Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Новиков 3-5 губеше,ја сврти 7-5 1-0 и две брејк шанси по ред и од тогаш потоп.Втор сет 1-6 изгуби.:tapp::tapp::uzi:

Се разигра овој Мекги мајку му ебам.Сервира како луд.

Вест Хем, Дерби, Шефилд сите 3+ во Вилхил. Со помош на магијата од кајгана, можеби ќе сме добитни :X3:

Шо е работава се наопаку излегува?
Ајде кој има најблиску црква нека однесе кило зејтин.

Пу да ти ебам Новиков,пас ти матер. 2-2 трет сет,брејк шанса,чист аут а судијата си ужива и не досуди ништо,а МекГи погоди ас.Уште една брејк шанса имаше пред тоа.Прави 3-2 МекГи,сервира Новиков и го имаше гејмот во свои раце,после два пати предност имаше и прва брејк шанса и изеде брејк.Нареден гејм си го зеде гејмот па направи 5-2.Спасува идиотот меч топка,пак нареден гејм спасува меч топка и прави брејк.Сервира за израмнување и почна одма со лесен поен.Одма после тоа в мрежа,зема поен,в мрежа,в мрежа и за крај пак в мрежа.Без потење 4 поени му ги поклони на Мекги.:tapp::tapp:

Со триста жуљеви на раката го победи,целиот преврзан беше.:tapp::tapp::tapp:

Рамос 1-1 1,95,Крајиновиќ +2,5 1.80,Каршијака 2,25,Ајачио -1,5 1,95 и Новиков најмал коеф. 1.70.А што убаво си го имав во план Зебаљос +.Пишуваше дека е брза подлогата поради надморската височина и тоа лаганица си влезе.Ај реков да не прави Зебаљос проблеми а тој на крај изгуби.:cuc:

Trungeliti taj brejk gubeshe 1-6 i go svrte 8-6 go osvoi ..:cuc:

Тие што следите НБА, го чекам за вечер уште Kristaps Porzingis 13.5+, налетав случајно на анализа и го пикнав со останатите типови, сите влегоа, па останува уште тој за добра сума. Да го штитам на минус или има надеж :)

Тие што следите НБА, го чекам за вечер уште Kristaps Porzingis 13.5+, налетав случајно на анализа и го пикнав со останатите типови, сите влегоа, па останува уште тој за добра сума. Да го штитам на минус или има надеж :)
Stiti go,ako e za solidna suma,i ja go imam nego + na 14.5 i Lillard,Howard e suspendiran .
Mozes da go najdes na 14.5 ili pak u VillHill na 15.5 .
Realno okolu tie brojki ke se vrti,sepak ti znaes .

Друже све бива во денешно време ако е за добри пари штити го подобро врабче во рака отколку гулаб на гранка како викаат , не гледаш тенисериве фаворитиве губат од дупло послаби играчи фудбалов е отиден у курац. Оди во Вил хил ете 15.5 била границата ако даде 14 или 15 на двете ќе си добитен .

Stiti go,ako e za solidna suma,i ja go imam nego + na 14.5 i Lillard,Howard e suspendiran .
Mozes da go najdes na 14.5 ili pak u VillHill na 15.5 .
Realno okolu tie brojki ke se vrti,sepak ti znaes .
Друже све бива во денешно време ако е за добри пари штити го подобро врабче во рака отколку гулаб на гранка како викаат , не гледаш тенисериве фаворитиве губат од дупло послаби играчи фудбалов е отиден у курац.
Вчера имав да падне гол во прво на La Coruna исто последна и си изгорев 1000ка за штитењето ама беше 3 коеф, денес пак иста ситуација, само што тука е глупав коефициентот за штитење 1.9 до 2 макс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom