Фан Клуб: Интер

Ти изгледа не ме читаш јас што пишувам..јас сите бекови што играат во Интер ги мразам а најмногу Нагатомо и тој "мојот" Ди Амбросио..нив најмногу му сум накурчен а Телес и Сантон се исто така за никаде ама тие не добиваат толку шанса да ги плукам колку самурајот и келнерот..тотално неупотребливи и неквалитетни играчи кои освен да покриваат назад за ништо друго не ги бива..ниту да истрчаат напред,ниту да отворат простор,ниту имаат некоја контрола на топката,за напад тотално бескорисни,центаршут во минус,дуелите 90% ги губат....многу лоши играчи нека си ебат глајте па ништо чудно што сме на вакво ниво со вакви странички бекови..

Телес евентуално за напред е поарен малце бидејќи има некоја техника и контрола на топката,Сантон е мизерија и аматер само што не добива доволно шанса бидејќи Манчини знае колку му е квалитетот и него..

Јас неможам да разберам зошто по демоните не тргнаа сега во Јануари да го ангажираат Мајкон за минимална плата..зошто?..чоекот на 40 години пак ќе биди доктор за овие што ги имаме и плус сигурно ќе се сложеше да дојди во Интер..па убедливо најдобар бек што го имам гледано не само во Интер туку општо..таква атлета нема да се роди повеќе..еден од ретките погодени трансфери на Интер во последните 25-30 години за мали пари заедно со Рекоба
Ти може до сабајле да го мразиш Нагатомо ама не си реален што не признаваш коа ќе изигра добро а сезонава па и 2-3 години уназад ни е најдобар бек односно после Маикон. Не дека со ова го напраив Кафу, баш напротив, тоа ни говори колку мртви играчи сме купувале 4 години наназад.

Маикон заврши со Интер у 2010та година. Да ми стои на терен и да изиграва шериф, не фала.

Ти може до сабајле да го мразиш Нагатомо ама не си реален што не признаваш коа ќе изигра добро а сезонава па и 2-3 години уназад ни е најдобар бек односно после Маикон. Не дека со ова го напраив Кафу, баш напротив, тоа ни говори колку мртви играчи сме купувале 4 години наназад.

Маикон заврши со Интер у 2010та година. Да ми стои на терен и да изиграва шериф, не фала.

Не признавам бидејќи 5 години е кај нас и со ништо нема заслужено за да го носи овој дрес,чоекот го трпат бидејќи е од Јапонија и држи голем пазар што му е од финансиска корист на клубот(Тв права,дресови курци палци),иначе да беше некој Италјанец или од некоја рандом Европска држава ќе му ги манеа клоците..И за кој курот да признаам кога една утакмица игра добро после 3 утакмици мајмун го прават и обавезно е виновен за некој гол?

Неможам да разберам што гледаш во него?..дуелите 90% ги губи,назад е неупотреблив,напред тотално бескорисен,нема визија,нема техника,нема центаршут..освен што е борбен и што трча друго ништо нема....за вакви како Нагатомо и од школата можат да најдат

Ali pak si doagja na moeto deka Nagatomo igra mnogu podobro kako desen bek nego kako lev a cela kariera vo Inter e forsiran kako lev bek. Denes solidna izigra na desna strana i sezonava tri pati igrase mislam desen bek od koi dva pati solidno.

Најбољи трансфер зимава - Ранокија шо им го шитнавме на Сампа - Ќе испаднат ради него - какво Баобаб дрво човече ....

Ранокија 2 утакмици изигра и на двете направи грешки, вака ако продолжи ниеден тим од Италија нема да го земе, а не па одбиваше клубови од Шпанија.
Иначе вечерва многу лоша реализација, тоа сезонава многу ни се удри во глава, правиш шанси а гол никако неможеш да постигнеш, плус ја научија мртвава тактика на Манчини и сега секоја утепана екипа ти игра пресинг и тоа висок пресинг и неможеме топка да изнесеме по неколку минути.
Брозович до кај 60 минута беше топ, Манчини многу греши што измените ги прави после 80-та минута. Нагатомо си изигра ок, добар беше. Едер е звер, само уште Јоветич или Љајиќ да ги игра на место на Паласио и топ.
Наредна утакмица со Верона на гости, во Недела се игра 12-30h. Верона конечно успеа да победи, 23 кола и само 1 победа има, така да се освен победа е рамно на катастрофа.

Голот го дадовме по каранбол, а чисти ситуации утнавме. Многу лоша игра, особено од Паласио и Брозовиќ.
Мора манчио да ги остави овие 4ца позади повеќе утакмици, доста прилагодувања.
Очигледно било нешто гадно меѓу икарди и јове чим не играат заедно али тоа е вина на манчини.

Znaci vcera Palacio odlicno izigra i najmnogu istrca, se zrtvuvase za timot, uste e daleku od formata mozebi i nikogas nema da ja vrati ama za vcera ne znam zasto go serete. Plus timot izigra razlicno i za razlika od drugite natprevari sozdade mnogu sansi. 7 udari vo gol od koi 4 odbrani maestralni edna Kondogbija mnogu loso ja sutna i plus edna precka. Jovetic i Ljaic nemase dq istrcaat kolku Palacio, koga ke sfatat deka mora malku da se zrrvuvaat togas ke moze da igraat. Kako moze Eder da se utepa od trcanje? Taka ke moraat i oni ako sakaat da igraat.

Што фајде ако трча коа не знае кај тера, тој треба да постигнува голови, а не да се мафта ко мува без глава, поарно некое младо дете нека го пуштаат на негово место, овој воздух не може да си земе.
Идат пред шеснаесет и ја враќаат топката назад оти не може да искомбинираат..
Барем со вакви мртви тимови како Киево треба да се пуштат играчи како Гнокури, а не тој ми пушта во седумдеста минута одбранбен играч на место напаѓач и ми брани мизерни 1-0, да му ебам матер.

Што фајде ако трча коа не знае кај тера, тој треба да постигнува голови, а не да се мафта ко мува без глава, поарно некое младо дете нека го пуштаат на негово место, овој воздух не може да си земе.
Идат пред шеснаесет и ја враќаат топката назад оти не може да искомбинираат..
Барем со вакви мртви тимови како Киево треба да се пуштат играчи како Гнокури, а не тој ми пушта во седумдеста минута одбранбен играч на место напаѓач и ми брани мизерни 1-0, да му ебам матер.
Абе го гледаше воопшто натпреварот? Гледаше каков пресинг правеше Паласио? Дури и имаше најмногу дриблинзи со Едер, ама ајде, така нека биде. Не дека го сакам Манчини ама не згреши што почна со Паласио. Мора да се продолжи со играта од вчера и дури ќе кажам дека и против Верона мора да излезе со истиот состав и уште поголем притисок да се прави, а Паласио е најспремен кондиционо и најмногу може да помогне па Едер и Икарди нека трпаат.

Што ако трча напред и врши пресинг кога не е опасен, не е конкретен, Паласио не претставува никаква опасност кон противничкиот гол а напаѓач е. Не ме заебавајте, Паласио е океј да се пушти на 2-0 и да трча напред, со Родри моментално не можеш да победуваш утакмици.

Едер и Икарди се добар тандем напред заедно со Љајиќ.
Перишиќ и Јоветиќ на клупа, Јојо мора да се потруди малце повеќе, ептен е паднат, нит има брзина, нит шут, нит па нешто посебно игра а може многу повеќе од тоа.

И да, сеа покрај 4 везни играчи што останаа у екипа ако не му дава шанса на Њукури да го ебам, па пушти го дечкото да го ебам, лани на дерби со Милан го стартуваше и место сеа со босиов Киево да му дадеш шанса ти Хуан го ставаш у 70та минута.
Сеа следната со Верона нека олади Медел на клупа малце, се уби од играње.

Што ако трча напред и врши пресинг кога не е опасен, не е конкретен, Паласио не претставува никаква опасност кон противничкиот гол а напаѓач е. Не ме заебавајте, Паласио е океј да се пушти на 2-0 и да трча напред, со Родри моментално не можеш да победуваш утакмици.

Едер и Икарди се добар тандем напред заедно со Љајиќ.
Перишиќ и Јоветиќ на клупа, Јојо мора да се потруди малце повеќе, ептен е паднат, нит има брзина, нит шут, нит па нешто посебно игра а може многу повеќе од тоа.

И да, сеа покрај 4 везни играчи што останаа у екипа ако не му дава шанса на Њукури да го ебам, па пушти го дечкото да го ебам, лани на дерби со Милан го стартуваше и место сеа со босиов Киево да му дадеш шанса ти Хуан го ставаш у 70та минута.
Сеа следната со Верона нека олади Медел на клупа малце, се уби од играње.

Ок сум со твојот хејт кон репот, али само да те потсетам дека репот минатата сезона погодуваше кога најмногу ни требаше. (y)
Пошо лани ретко ги гледав, кога и да отворев на резултати Паласио имаше гол дадено. Во многу тешки утакмици даваше голови, додека другиве играа очајно.

А си има и кредит чоекот бе, има доста за нас направено.
Се слагам дека треба да влегува од клупа, но не се слагам кога максимално го обезвреднувате и зборувате како да е антиталент. :cool:

Брозович кретенот најглуп на свет (после ранокија) го намести вчера Миранда да добие жут картон и сеа ја пропушта утакмицата со Верона!
Се да му изнаебам!Ако стварно Арсенал давал 20тина милиони за него,а нашиве не го пуштиле,тогаш комплет сите у Вардар да се удават!

Ок сум со твојот хејт кон репот, али само да те потсетам дека репот минатата сезона погодуваше кога најмногу ни требаше. (y)
Пошо лани ретко ги гледав, кога и да отворев на резултати Паласио имаше гол дадено. Во многу тешки утакмици даваше голови, додека другиве играа очајно.

А си има и кредит чоекот бе, има доста за нас направено.
Се слагам дека треба да влегува од клупа, но не се слагам кога максимално го обезвреднувате и зборувате како да е антиталент. :cool:
Се понашате со Паласио ко божем лани и преклани титула ни донел а на 7мо и 8мо место.
Што ако давал голови кога моментално има 5 напаѓачи што се боље од него и што заслужуваат да играат пред него у секој случај.

Се понашате со Паласио ко божем лани и преклани титула ни донел а на 7мо и 8мо место.
Што ако давал голови кога моментално има 5 напаѓачи што се боље од него и што заслужуваат да играат пред него у секој случај.

Се слагам дека треба да влегува од клупа

;)

т.е на исто сме за тоа.

Само да не го ставаме во таа група на антиталенти и максимално неспособни фудбалери кои ги имавме уназад неколку години од типот на Скелото, Переира, Роки...
Со зборови... "мртвакот", "најслабиот фудбалер", "техника 0"...
Добар е како резерва за во овој тим.
Тоа ми беше муабетот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom