Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Значи не е само тој блок, туку во предходните постови реков БЛОК ИПОЛ, значи сигурно уште 100. На утакмица со просечен противник се навива исто како со Работнички да се игра, нормално дерби си е дерби има повеќе навивачи.

Не викам дека има 500, ама и оваа бројка што е, е супер
Zdravje u Nedela 500 a ako ste tolku ili poveke ke ve pustat li site?Poso tamu gleam nekoj dalaveri so toa pregradenoto?

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Zdravje u Nedela 500 a ako ste tolku ili poveke ke ve pustat li site?Poso tamu gleam nekoj dalaveri so toa pregradenoto?
Во недела можам да ти гарантирам дека ќе има повеќе од 500, нема сомнежи, плексигласот е ставен за новинарите и е скратен 1/4 од трибината.

А бидејќи општо е познато дека секоја сезона полека ја завземаме и главната трибина така да... СЕ ГЛЕДАМЕ НА ДЕРБИ

Член од
2 октомври 2008
Мислења
946
Поени од реакции
21
Фамилијата беше во солидна бројка...
Се чека вечното дерби! Ако сакаат можат да ја скратат и цела трибина ама нема начин да не запрат да го бодриме нашиот МЗТ..ЗА МЗТ ДО СМРТ! :nerv:

unknow

master
Член од
8 февруари 2008
Мислења
62
Поени од реакции
5
a be ne me zaebavajte koi se ovie Family .... vrska nemaat :pos2:
vidi gi,so vardar se sobiraat po 500 navijaci(bolesnici) ne me zaebavajte...vrska nemaat l:tv:

hehe

c c c se e poludeno

vo nedela ke puka ;)

i ne se karajte neka puka : IGRAJTE ZA AERODROM

AERODROMCI SITE ZNAAT KOJ NE SLUSA... hehe

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
а кога и у колко саато и дали ке има пренос(шо би требало за такво терби)?

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
а кога и у колко саато и дали ке има пренос(шо би требало за такво терби)?

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Legenda si zimi majka...

Cekaj rano e ... Uste ne se znae dali kje bide u sabota ili nedela... A prenos bi trebalo da ima ....

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Над 500... :pos: што се филмате така над 500 луѓе ќе одиле на навивање а сега не излезе ни пола од таа бројка не зборете така пред време :tapp: 80% би требало да има пренос:)

V

Viktoranius

Гостин
Над 500... :pos: што се филмате така над 500 луѓе ќе одиле на навивање а сега не излезе ни пола од таа бројка не зборете така пред време :tapp: 80% би требало да има пренос:)
Ако им дадат карти ќе одат секако над 500 луѓе. Ама прашање е дали ќе им дадат .....

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Земјод... види клипчиња од минатиот пат кога бевме во Парк...700 души бевме. Вардар, која екипа е Вардар...никогаш нема да сватиш што е ривалство и затоа никогаш нема да веруваш дека сме над 500 скоро секоја утакмица во Парк, пошто кај вас, повеќе од 25 души немало навивачи...

Иначе момци, 100 карти ке ни дадат, а не 200

Kajgana Shop

На врв Bottom