Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Блокиран ми е Сељакот, а Пеја се надевам ги читаш коментарите како шо ги читаше во кладилница тема па ќе го банираш Стелт од темата ПЛ.
Во темата кладилница ниту го навредив ниту го спомнав, тој изиграваше дрвен адвокат на вандал кој е дупло поголем сељак од Стелт, и ничим изазван почна да ме цитира и да спомнува ПМС и не знам ти шо а гла сечам дека не знај зборот ПМС шо значење има.
Го нареков планинар оти понашањето му е како да растен во некоја пештера во Авганистан, на секој мој пост цитира и вреѓа а никогаш го немам цитирано јас.

Девојчево не е со сите овие денови, не само на оваа тема, во Кладилница се уби од пцуење кон мене. Тука само ја прели чашата. Планинар на брат и дома да вика.
A што, не си планинар?
Не дека ја бранам Стефи ама она те рекла планинар што е сосема заслужено со оглед какви постови пишуваш а ти и го начукуваш како сељак пред коперација.
Преиспитај се бато Стелт, прост си како бостан.

Абе пуштете го човекот, љубовникот му раскина и дечкото е во пост-емоционална депресија, до рпед некој месец тврдеше дека Гвардиола и Баерн се во нераскинлива веза...

Блокиран ми е Сељакот, а Пеја се надевам ги читаш коментарите како шо ги читаше во кладилница тема па ќе го банираш Стелт од темата ПЛ.
Во темата кладилница ниту го навредив ниту го спомнав, тој изиграваше дрвен адвокат на вандал кој е дупло поголем сељак од Стелт, и ничим изазван почна да ме цитира и да спомнува ПМС и не знам ти шо а гла сечам дека не знај зборот ПМС шо значење има.
Го нареков планинар оти понашањето му е како да растен во некоја пештера во Авганистан, на секој мој пост цитира и вреѓа а никогаш го немам цитирано јас.

Ццц каква патолошка лажга леле леле

Да не испадни дека ја бранам, ама стварно не го личи машко да користи вакви термини. Посебно не пред толкав број на "гледачи". И не знам што сакаш да постигниш со муабетов? Јас колку што гледам таа воопшто не употреби навредлив збор па ти да го пишуваш ова.

Дури и да е така, изразот не ти е добар. Барем јас не би играл така. :)

Неш јебат.

Да да, сигурно дека јас лажам, јас да не те цитирав прва во кладилница тема, јас да не те цитирав прва кога објавив тука за транферот на Пеп, после ми збораш за култура овде, преиспитај се и после цитирај, те одбанирав оти го прочитав Коп и знаев дека се имаш изглупирано, сега пак одиш на блок ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom