Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tачно му се гледа по играта колку години има. Али, ке созрее. Огромен потенцијал.
Можеби затоа што пред еден месец Интер беше прво место на табела за прв пат после 5 години.Манчини е легенда бе, без него нема да биди интересно во Италија.
И едно не можам да сватам, како до пред еден месец кога се шпекулираше за Мурињо да го наследи Интер, повеќето фанови нејќеа да слушнат за него, Манчини си ја бркал добро работата итн. а сега истите го пцујат Манчо.
Дури излегваше со 9 деструктивци на терен, Манчо не чинел, дефанзивна тактика да наместел, чекајте малце, а шо ако играчите не знат да ја спроведат таа тактика на терен, шо ако толку му работи гитарата во глата и не ги бива.
Манчини ми е крив за трансферите оти очигледно тој си ги бираше играчите, со Мело, Медел и Брозович ни во Португалска втора лига не можиш успех да имаш.
16* сеуштеДонарума кое голманче е маму му ебам,не е можно 17 год. да има,да не лаже и овој за годините ко тој некој од Африка кога бил во Милан![]()
Уште Серија А да ја откупат оуууЕдна вест за сите љубители на Калчо лигата.... Бранко ја напушти Телма, и премина во Нова ТВ. Трансфер бомба во последниот ден од трансфер периодот![]()
До 23:00 беше. Не видов некој бомба трансфер во Серија А, може најслаб трансфер маркет беше ова.Ова прелазниов рок заврши или трае до утре?
Ех Зоне беOskudacija, sad su skupe pare,sad je oskudacija [emoji4]
Sent from my D2403 using Tapatalk
Eден од најпотценетите тренери, на тацна ви се нудеше летово ...[DOUBLEPOST=1454374950][/DOUBLEPOST]Juve :Секоја чест за Донадони и тоа шо го напраи со Болоња покрај очајниот старт.
Донарума кое голманче е маму му ебам,не е можно 17 год. да има,да не лаже и овој за годините ко тој некој од Африка кога бил во Милан![]()