krilo i toa iskusno krilo jas go gledam bas nego...jas ne baram mesi levandovski ibra...jas realno gledam na toa kolku se moze i shto ni treba vo momentov pozzz :). Ke zaboravev ...daj pisi mi da vidam sho predlozi ama konkretni bez mesi ronaldo suarez...

ohh pak transveri pak zelbi i pak prosecni igraci koi nikako ne vredat za parite sto gi davame ,sakam transver od 70-80 pa i 90 mil be taa e sea cena za top igrac,so ke mi se prosecni mivki od southampton eve so niv do koe deredze sme ,mi trba toni kros be mi treba mihtarian ,humels ,rojs ,obamejang,laveci go kazavte ,karasko,jan oblak ,ter stegen,otamendi,stouns,nekoj klasa stoper mozam da recam garaj ke 100 podobar od ovie segasnive da ne pram muabet za agerne mi se zboruva ,manolas od roma ako e grk ,ednostavno ako sakame da sme klasa klub treba da imame klasa fudbaleri osvem kutinjo i staridz i da clajn se drugo e za vo rekata mozda ovaj firmijo ko poaren mi se gleda i henderson ovie pet se arni treba da im najdat uste pet uste podobri od niv i golman oti gotovo nekni tri pati zivcite mi gi iskina tapcolje,spored mene ako liverpul se oslobodi od Lalana ,skrtel,moreno,ajb,benteke,minjole,
alen,oridzi,igs,markovic ,can,ture,lukas ,sako a dovedi ova sto vi pisav barajte uspeh od klop se dtugo e zaludno trosenje vreme i pari setete se kakov sostav imavme kade zavrsija igracite na liverpul cavi alonso maskerano arbeloa tores ,luis suarez ,sterling ,site izosvoija tituli i zaedno ke osvoea ama koj da i zadrzi nit pa nekoj se potrudi
Прво дај прибери се и не лупетај.
Второ користи кирилица по можност.
Трето.......... 90 милиони за играч? Сериозно? Јас не знам какво ви е ова познавање на фудбалот тебе и на скаузерот. Површно гледање на работите. Дајте ми докажан менаџер, дајте ми 1 милијарда за трансфери и ќе имаме успех :aplauz: Дајте ако не да платиме некоја терористичка организација да ги ликвидира конкурентите. Така сигурно ќе освоиме. Така се освојува титула.
Точно е дека треба некој подокажан играч да се земи. Ама нити има потреба да лупаме по 90 милиони нити имаме толку пари.
Четврто. Ќе се навратам на првото. За колку ги зеде Дортмунд Обамејанг и Михтаријан? И од каде ги зеде? Отаменди??? :pos: Со тој Лавеци претерувате. Моментално е просечен играч и нема да станува подобар со тек на време. Али некакво име е па дајте да го купиме. :tapp: Геце би бил интересен трансфер. Ама секако треба да се земи во предвид дека е во никаква форма. Или име е па земај го. После ќе свириме како со Балотели пошто и овој беше име.
И кажи ми како не ти чинат Ориги и Ингс? Млади перспективни играчи, сезонава 7 гола дадоа комбинирано на многу малку настапи.[DOUBLEPOST=1454952821][/DOUBLEPOST]
Vaka da ti odgovoram :) ke pocnam so forster...kako prvo gledam i shto e dostapno i shto e vo moznostite da se kupi...forster ke kosta 20mil funti ako ne i poveke...loris kurtoa hart ceh se nedostapni...i pak ke kazam top 3 golman vo premier...ako ti teknuva lani pred povredata soton imase najdobra odbrana i toa ne zaradi fonte i yosida itn...ajde sega za dzaka :) prvo igra na razlicna pozicija od gundogan i vtoro ako dojde hendo ke treba da sedne na klupa...seuste e "talent" no mnogu podoteran od dzuric i silen e bas shto ni treba za premier ligata... Feguli :) zosto bas on so gece i rojs...zatoa shto od dvajcata eden da dojde ke bide extra plus e sloboden plus eden od najdobrite igraci na valensija pred da dojde smrdezot nevil...barame krilo i toa iskusno krilo jas go gledam bas nego...jas ne baram mesi levandovski ibra...jas realno gledam na toa kolku se moze i shto ni treba vo momentov pozzz :). Ke zaboravev ...daj pisi mi da vidam sho predlozi ama konkretni bez mesi ronaldo suarez...
20 милиони фунти и повеќе? Брат за помалку од тоа ќе ги земиш Лено, Тер Штеген или некој друг германец. На Форстер толку му е капацитетот реално. Не ми се верува повеќе да напредува. Од друга страна Лено, Штеген, Касиус, Перин па ќе го спомнам и Рико од Севиља сите се по 22-23 години, допрва можат да се изделкаат. Има многу подобри и поефтини опции од Форстер.
За Џака реков дека нема проблем да дојди. Нека дојди. Ама од една страна викаш дајте класа докажани играчи од друга страна овој ќе биди играч, овој има потенцијал, плус ми даваш некакви копуци како предлог.
Фегули е просек играч. Ништо повеќе ништо помалку. Нема ништо ново да донеси. Веќе изграден играч е, допрва тешко да станува подобар. Тргни по Ројс, тргни по Геце, ако веќе не успееш барај нешто приближно до ова или крај краева ако нема тогаш барај млад потенцијал. Лерој Сане или слични. Мада со овие потенцијали свтикавме џам изминативе години. Како и да е, не е проблем некој таков да се земи доколку на другите позиции се земат посоодветни играчи. Пак ќе се вратам на примерот со Алексис Санчез. Беа спремни да му дадат висока плата и да платат 35 милини за него. Откако не успеавме, се насочија кон Балотели и Ето. Фак лоџик. Ако не си успеал со него, барај нешто слично за тие пари. Го бараш Ројс за 40 не успеваш, е па дај да си го земам јас Фегули како слободен тогаш. Вака никаде не одиме.

Последно уредено:
Прво дај прибери се и не лупетај.
Второ користи кирилица по можност.
Трето.......... 90 милиони за играч? Сериозно? Јас не знам какво ви е ова познавање на фудбалот тебе и на скаузерот. Површно гледање на работите. Дајте ми докажан менаџер, дајте ми 1 милијарда за трансфери и ќе имаме успех :aplauz: Дајте ако не да платиме некоја терористичка организација да ги ликвидира конкурентите. Така сигурно ќе освоиме. Така се освојува титула.
Точно е дека треба некој подокажан играч да се земи. Ама нити има потреба да лупаме по 90 милиони нити имаме толку пари.
Четврто. Ќе се навратам на првото. За колку ги зеде Дортмунд Обамејанг и Михтаријан? И од каде ги зеде? Отаменди??? :pos: Со тој Лавеци претерувате. Моментално е просечен играч и нема да станува подобар со тек на време. Али некакво име е па дајте да го купиме. :tapp: Геце би бил интересен трансфер. Ама секако треба да се земи во предвид дека е во никаква форма. Или име е па земај го. После ќе свириме како со Балотели пошто и овој беше име.
И кажи ми како не ти чинат Ориги и Ингс? Млади перспективни играчи, сезонава 7 гола дадоа комбинирано на многу малку настапи.[DOUBLEPOST=1454952821][/DOUBLEPOST]
20 милиони фунти и повеќе? Брат за помалку од тоа ќе ги земиш Лено, Тер Штеген или некој друг германец. На Форстер толку му е капацитетот реално. Не ми се верува повеќе да напредува. Од друга страна Лено, Штеген, Касиус, Перин па ќе го спомнам и Рико од Севиља сите се по 22-23 години, допрва можат да се изделкаат. Има многу подобри и поефтини опции од Форстер.
За Џака реков дека нема проблем да дојди. Нека дојди. Ама од една страна викаш дајте класа докажани играчи од друга страна овој ќе биди играч, овој има потенцијал, плус ми даваш некакви копуци како предлог.
Фегули е просек играч. Ништо повеќе ништо помалку. Нема ништо ново да донеси. Веќе изграден играч е, допрва тешко да станува подобар. Тргни по Ројс, тргни по Геце, ако веќе не успееш барај нешто приближно до ова или крај краева ако нема тогаш барај млад потенцијал. Лерој Сане или слични. Мада со овие потенцијали свтикавме џам изминативе години. Како и да е, не е проблем некој таков да се земи доколку на другите позиции се земат посоодветни играчи. Пак ќе се вратам на примерот со Алексис Санчез. Беа спремни да му дадат висока плата и да платат 35 милини за него. Откако не успеавме, се насочија кон Балотели и Ето. Фак лоџик. Ако не си успеал со него, барај нешто слично за тие пари. Го бараш Ројс за 40 не успеваш, е па дај да си го земам јас Фегули како слободен тогаш. Вака никаде не одиме.
Ne Vikam deka feguli ke.bide prioritet...naprotiv moze samo da se pridobie za bez pari plus ima kvalitet i veke izgraden profil na 26god. Jas sum za rojs ili gece eden od niv da dojde polna kapa..liroj sane e isto interesen ama veke imame takov profil igraco koutinjo i firmino...jas zatoa nikade ne pisuvam "desetki" nas ni treba krilo...Forster sigurno nema da napreduva? Pa covekot ima stav da bide noviot Ceh na ostrovot ...a za ter stegen ne se nadevaj deka ke go zememe ispod 15mil isto i za leno ...i koga ke vidis neiskustvo 22god golman treba da dirigira so nova half linija-neprifatlivo...jas gledam liverpool od vreme na ince i oven vakvi transfer promasuvanja kako vo vreme na keni i klovnot ne sum videl, so isklucoci kako suarez i koutinjo...ne se navrakam nazad Kloop ima celosna podrska od fanovite i siguren sum deka od ovie zelbi sto si gi piseme tuka po forumot klop ke ispazari nesto...

