Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Сега гледам мајката да му ебам на селекторот цц копиле гнасно видов на телетекс 1 квота затоа реков дека не играл.[DOUBLEPOST=1454086148][/DOUBLEPOST]Во спортлајф како x го пишува ваљда 1 коефициент ќе е . Ништо од ова.. ако не влезел ич како одложен ќе го пишуваше .

А чекај а у Спортлајф ако го рачунаат не треба тогаш 1 да го напишат?

Карабатич денес најде да се истури а со Норвешка со лупа го бараа на терен.

Одам пред 2дена да пуштам трипл тениси во бетсити, ми вика едната утакмица може само сингл.
Отидов во копачка место тој меч ставив друг и земав 13к.
Денес истата утакмица пак е во понуда (врнеше дожд 2дена), ќе ја играв сигурно ако пак не беше само за сингл уплата. Не излезе.
Ете сега ја чекам уште серена да тепа над 5.5 гема сабајле за 10к.
Фала ви исплашени Руси на оваа глупост, разлика небо-земја ако уплатев кај вас..

@ColdSky @memet122 ајде мобилизирајте се, треба пари да се направат викендов, нба играчите не спијат :D

Харден +26,5
Дурантула +26,5

Зошто да не..

Дирк +16,5 ама да не направат Далас blowout против Нетси..
Ja od sabajle gi vrzav niv i Lebron +,se mislev dal King ili Williams 13.5+,al izborot padna na James,se nadevam ke ispostuva .

Ебати Онеста не го зел Абало, дај боже да ве торпедираат Данска второто, да ви се случи тоа што му се случи на Шпанија од нив, Онеста после сите глупирања очекувам да си дај оставка, исто како тренерот на Полска.

Какви два зицера промаши Дамке, уште на полувреме да излезе, сега ако не даде во 2ро мамата у пичка. :D

Пичка ти матер Драгич гомно едно скапано сега најде тројчиња и двојчиња без да промашиш а на ливчето + сум го стаил а за минус го мислев и после тоа го глеам и го мењам и сеа + искача само он ме заеба куче скапано

Егерт не игра? Глеам нема ниеден шут ваљда не влезе?

30 минути играл :D :D :D

Последно уредено:
Какви идиоти се овие данциве,на 26-26 имаа три напади по ред да поведат и грешка до грешка.Цел натпревар се мачат да ги стигнат,ги стигаат и 4 минути гол не даваат(6 напади).Остај тоа,ниеден напад не беше добар,се на сила.
Остај тоа,од тој резултат гол не ставија а Онеста го има пуштено апла резервниот тим.Кој од кој се.Седум минути гол не ставија,греота.

А германциве за греота се.Еј ушларон какви два никакви гола даде.:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::yid::yid::yid::yid::yid:

Кај спиеше бе Волф,кај спиеше?:popce:

Ах бе либерец гол примаат на 15 секунди пред крај бе да ви ебам све да ви наебам како е можно олкавав баксуз да сум :tapp:

Да кажевте колку голови постигнаа Хансен, Егерт и норвешкиот Хансен?

Дамке маму ли ти ебем, живци ми скина цело 2 полувреме. :D

Мислам дека се рачунаат и продолженијава за ракометариве.Ајде Фет давај голови.

А во Копачка можеш да врзуваш "мртви" :icon_mrgr:утакмици со утакмици во живо?

ПАРОВИТЕ ОД КЛАДЕЊЕ ВО ЖИВО МОЖЕ ДА СЕ ВРЗУВААТ СО ПАРОВИТЕ ОД БИЛТЕН

Каков тикет ми скина Германија мамата ваша.Сакав да ги играм хендикеп +0,5,немаше во Копачка и ај у курац реков,кај кур X ќе влага.И дамката израмна педер еден а какви два зицера промаши пред тоа.:uzi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom