Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ќе префрлат ваљда можеби требаше хендикеп пп, се знаеше дека ќе нагазат на почетокот. Али мртвиот Казнс 1/6 имаше у прва четвртина ццц...Real шугите почнаа со нивната![]()
Талентиве ги изиграв и јас со 1.18 коеф, али го примија уште прва минутаЗа вечерва едно ливче пошто неам уплатено цел ден.
Реал кошарката 91,5+, редовно ги полнат со 95+ коша овие тимови од долниот дел на табелата а и Естудијантес е перфектен тим за да ја кренат самодовербата после поразот во Евролига.
Реал фудбалот 2, редно време е да победат на гости.
Порто 1, мора да победуваат против овие тимови ако сакаат да останат во битка за титулата.
Рома 1, ваљда се управија со новиот тренер.
Казнс +, Геј најверојатно не игра а Бостон со Сулингер под кошот е очаен, се надевам Бостон резултатски колку-толку ќе се држат па нема да има blowout.

15та секунда порто гол прими...и ќе се тресиме сега 90 минути семката да им ебам
Немогуче валенсија, секогаш одат над 160 сега 130 нема да дадат![]()
1,52 е во живо да победатНе се секирај за Порто ќе ја свртат..има време за тоа
Се надевам ќе ја вртат уште нив и реал ги чекам
I uste site kladilnici ja krenaa granicata na 162.5 od pocetnata 159.5...imav namera da gi igram plus, ama koga ja smenja granicata si ja pisav Valensija 79.5 - ...Fala im..