90M за играч? Или сте го згрешиле фан клубов , или лошо ви влијае играњето фудбал менаџер или мастер лига на пес.

http://www.liverpoolecho.co.uk/spor...ews/rodgers-former-liverpool-fc-boss-10859391

“I have had five opportunities since I left Liverpool to get back into work, all at clubs I really respect, but I just felt I wanted to take some time out,” Rodgers said.

“It is very intense when you are in the game.

“I enjoy the scrutiny, and life of being at the leading edge of the game, but that opportunity that presented itself when I left Liverpool gave me the chance to go away for the first time in five years and sit and reflect on how I work and can improve and I hope my next club will benefit from that. I am open. It is where I feel I can go in and make a difference: a job that will excite me. It doesn’t have to necessarily be at a top club. It can be at home or abroad. It is just about finding the right opportunity, one that will excite me to go in and somewhere I can help make better.”

“However, we played the game against Everton and after it I got a call. I wasn’t aware before the game, and the derby result was a decent one away from home.

“We played well in the first half and I felt we should have won the game, but I accepted it.

“Of course I was disappointed by the decision but, I repeat, I respected the owners, who wanted to take the club in a different direction.

"I did my best and will always only have fond memories from my time at the club.”

Како бонус, пред некој ден изјави дека ФСГ мора да одлучат дали клубот сеуште ќе го гледаат како профит или пак ќе го вратат на старите патеки и ќе почнат да ги купуваат сите достапни играчи, без разлика на годините.

pa tolku kostaat be top igracite 70-90 mil koi mozat da napravat razlika vo igrata i da resavaat natprevari momentalno i sami gledate kolku cenata e pokacena ovie sto kostaat po 30 -40 se prosecni igraci kakvi sto imame na kup so ke nise uste sakate saumptentonovci pa sakajte be zato ke tapkame negde okolu 10 mesto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom