Фан клуб: ЖРК Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Почнаа ко Слога Југомагнат на времето, Рафет Муминовиќ секоја сезона по 13 играчи бркаше и 13 други носеше,ДМНЕОВСКИ финти и во ракометот никој не им одговарат сите се криви а тие спасителите.
Разбрав од човек што е во клубот дека од Јан Питлик немало подобро поткован тренер во женскиот ракомет....ама ето и тој доби нога. Рѓавом курцу и длаке сметају.

Почнаа ко Слога Југомагнат на времето, Рафет Муминовиќ секоја сезона по 13 играчи бркаше и 13 други носеше,ДМНЕОВСКИ финти и во ракометот никој не им одговарат сите се криви а тие спасителите.
Разбрав од човек што е во клубот дека од Јан Питлик немало подобро поткован тренер во женскиот ракомет....ама ето и тој доби нога. Рѓавом курцу и длаке сметају.
Си се местат свои кадри,не зе зема квалитет туку квантитет,
ќе заврши оваа убава серија за брзо време..

camilla herrem vo vardar spored pisivanjata na 24rakomet! ako e taka togas stvarno se sprema odlicen tim za naredna sezona. iskreno se nadevam na angaziranje na novi top rakometarki i out na izdisanite manekenki koi godinava ne prikazaa ama bas nisto

camilla herrem vo vardar spored pisivanjata na 24rakomet! ako e taka togas stvarno se sprema odlicen tim za naredna sezona. iskreno se nadevam na angaziranje na novi top rakometarki i out na izdisanite manekenki koi godinava ne prikazaa ama bas nisto

So hajmo devoke na klupa i nasive balkanski terning naviki koj saka neka dojde za 3 meseci ima da se vklopi vo nasiot "sistem"

Ne se nadevaj na nesto posebno dur e Indi trener. Legenda e (mada ne nasa) i treba da bide ispostuvana na veliko za mnogu raboti ali so nea kako trener ne se stiga do titula

Вардар е првиот спортски клуб од Македонија што успеал да ангажира ракометар од Скандинавија, покажувајќи дека и македонските клубови се интересни за спортистите од Скандинавија.

Да видиш да не веруваш. Браво за Лакрабер, каква и да е не може да е полоша од мувлата Лазовиќ

Вардар е првиот спортски клуб од Македонија што успеал да ангажира ракометар од Скандинавија, покажувајќи дека и македонските клубови се интересни за спортистите од Скандинавија.

Да видиш да не веруваш. Браво за Лакрабер, каква и да е не може да е полоша од мувлата Лазовиќ

До кога и е договорот на Лекиќ не беше до 2016?
Оти читав нема потпишано нов

До кога и е договорот на Лекиќ не беше до 2016?
Оти читав нема потпишано нов
И истекува на крај, изглеа во Букурешт ќе иде.

Kонечно реакција на позиција десен бек. Ми се свиѓа Лакрабер, одличен бек. Конечно нема да ја гледам Барбика Лазовиќ како фрцка на терен , и дава максимум еден до два гола од 10 шута. За Камила Херем не треба да се трошат зборови. Одлична замена за Дембеле. Уште да изреагираат за позиција пикер и мислам дека наредната сезона ќе биде добра. Иако мора да се спомне дека позицијата тренер е можеби најважна а знаеме кој е во моментов на таа позиција. Да ја тргнат Кастратовиќ и да донесат некој кој стварно си ја знае работата, мислам дека составот планиран за следната сезона може да брка финале.[DOUBLEPOST=1454505861][/DOUBLEPOST]Kонечно реакција на позиција десен бек. Ми се свиѓа Лакрабер, одличен бек. Конечно нема да ја гледам Барбика Лазовиќ како фрцка на терен , и дава максимум еден до два гола од 10 шута. За Камила Херем не треба да се трошат зборови. Одлична замена за Дембеле. Уште да изреагираат за позиција пикер и мислам дека наредната сезона ќе биде добра. Иако мора да се спомне дека позицијата тренер е можеби најважна а знаеме кој е во моментов на таа позиција. Да ја тргнат Кастратовиќ и да донесат некој кој стварно си ја знае работата, мислам дека овој составот планиран за следната сезона може да брка финале.

Ич не е штета. Лекич е преценета. Инаку, супер се трансферите, изгледа уште еднаш ќе се обидат да направат нешто сериозно. Норвежанката на лево крило, Јованка на десно, Пенезич лев бек, Французинката на десен, тоа веќе почнува да личи на сериозна екипа. Фали уште еден централен бек, не Дамњанович, туку скроз различен од неа, подвижен и понизок, и замена за Алтхаус на пикер во нападот. Голманките ни се закон. Се надевам дека Јованка има сила да одигра една врвна сезона.

Го заборавив најважното, фали нов тренер, ама изгледа Кастратович е зациментирана на клупата.

Лекиќ зема огромна плата, за таа плата треба да игра како Горбиц а не како Црвенковска. Првата сезона беше одлична ама и неа изгледа ја стигна балканскиот менталитет.

Недостатокот на квалитетен пикер во напад мислам дека исто така влијае за падот формата на Лекич. Многу е падната за разлика од пред 2 сезони ама не е исто да играш со Џокиќ и со труп како Алтхаус напред. Јованка да застане на пикер е класа за Алтхаус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom