lugje imam edno prashanje. Sopstvenik sum na pitbul koj go chuvam doma vo stan. Kucheto dosega e 3 pati prochisteno od glisti, 2 pati pred prvata vakcina koga beshe staro 1 mesec i potoa po 3 meseci od togash no samo ednash so 4 tableti. sega e staro skoro 8 meseci. pred 2 se sluchi da povrati 2 glisti zaedno so stomachna kiselina utroto i vo gomceto imashe edna golema i edna pomala. go odnesovme na veterinar i mu dadovme apchinja vchera i denes koga se pokaka nemashe glisti. sega prashanjeto mi e, mi rekoa deka od .glistite mozhe da se dobie kucheshka tenija. baram mislenje od vas dali e toa vistina, zatoa shto sum mnogu zagrizhena bidwjki kucheto zhivee so nas i spie do nashiot krevet[DOUBLEPOST=1453419362][/DOUBLEPOST]lugje imam edno prashanje. Sopstvenik sum na pitbul koj go chuvam doma vo stan. Kucheto dosega e 3 pati prochisteno od glisti, 2 pati pred prvata vakcina koga beshe staro 1 mesec i potoa po 3 meseci od togash no samo ednash so 4 tableti. sega e staro skoro 8 meseci. pred 2 dena se sluchi da povrati 2 glisti zaedno so stomachna kiselina utroto i vo gomceto imashe edna golema i edna pomala. go odnesovme na veterinar i mu dadovme apchinja vchera i denes koga se pokaka nemashe glisti. sega prashanjeto mi e, mi rekoa deka od .glistite mozhe da se dobie kucheshka tenija. baram mislenje od vas dali e toa vistina, zatoa shto sum mnogu zagrizhena bidwjki kucheto zhivee so nas i spie do nashiot krevet