Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Зошо Пулен мала минутажа имаше? Ме фрли за 3 поени му ебам семето, само 18 минути одигра.
Ах грешка нешо на сајтот, 22 имал изиграно. Небитно. Пак семето да му ебам

Monroe - 17,5 ( ако не го смениле ) Afflalo +14,5 Toronto kec ryan anderson+ 18,5, tuka samo se mislam dali anderson + ili jrue holiday +

Можно е Ловри да не игра, така да ДеРозан + може да оди

Можно е Ловри да не игра, така да ДеРозан + може да оди
Повеќе би го изиграл доколку игра Лаури отколку вака , сега ќе се насочат само на Де розан да го затвораат така да незнам за овој бет.

Едно прашање за сите експерти-кладилничари?Дали ги играте -пратите англискита втора-трета-четврта лига на голови 1+,2+....ми подрече еден пријател дека паѓаат многу голови?

Едно прашање за сите експерти-кладилничари?Дали ги играте -пратите англискита втора-трета-четврта лига на голови 1+,2+....ми подрече еден пријател дека паѓаат многу голови?
Да брат јас скоро секој викенд ги играм рандом утакмици 1+ пп или 2+ цела ретко кога не паѓаат голови.

Да брат јас скоро секој викенд ги играм рандом утакмици 1+ пп или 2+ цела ретко кога не паѓаат голови.
и не се лоши коеф да појачаш ...ги видов последните утакмици од 11 ----9 беа 1+

и не се лоши коеф да појачаш ...ги видов последните утакмици од 11 ----9 беа 1+
koeficienti ke pojachuvash so 1+ ?! 1.06 koeficient ?! bolje razgledaj statistika izberi si 4 utakmici gg3+ ke imash okolu 20 koeficient nego li 1+ da igrash ..

Тајрик Еванс 15.5 граница, би требало чист минус да е...

93c5abb334a6f98ae61e45054cbe3c3a.jpg

Од Англичаните Питерборо нема промаш за на голој, ама ги сетија и му ги намалија коеф. сепак за 2+ 1.30 негде е во просек.

Остана братот на 7. :D
И озонска дупка да имаше,пак ќе ја промашеше.Излезе од ритам после 1/4,ама чудо како не влезе.:)Ме надена Пилепиќ на тој тикет,педерот рамно на 8 поени остана.Две тројчиња даде.

На едно ме падна Хигинс.Ај реков ќе игра до крај,кога на 7 и нешто минути до крај,Итудис го извади и го стави Кулагин.

Ама третото т.е првиот тикет направен влезе.Да му се позлатат рацете на Датоме,додуша тој обрачот да се позлати.:kruna:Каков среќен кош на милисекунда до крај,а пред тоа и Слукас даде ненормална тројка.Влечеше обрачот.:icon_lol:А за крај да му се позлатат рацете на Љуљ,какви две ненормални тројки даде и на крај 2+1.Тензично беше до крај,ама влезе важно.:bravobe:
Двете ги имав тим +.

Ноќни Галинари 20,5+,Клакрсон 15,5+ и Порзингоат 15,5+,[DOUBLEPOST=1454028274][/DOUBLEPOST]И Порзингис не игра,ајт у пм.Подобро ДеРозан да го играв,тој ќе влезе.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom