Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Премиерлигаши што ќе кажете вечер за Евертон-Њукасл? Нешто ме води дека Евертон е доста лош, а Њукасл се подобрени во последно време. Верувате ли во победа на Њукасл?

Овие Њукасл зедоа доста нови играчи зимево.
Евертон се у тапа форма али зедоа еден нигер од Русија ако не се лажам, и како и да е имаат солидна екипа in general.
1Х2 е лоша опција, може било што да искочи.
Пукање гг според мене :)

Премиерлигаши што ќе кажете вечер за Евертон-Њукасл? Нешто ме води дека Евертон е доста лош, а Њукасл се подобрени во последно време. Верувате ли во победа на Њукасл?

Њукасл ако бара сламка за спас треба да си ја бара на домашен терен, никако не на гостински терен, посебно не на Гудисон со ваков Евертон на кој што очајно му треба победа моментално.. последна победа на Евертон во ПЛ му е токму против Њукасл во гости... во 11 кола таа му е единствена победа... пет кола на домашен терен нема победа (три порази и две нерешени).. Њукасл ја крена формата во последно време, ама според мене нема шо да бара на оваа утакмица денес... можда грешам, ама ќе видиме :)

мала измена :) ако ти е за спортска прашањево... играј си на голови ако не си сигурен :) многу се очајни Евертон во одбрана во последно време, примаат голови ко на зеабанција, така да јас мислам дека ќе примат гол и вечерва :) е сеа дали 1 и 3+ или гг3+ изборот е твој :)

Строго на плус голови.

Ај у знак на протест сеа напиши пост поголем од Војна и Мир што никој нема да ти го прочита. :kafence:

Tsarce. Направи ми меме со ,,просечен кладионичар" мотиви. Да се изнасмеам уште еднаш.

Уште е рано да се збори али дали ќе и избега кокошката на лисицата во трката за титулата ;)

Уште е рано да се збори али дали ќе и избега кокошката на лисицата во трката за титулата ;)

Топот ќе проба да ги испука и двете и на крајот сите ќе ги прелета златниот орел. :)

Dele Alli has scored as many Barclays Premier League goals as Jack Wilshere but managed the feat in 92 fewer games.

Значи, Али>хендерсон+Вилшер+МетепаженамиуслободновремеКлеверли

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom