Рамна Земја?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.311
Поени од реакции
26.221
Пак ти е крш споредбата.
Сега споредуваш квалитативно ебење и беседење. Ако имаш голем кур и ебеш јако, ти си ебачиште. Ти си обдарен од природата и веројатно вежбаш и си у форма. Ако ти и твојот голем кур ве седнат на дебата за астрофизика и се избламираш, тропаш глупости и си скроз аут оф јор елемент, дали некој може да каже дека твојот рејтинг на голем ебач има тежина и во дебатата за астрофизика?
Ама, Миленко не дебатира за астрофизика. Миленко кур не го боли дали Земјата е плоча или сфера. Миленко го прави тоа што секогаш го правел, пеца кленови.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ама, Миленко не дебатира за астрофизика. Миленко кур не го боли дали Земјата е плоча или сфера. Миленко го прави тоа што секогаш го правел, пеца кленови.
После не му бил мил, само се чудел, рецидиви шмецидиви. :D

Не може разумен човек да не потврди дека секоја глупост кажана од класичен шут треба да биде окарактеризирана како глупост,а шутот како шут. Ако му дава интелектуални димензии на пецач и метатрол, тогаш веќе не разговараме за разум. Емоции се во игра. :D

Член од
24 март 2010
Мислења
15.311
Поени од реакции
26.221

Не може разумен човек да не потврди дека секоја глупост кажана од класичен шут треба да биде окарактеризирана како глупост,а шутот како шут. Ако му дава интелектуални димензии на пецач и метатрол, тогаш веќе не разговараме за разум. Емоции се во игра. :D
Какви интелектуални димензии? Миленко оди на дебата за астрофизика, излегува на бина и го вади курот. За тоа дошол, тоа му било целта.

И после, наместо да се збори за астрофизика, се карактеризира Миленко како ваков или онаков. Јас само викам дека да се збори за курот и карактерот на Миленко, на дебата за астрофизика е беспредметно. Иако, немам некое високо мислење ни за дебатата и квалитетот што може да излезе од нејзе, па ова може да е и позабавна опција.

W

wicked_1

Гостин
Како мислиш пеца кленови, тој не тригира револт кај никој, ниту пак разбранува маси, тој е на потсмев на пошироката јавност, го поистоветуваат со партијата зад него и го сметат за нивно рекламно лице а и креатор на нејзините политики, а ова кому штети незнам..:toe:

90% од времето го одделува да креира мислење и алибија како муниција на тие што го следат, да знаат со што и како да идат во борба против "непријателите", другите 10% ги оддвојува за козите.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.322
Поени од реакции
8.824
Има на линкчето слика од Кардашијан со Хилари Клинтон, на политички собир на Хилари. Сигурно не била таму за да збори за нокти.

Миленко е опасен заебант уште од времето кога бричел идиоти со бингото во кино Вардар, па после откако избричил други идиоти со пасоши.
За работните визи за САД знам. Знам и за бингото во кино Вардар, ама и со тоа правел превари? Има и за тоа некоја пријава?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.311
Поени од реакции
26.221
Како мислиш пеца кленови, тој не тригира револт кај никој, ниту пак разбранува маси, тој е на потсмев на пошироката јавност, го поистоветуваат со партијата зад него и го сметат за нивно рекламно лице а и креатор на нејзините политики, а ова кому штети незнам..:toe:

90% од времето го одделува да креира мислење и алибија како муниција на тие што го следат, да знаат со што и како да идат во борба против "непријателите", другите 10% ги оддвојува за козите.
Не знам ни јас на кого штети. Ќе видиме на крај валда, кога ќе се стави се на вага.
За работните визи за САД знам. Знам и за бингото во кино Вардар, ама и со тоа правел превари? Има и за тоа некоја пријава?
Бингото тогаш било како казинава сега. Нема ништо незаконски, ама пак бричат идиоти.

Член од
6 август 2011
Мислења
682
Поени од реакции
1.065

Како последица на физиолошки процес на жив организам прднав пред десетина минути, звукот кој што се слушна има поголема политичка и интелектуална тежина од се досега што има кажано/напишано детево без татко кое што има голема желба да се афирмира како голем мислител и аналитичар кој што ги познава работите,всушност се што го има напишано е препис и обработка на статуси од кај еден советник на актуелниот фикус на македонија.
Те имам и тебе читано.како и некој од предходните дискутанти, и прашањето ми е : Како не ви е испод чест да се впуштате со него и брутус во дискусија,мислам навреда е за интелектот, или пак дотолку нема со кој друг да се размени некоја реплика па ова го правите колку да не затапите.
Навистина не можам да ве разберам.

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Какви интелектуални димензии? Миленко оди на дебата за астрофизика, излегува на бина и го вади курот. За тоа дошол, тоа му било целта.

И после, наместо да се збори за астрофизика, се карактеризира Миленко како ваков или онаков. Јас само викам дека да се збори за курот и карактерот на Миленко, на дебата за астрофизика е беспредметно. Иако, немам некое високо мислење ни за дебатата и квалитетот што може да излезе од нејзе, па ова може да е и позабавна опција.
Па тоа бе друже. Тоа ти викам и ја. На секој начин мораме да ги исчистиме од јавната сфера затоа шо на дебати за астрофизика ни мафтаат со курови, а дури и на шут кога во дворецот му викаат да мафта со курот, му фрлаат паричка. Некој на вакви шутови им фрла парички за да дефокусираат, да мафтаат со курови, да тропаат зелени и да се перчат наоколу со себехвалоспеви за тоа како нивното мафтање кур е уствари брилијантен потег. Ти си ехото тука кое ја образложува брилијантноста на тоа мафтање. За тоа дали имаш високо мислење за објективната вистина како фактот дека земјата не е рамна и дека ти е сеедно каков импакт тоа има за општеството, па порадо би гледал како Миленко мафта кур наоколу, е стварно твој проблем. :D
На останатите кои се згрозени од секаква манифестација на глупост за прашања кај што глупоста и незнаењето може да станат опасност, да се намножат, па да им конкурираат на вистината и на разумот, им е должност да ја посочат, изолираат и уништат.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.311
Поени од реакции
26.221
е стварно твој проблем. :D
Јас само со множината имам проблем. Вие слободно чистете, јас ќе го набљудувам процесот од страна. И ќе коментирам, бидејќи нели имам право на тоа. А и урнебесно смешно е, малце ако се откажеш од чистењето и се оддалечиш, ќе видиш. :D

Член од
25 март 2012
Мислења
8.607
Поени од реакции
5.241
Минатиот пат мишот со колумната за иселување, овој пат миленко со земјата, помина и уште едно задолжување, со дефокусирање на јавноста.
не верувам дека за ваква јавност му треба дефокусирање, за било што веќе....

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Те имам и тебе читано.како и некој од предходните дискутанти, и прашањето ми е : Како не ви е испод чест да се впуштате со него и брутус во дискусија,мислам навреда е за интелектот, или пак дотолку нема со кој друг да се размени некоја реплика па ова го правите колку да не затапите.
Навистина не можам да ве разберам.
Офтопик
Бастердот ми е еден од најдрагите пријатели. Идеолошките и политички разминувања немаат и не смеат да имаат врска со секојдневната интеракција, се додека некој не влезе во тешки коруптивни и газолижачки маневри. Такво нешто нема. А за интелектуално ниво лично можам да те демантирам. Останатото е своевиден солипсизам од муабетиве на форумов и со тоа може и треба да се помириме.
Не му кажујте дека ова сум го напишал. :D

Член од
24 март 2010
Мислења
15.311
Поени од реакции
26.221
Офтопик
Бастердот ми е еден од најдрагите пријатели. Идеолошките и политички разминувања немаат и не смеат да имаат врска со секојдневната интеракција, се додека некој не влезе во тешки коруптивни и газолижачки маневри. Такво нешто нема. А за интелектуално ниво лично можам да те демантирам. Останатото е своевиден солипсизам од муабетиве на форумов и со тоа може и треба да се помириме.
Не му кажујте дека ова сум го напишал. :D
Треба некој во потпис да те стави...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Многу забегувате оф-топик, полека вратете се назад, инаку ќе се бришат мислењата.

Инаку, Брутус го спомна раперот B.o.B. Е па ова е едно од најјаките видеа што сум ги гледала во последно време! Со mic-drop, со све.

Многу јак муабет. :)

Член од
29 јануари 2016
Мислења
26
Поени од реакции
5
Треба некој во потпис да те стави...
Молчи си, ако велат дека е плочка нека е плочка...кој ке ги чита како контрираат на се.
Земјата не била елипсовидна, била равна ...ок.
Батали ги, можеби нивните црни наочари што им го прават таков и погледот на светот и работите им се деполаризирани па се им изгледа плочка.:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom