Фан клуб: МЗТ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата arap
  • Време на започнување Време на започнување
Koga voa be seljak eden?

Ова е пред едно 3-4 години.

Ти на мене ми викаш сељак :nesvest::nesvest::nesvest:буахахаахахахахахаа

Ja sum si navivac i gledam da pobedi feni a toa go stori a zavas kur ne me boli.Ja kazav so se gledase na TV ako ne veruvate vas problem.

Ако не те боли за нас, гит и не замарај !!! И не кажувај многу, многу пошо ни сам не знаеш што збориш. Прво викаш најдобри сте, па мењаш мислење, па не знам што... Среди се

Ти Атанасе кај си најдебилен, па и слеп искочи на крај, кај виде 200 луѓе жити мајка

И јас незнам кај виде бре ти 200 души? Што преувеличуваш, 130 беа :pos2:

Еве настануваат кавги пез потреба,и да бевте 200 и да бевте 300,дадовте се од себе цела утакмица навивате стоевте на нозе го бодревте вашиот сакан клуб.Мзт изгуби и тоа е се....:toe:

И јас незнам кај виде бре ти 200 души? Што преувеличуваш, 130 беа :pos2:

Не бе морав да се извадам пред Атанасе, пошо он кажа дека празна била салата и се навивало само на крај. Знаеш дека ми е незгодно пред него.

И само да ви кажам на вас од ФА кога ставате клипови , да не додавете во луѓе преку Фотошоп

Гледајте убаво клипот и ќе видите дека се само три реда и на горе се копирани по 2 пати :) и затоа вака изгледа многу... Дај престанете со педерските работи :pos2:

Гледајте убаво клипот и ќе видите дека се само три реда и на горе се копирани по 2 пати :) и затоа вака изгледа многу... Дај престанете со педерските работи :pos2:

:vozbud::vozbud::vozbud:

Па затоа викам веќе кога прават нека пазат малце. Иначе како што дознав, и звукот им е додаван они уствари ќутат цело време.

хахаха и јас приметив ама ... не напишав пошто ќе ми пишат глупости хахах

п.с Педерчино оклучи се на мсн ...

Aj neznam zos u opste pisuvam ama ke kazam.Vie najubavo si znaete koj se vasi fanovi i clenovi.Ama na TV se gledase deka tia momci so se nad parolata za Rabotnicki ne "davaa se od sebe" i peea na momenti.A za potkos tia so bea svaka cast.Mi se cini deka pozadi kos bea mladinata na FA.Zatoa rekov deka se 200 a inace cel blok so se tia nad parola sigurno imase nad 350...

Do ovoj so e Strumicanecot A1 team
So kur bara na forumot?I po koj osnov e na stranata na MZT?Neka si pisuva ne negoviot fan klub :pos2::pos2:

So kur bara na forumot?I po koj osnov e na stranata na MZT?Neka si pisuva ne negoviot fan klub :pos2::pos2:

А-на-тасе се изјаснив јас во една тема, мислам дека беше во таа на Рабопички. Па пролистај таму ќе видиш, немам намера јас по 100 пати да пишувам едно исто.

До овој со е Кавадарцанецот atanase..
Со.. бара на форумот? И по кој основ е на страната на МЗТ?
Си чул за домашен притвор...ај вс..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom