Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Едвај... Ова денес беше мачење...

Овој Пејановиќ страшно е уфуран...Цело време топката кај него, јест да даде 30 коша денес ама тоа не значи дека топката е негова...А и Ацо му дозволува, не го вади да го олади малце па и овој е свесен дека нема замена и праи што сака..,..За црвените патики да не зборам, тоа мора да го регулира до дерби...

Срки, неам зборови...Подобро да не доаѓа на утакмица...Зашо да се мачи да стане од кревет и да дојде со кола до сала...Што е најтрагично, цела сезона ќе биде вака со него...Кога игра Кралевски играме многу подобро...И во одбрана а и во напад...Ако му се отвори простор а е блиску до кош одма иде на куцање,...Тука нема промашај, или ќе ја закуца или ќе го фаулираат па ќе пуца слободни, или па у најдобар случај фаул+кош...

Ај ваљда со Перо и Хелд ќе биде подобро....

Највише го поштуем Јане Петровски од вашиот тим :zver: е човекот :vozbud:ја не сум стрикно за никој клуб во македонсакта прва лига ама ги поштуем тимојте што играа добро како и МЗТ.

не игра веќе во МЗТ

И колку само фали...

а игра во Украина, незнам како му се вика екипата, ама најдобар е во тимот, а тимот е најслаб во лигата

Абе :zver: е човекот тој ви беше алфа и омега во тимот :vozbud: не сум гледал сезонава и затоа нз дека заминал :toe:

abe jane ne li igra u poslednoplasiranite u Ungarija?

aha ok ja se mislev u Ungarija
ama gi puni tamu epten

како што може вашата тема да функционира како што треба без труење така сакам и нашата дека ако продолжите ке барам помош од админите и модераторите...како што ние не мешаме глупости во вашата тема ...така и вие кулирајте си и не мешајте се у наши работи темата ви е слободно отворена за секакви дискусии со клубот...али не и со навивачите

како што може вашата тема да функционира како што треба без труење така сакам и нашата дека ако продолжите ке барам помош од админите и модераторите...како што ние не мешаме глупости во вашата тема ...така и вие кулирајте си и не мешајте се у наши работи темата ви е слободно отворена за секакви дискусии со клубот...али не и со навивачите

ужифкич :pos2::pos2::pos2::pos2:

МЗТ Скопје се сака и има навивачи и во Ресен !

Поздрав до браќата од аеродром..одвај чекам да дојдам на нареден натпревар...
А и среќа некако носам..досега на сите натпревари на кои сум дошол сме победиле..(освем на еден...но поразите не се бројат...љубовта не се ограничува на победи и порази...МЗТ Е ЕДЕН::::::нека пукнат душманите - ние сме најдобрите)

А и среќа некако носам..досега на сите натпревари на кои сум дошол сме победиле..(освем на еден...но поразите не се бројат...љубовта не се ограничува на победи и порази...МЗТ Е ЕДЕН::::::нека пукнат душманите - ние сме најдобрите)

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:aplauz:

:olee:

:bravo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom