Толстој
екс Бомбастичен
Не се мој![]()
знам де гледав по имињана.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се мој![]()
Ostaj migranti,malata sto ja seta vredi za site pari,pusti mu slika od tiketot,i za vozvrat baraj i ja putkata .
Ne ja znam od porano [emoji4] .Да ја видиш како изгледала пред операциите ќе видиш дали вредела за сите пари![]()

Шо е работава се наопаку излегува?

Stiti go,ako e za solidna suma,i ja go imam nego + na 14.5 i Lillard,Howard e suspendiran .Тие што следите НБА, го чекам за вечер уште Kristaps Porzingis 13.5+, налетав случајно на анализа и го пикнав со останатите типови, сите влегоа, па останува уште тој за добра сума. Да го штитам на минус или има надеж![]()
Друже све бива во денешно време ако е за добри пари штити го подобро врабче во рака отколку гулаб на гранка како викаат , не гледаш тенисериве фаворитиве губат од дупло послаби играчи фудбалов е отиден у курац. Оди во Вил хил ете 15.5 била границата ако даде 14 или 15 на двете ќе си добитен .Тие што следите НБА, го чекам за вечер уште Kristaps Porzingis 13.5+, налетав случајно на анализа и го пикнав со останатите типови, сите влегоа, па останува уште тој за добра сума. Да го штитам на минус или има надеж![]()
Stiti go,ako e za solidna suma,i ja go imam nego + na 14.5 i Lillard,Howard e suspendiran .
Mozes da go najdes na 14.5 ili pak u VillHill na 15.5 .
Realno okolu tie brojki ke se vrti,sepak ti znaes .
Вчера имав да падне гол во прво на La Coruna исто последна и си изгорев 1000ка за штитењето ама беше 3 коеф, денес пак иста ситуација, само што тука е глупав коефициентот за штитење 1.9 до 2 макс.Друже све бива во денешно време ако е за добри пари штити го подобро врабче во рака отколку гулаб на гранка како викаат , не гледаш тенисериве фаворитиве губат од дупло послаби играчи фудбалов е отиден у курац.