Џ
Џонтра Волта
Гостин
Ти може до сабајле да го мразиш Нагатомо ама не си реален што не признаваш коа ќе изигра добро а сезонава па и 2-3 години уназад ни е најдобар бек односно после Маикон. Не дека со ова го напраив Кафу, баш напротив, тоа ни говори колку мртви играчи сме купувале 4 години наназад.Ти изгледа не ме читаш јас што пишувам..јас сите бекови што играат во Интер ги мразам а најмногу Нагатомо и тој "мојот" Ди Амбросио..нив најмногу му сум накурчен а Телес и Сантон се исто така за никаде ама тие не добиваат толку шанса да ги плукам колку самурајот и келнерот..тотално неупотребливи и неквалитетни играчи кои освен да покриваат назад за ништо друго не ги бива..ниту да истрчаат напред,ниту да отворат простор,ниту имаат некоја контрола на топката,за напад тотално бескорисни,центаршут во минус,дуелите 90% ги губат....многу лоши играчи нека си ебат глајте па ништо чудно што сме на вакво ниво со вакви странички бекови..
Телес евентуално за напред е поарен малце бидејќи има некоја техника и контрола на топката,Сантон е мизерија и аматер само што не добива доволно шанса бидејќи Манчини знае колку му е квалитетот и него..
Јас неможам да разберам зошто по демоните не тргнаа сега во Јануари да го ангажираат Мајкон за минимална плата..зошто?..чоекот на 40 години пак ќе биди доктор за овие што ги имаме и плус сигурно ќе се сложеше да дојди во Интер..па убедливо најдобар бек што го имам гледано не само во Интер туку општо..таква атлета нема да се роди повеќе..еден од ретките погодени трансфери на Интер во последните 25-30 години за мали пари заедно со Рекоба
Маикон заврши со Интер у 2010та година. Да ми стои на терен и да изиграва шериф, не фала.