Onaka prasuvam , da znam dali e bezbedno da setam niz maalo , da ne me napadnat strasnite F.A :pos2: .
Пејо...и ти си играш со оган, дали знаеш на која навивачка група припаѓа дотичниот дечко во црвено? Претпоставував дека незнаеш и затоа вака на памет збориш. Дечково припаѓа на озлогласената и надалеку прочуената група ЛЕГИА 5.Стварно не ми е јасно како можеш да се јавуваш уопште после таа очајна пиздарија што ја напраивте па уште и хумор фураш некој.... и тука се поставува логично прашање. Ако Ф.А не биле “страшни’’ за тебе и за твојот клуб,зашто не им дадовте карти да влезат??
По логика за некој да е страшен,некој мора да е пичка нели....потегот за пичка го повлековте вие анлогно на тоа...
Kolku pati da vi kazam , TOA STO VE EBEME VAS , ne ne pravi pederi . Vie ste tie sto stalno go primate. Vie ste pederite. AJde sega dosta cyber sex , utre igrate so Sokoli u park , i me interesira kako ke idete do park , korteo , ili koj kako si stigne do sala?![]()
хаххах обратен:pos2::pos2:Eј нежново момче педерско од центар не прашува како ќе сме оделе до сала??Абе море обратен како сакаме ќе одиме да не мислис се пуваме од педери? ццц...вие какви пички у душа сте покажавте коа игравте со нас т.е најголеми ПИчКи се плашат да не се напуни цел луна парк и да не знае марин кој е домаќин
![]()
abe zoki prasaj dali ima nekoj PoRikverc od tebe na forumov..mn se precenuvate vie aerodromcite a za nisto ne ve biva...seriozno..site ste faci a drugite za vas se gola voda...aeeee od kaj tolku pametna rasa se rodi tamu...pa bas od zeleznicka fakja i ide do dolno lisice...dali neso do zemjata a? do zemjata ke da e ako voda ne vlecete od vardar pa se truete so nekoj Gomno-hemikaliski tecnostivie ako imavte afiniteti kon grkot, nie ne sme takvi ne sme rikverc kako vas... obrati se kaj neznte momci vo crveno, cpG...
Oва што го направи потпуковникот со неговите војничиња е за најголеми срам на светот. Дојде да им се заканува на подмладокот на ФА....еееееј оној естрадниот уметник собрал багра да закача деца...Јас па се чудам од каде сте сите толку глупи, па кога идете по паметот на еден таков идиот, во друго би можеле да израснете.abe zoki prasaj dali ima nekoj PoRikverc od tebe na forumov..mn se precenuvate vie aerodromcite a za nisto ne ve biva...seriozno..site ste faci a drugite za vas se gola voda...aeeee od kaj tolku pametna rasa se rodi tamu...pa bas od zeleznicka fakja i ide do dolno lisice...dali neso do zemjata a? do zemjata ke da e ako voda ne vlecete od vardar pa se truete so nekoj Gomno-hemikaliski tecnosti
IMASE FRKI BE???????Oва што го направи потпуковникот со неговите војничиња е за најголеми срам на светот. Дојде да им се заканува на подмладокот на ФА....еееееј оној естрадниот уметник собрал багра да закача деца...Јас па се чудам од каде сте сите толку глупи, па кога идете по паметот на еден таков идиот, во друго би можеле да израснете.
Иначе имаше 3 исклучувања на утакмицата, две за Соколи и едно за Мзт. Го повредија Перо Блажевски и сега налет и кошарка и се. Какви гнаси се тие Соколи, ах кога ке дојдат кај нас.
А за Педерчињава центарски, пошто страв им е да дојаѓаат кај нас, сакаат да се прават мангупи на нивни терен, на деца...бедни сте...победен никој ниту бил ниту ќе биде. ПЕАМ ЈАС ЗА ВАС СЕГА НА ЦЕЛ ГЛАС, ВИЕ СТЕ ПИ*КИ СИТИ ПАРК БОЈСИ!!!!
Ма какви фрки, дојдоа со надеж дека ке тепаат, ама на крај само ги сликаа нашиве деца...бедно, бедно, бедноIMASE FRKI BE???????
lele cim se palite na torus znaci beda ste ej.....:pos2::pos2:Ај прво за педерите... Малоумници едни, стока, идиоти, 20 луѓе не беа, седнале на трибината десно од нивната демек илегала, демек нема да ги познаеме тие лоши фаци...Дошле на Соколи-МЗТ да чепкаат кај што не треба.,..Викнавме 2 пати за нив, еднаш кога влеговме и еднаш кога они си одеа (5 минути пред крај) иначе све се пееше за МЗТ итн...Ајде педери, дркајте вечер на нас пошо може да ни се фатите...Едвај чекам да ги видам сликите од тој вашиот ...Мора да сум добро испаднат иначе ќе кршам глави...
За утакмицата... Губевме 25 минути константно од лошиве фаци...У прво полувреме Срки не играше, појма неам зашо, веројатно пак го мрзело али у второ влезе и одма ги стигнавме и со контри ги утепавме после неколку добри одбрани..Најлошата ствар што можеше да се деси е што Перо се повреди...Уствари не, подобро е да се каже дека го повредија несмасниве малоумници...2 месеци без него не знам шо ќе праиме...
Утакмицата беше улична.... Јоловиќ, па што кур бара он да игра... После една акција го оттурна Хелд па мораше Срки да интервенираи да смири ситуација...Не му доликува на годините така да се понаша...Оној Нури цела утакмица ја пројде у зборење со судијата и плачење...Се жалеше дури и кај Ацо а овој го одјебаваше...На крај после уште една незгода ги исклучија Хелд и уште еден од Соколи ,појма неам зашто..
hahaha...Karpos sokoli bre koj Toruslele cim se palite na torus znaci beda ste ej.....:pos2::pos2: