Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Чорич ќор да шеташ да ти ебам сељакот со брејкот имав надеж дека ќе го земе прв сет ама вака тешко ако се игра тај брејк ќе го изгуби глупаков.

За да нема нервози во куќата
Болт-Шаркишиан 2 :)

Дајте ми официјална старна на фејсбук да го испцујам до 10 колено на глупаков хрватски двете нозе да ги искршит да не станит од кревет појќе !

На златно ливче ќе ме ебе хрватов. Жена му да ја изнаебаат мигранти бе пичка му мајчина.

Дајте ми официјална старна на фејсбук да го испцујам до 10 колено на глупаков хрватски двете нозе да ги искршит да не станит од кревет појќе !
Kolku pcovki i kletvi dobiva,pisi na Fb ke ti dade negova oficialna strana .
На златно ливче ќе ме ебе хрватов. Жена му да ја изнаебаат мигранти бе пичка му мајчина.
Ostaj migranti,malata sto ja seta vredi za site pari,pusti mu slika od tiketot,i za vozvrat baraj i ja putkata .

Kolku pcovki i kletvi dobiva,pisi na Fb ke ti dade negova oficialna strana .

Ostaj migranti,malata sto ja seta vredi za site pari,pusti mu slika od tiketot,i za vozvrat baraj i ja putkata .
Видов му коментирав една блага клетва и едно 10 најлоши клетви во порака да му ебам слепецот да му ебам .

Видов му коментирав една блага клетва и едно 10 најлоши клетви во порака да му ебам слепецот да му ебам .

https://www.facebook.com/officialbornacoric/posts/1218443014852408

:pos:

FUCK YOU!!! YOUR FATHER DIE!!! MOTHER FUCKER!!! IDIOT!!! ASSHOLE!!! GO HOME TO HAVE SEX WITH YOUR MOTHER!!! SUCK MY DICK!!!

Cora ide na celendzer u Saudijsku Arabiju!Prvi protivnik domaci teniser Abumusa Busen!

Bombandiran e od komentari na fb, ama ne vredi nisto nema da smeni. Kurton

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom