Ова не можеш да го кажеш за филм со наслов "Me and Earl and the Dying Girl" кога филмот е „раскажан“ во самиот наслов.јас незнаев ништо за филмот
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова не можеш да го кажеш за филм со наслов "Me and Earl and the Dying Girl" кога филмот е „раскажан“ во самиот наслов.јас незнаев ништо за филмот
Во ред се повлекувам го знаев насловотОва не можеш да го кажеш за филм со наслов "Me and Earl and the Dying Girl" кога филмот е „раскажан“ во самиот наслов.
mesecov ako izgledam 7 filmovi... dobar sum.
sabajle go dzirnav trumbo, dosta intersen za sledenje mi se vide. 4/5.
Филмот е типичен пример како некогаш не ти треба ништо повеќе од интересна дискусија. Добро, и основниот момент во филмотThe Man from EarthТе држи во неизвесност до самиот крај, 90 минути многу брзо ќе ви поминат.![]()
Џабе! И од 1TB да е, пак не го покрива срамот на Pixar. Ова е веројатно најлошиот нивни.The.Good.Dinosaur.2015.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Филмот е феноменален!The Man from EarthТе држи во неизвесност до самиот крај, 90 минути многу брзо ќе ви поминат.![]()
Ех сеа... не е дно дна.Филмот е феноменален!
Jaс сум фан, мене ми е мистериjата како @Хефест му има дадено иста оцена со Hard Candy, кога Hard Candy беше дно дна...
Хефи срц, Hard Candy не заслужува 4/5
Adam? Слична тематика, малку поразличен од горниве. Но од прва само на тој ми текна.Дајте некој филм ко Im a Sam, Rain Man, Awakenings![]()